|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naše male tehtnice in dvojčki
3.3.2006 17:38:59   
mačica
Zanima me kakšen karakter  imajo vaši malčki palčki ki so rojeni v znamenju tehtnic in dvojčka?
hvala za odgovore!
mačicauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naše male tehtnice in dvojčki
3.3.2006 21:29:54   
pinkiponki
Jst mam tehtnico - je pa ful dobrovoljna, baje so tehtnice take, da želijo, da so vsi okrog njih srečni. Se mi zdi, da Taja je že zdej takauser posted image . Drugače pa je mal trmasta, dostikrat kr ubogljiva, je pa stara šele 16m tko da se njena osebnost šele razvija in kaj več težko povem.

_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu mačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: naše male tehtnice in dvojčki
3.3.2006 21:35:33   
KODA
Tastarejši je dvojček,kot jaz.
Radoveden,zgovoren,živahen,vedno v gibanju,rad bi počel več svari naenkrat,rad je v družbi,razpoloženje menja kot kameleon barvo...

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: naše male tehtnice in dvojčki
3.3.2006 23:05:08   
soncnica 76
Naša deklica je tehtnica in je ful dobrovoljček, od 1 meseca dalje spi celo noč, zelo redko joka - skratka zaenkrat idealno dete. Je pa stara 5 mesecev tako da bomo še videli v kakšno osebo se bo razvila.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: naše male tehtnice in dvojčki
6.3.2006 8:07:36   
BARBARA R.
Naš dvojček je največji sonček kar jih je. To je tudi rečeno za otroke v znamenju dvojčka. Rasposajeni, dobrovoljni in le redko sitni. Je naše VELIKO SONCE.
 
    user posted image

(odgovor članu mačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: naše male tehtnice in dvojčki
6.3.2006 8:23:44   
puncica
Naša je dvojček, zdej ne vem kakšni so kej pokazatelji horoskopa ampak naša je prava animatorka, v vrtcu se ji smejejo ko mutavi, poje, pleše, zabava vse okol sebe, skratka rada je v centru pozornosti, je nežna punčka in bi se kar caratala vzgojiteljice pravijo da se še zavedejo ne ko jo že imajo v naročju, kjer se carta, da je ful crtljiva, vedno bi dajala lubčke pa se cartala. Je pravi knjigoman, skratka sam knjigice bi gledala in prelistavala. Tečna hm, je res redko, a ko je bi spet bila sam na rokah. Zelo hitro se uči, no čeprav se mi zdi da se zdej v tej starosti (21 mesecev) vsi. Rada se pogovarja in rada ima da ko se igra da je nekdo z njo da sodeluje, sama se noče igrat, no je očitno bol družabno bitje. 

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: naše male tehtnice in dvojčki
6.3.2006 10:02:39   
Bejba
Mi imamo tehtnico user posted image . Naš sonček je zelo sočuten. Ko vidi, da je mami ali ati slabe volje se pride stisnit in te "potolažit". Zelo rad se crklja. Je zelo "redoljuben" ali kako bi to imenovala pri 17 mesecih user posted image . Vse mora biti na svojem mestu, bog ne daj da je kje drugje. Igrače raje pospravlja kot se z njimi igra user posted image . No, upam da mu bo ta redoljubnost ostala tudi v bodoče in, da ni to samo obdobje user posted image . Zna biti tudi trmast in zelo užaljen, če mu kaj ne pustimo ali kaj ni po njegovo. Drugače pa dobrovoljček in naš največji sonček user posted image .

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: naše male tehtnice in dvojčki
8.3.2006 19:51:47   
india
Moja tehtnica je sicer stara že 9 let in pol, vendar je zelo zlato bitje : nežna, popustljiva, iskrena in zelo cartava. Ima sicer trenutke,ko ne ve,kako se odločiti, včasih potrebuje zelo dolgo, da izbere izbiro, a ponavadi je ne obžaluje. Zelo rada pomaga, je ljubeča in do mlajših zelo skrbna. Nikoli ne bo odrekla pomoči ne meni, ne babici in ne mlajšim. Je pa zelo občutljiva, če jo izločijo iz družbe in zaradi tega trpi, dokler se mi ne izpove.
Ne bi je menjal az anič na svetu, ker se mi zdi, da tako, kot se ujemava medve, jaz sem namreč dvojček,s e ne ujemam z nobenim drugim znamenjem.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?