|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nava na ringa raja
26.7.2005 20:08:19   
katarin1
Sem nova na ringa raja zato vas prosim če mi malo pomagate.Kje lahko najdem rabljena kolesa za 2 leti staro punčko?:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nava na ringa raja
26.7.2005 20:46:33   
smrka
poglej v MALI OGLASI tukaj na RR. Al pa si kup kak cajtng z oglasi, tega je velik.

(odgovor članu katarin1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nava na ringa raja
26.7.2005 21:18:43   
dinika
dobrodošla:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu katarin1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nava na ringa raja
27.7.2005 6:13:07   
k1
welcome :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

gori poglej na male oglase na rr, ali pa www.bolha.com ali pa še kje.

lp :rozica:

(odgovor članu katarin1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...

Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?