|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nahrbtnik za 3. razred
9.8.2005 20:52:23   
erika
Moj ta velik (9 let) gre jeseni v tretji razred.
Zaželel si je nahrbtnik za šolske potrebščine, ker pravi, da je prevelik za šolsko torbo. Vse O.K., res je zelo velik (158 cm), zato željo podpiram. Sedaj pa iščeva ta ruzak - pa je vse en shit. Jaz si želim, da ne bi bili vsi zvezki pomečkani, a vsi nahrbtniki, kar sem jih jaz videla, ponujajo prav to.
Ali mi lahko ve svetujete, če poznate kakšnega, ki bi imel oporo na hrbtu in kolikor toliko trdne strnice.

Hvala in lep pozdrav
Tamara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nahrbtnik za 3. razred
9.8.2005 22:21:09   
Gina
Naš ima tak nahrbtnik, ki ima trdo oporo na hrbtu, ob straneh se mi pa ne zdi, da je ravno zelo trdo, pa nima nikoli zmečkanih zvezkov. Meni je bil najpomembnejši dejavnik pri torbi - teža. Šolske torbe so vse po vrsti ful težke, ko pa da notri še zvezke in knjige, mu pa mora hrbet odpasti. Groza. Tako da ima naš otrok čisto poceni ruzak iz Špara, zelo zelo lahek, kupljen lani, pa imamo vendarle z njim zelo dobre izkušnje. Naš mali pravi, da ga še ne misli zamenjat, da mu je fajn in da ga bo še imel. Meni je pa to tudi prav.

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?