Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

je stara 8.mesecov. In imava eni veliki problem. Noče jesti ne po flaški in ne po žlički. Je zelo bleda to je zdaj že tri dni in tudi veliko joka tudi ponoči
   je stara 8.mesecov. In imava eni veliki problem. Noče jesti ne po flaški in ne po žlički. Je zelo bleda to je zdaj že tri dni in tudi veliko joka tudi ponoči .Zobkov še tudi nima naša
  .Zobkov še tudi nima naša  pa še nič ne kaže na to. Veliko pa pije. Vročine pa nima. Danes sva naročene pri zdravniku ob 16.50 upam da ne bo nič resnega. Me pa je malo strah.
  pa še nič ne kaže na to. Veliko pa pije. Vročine pa nima. Danes sva naročene pri zdravniku ob 16.50 upam da ne bo nič resnega. Me pa je malo strah.  in je kar pridna. Ponoči pa je lumpa
  in je kar pridna. Ponoči pa je lumpa .Jaz pa čisto zaspana
  .Jaz pa čisto zaspana 

. Super pa da vsaj hoče pit. Sicer pa vprašaj pediatrinjo, kaj naredit, ker greš ravno tja.
 . Super pa da vsaj hoče pit. Sicer pa vprašaj pediatrinjo, kaj naredit, ker greš ravno tja.  jedle 2X do 3X na dan gosto hrano. Enkrat prekuhano drugič pa sadno. Zdaj pa še mleka noče piti
 jedle 2X do 3X na dan gosto hrano. Enkrat prekuhano drugič pa sadno. Zdaj pa še mleka noče piti . Čaj pa ima rada in tudi sok rada pije. Bleda pa je zadnje dva dni. Drugače je pa OK. No zdaj mi je uspelo
 . Čaj pa ima rada in tudi sok rada pije. Bleda pa je zadnje dva dni. Drugače je pa OK. No zdaj mi je uspelo  da je nekaj malih žličk pojedla-čokolešnika in tudi mlekeca je pila.In to po flaški. Pridna je moja mala
  da je nekaj malih žličk pojedla-čokolešnika in tudi mlekeca je pila.In to po flaški. Pridna je moja mala  .
 .  

.
 .