Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

kot da bi jedel brez nastavka. Na obisk je prišla še "pametna" patronažna in zagnala paniko, da izgublja na teži in da mu je treba dati malo dodatka
(namesto da bi mi rekla naj ga več pristavljam, ji še danes zamerim tak nasvet). Jaz sem seveda vsa prestrašena takoj šla v lekarno in mu ga dala, je po dojenju nekajkrat popil še 30 ml - ravno toliko, da še z desne dojke ni hotel več jesti brez nastavka. Potem sem ga 1 teden imela non stop priklopljenega na obeh dojkah z nastavkom, flašo pa sem zagnala stran. Še danes ne vem, zakaj je patronažna tako forsirala flašo, ker če bi jo poslušala, danes ne bi več dojila. Res škoda, da naredijo toliko škode in tako veliko mamic, v strahu da ne bo dojenček lačen, poseže po flaši. Aja pa ne zdi se mi, da bi bilo zaradi nastavka manj mleka. Ga moram včasih večkrat pristavit, ker je toliko mleka, da so dojke že malo trde.
in to je enako z oz. brez nastavka .To na tvorbo mleka ne vpliva!Sem se prepričala na lastni koži, saj zna moj sonček piti tudi brez nastavka, vendar sem se sama tako navadila nanj, da kar vztrajam pri nastavku. V smislu ne menjaj konja, ki zmaguje.
(manj trpijo bradavice, manj je vnetij, manj zastojev mleka...).Uspešno dojenje vama želim.