|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne mara več goste hrane
27.11.2010 20:54:11   
biga
Moja 8,5-mesečna hči je od začetka uvajanja GH pri 5,5 mesecih pa skoraj do 8. meseca že lepo jedla kašice, predvsem zelenjavne in mesno-zelenjavne, tudi žitne zjutraj. Edino sadje ji ni šlo preveč, a sem jo nekako nagovorila. Zadnje tedne pa štrajka. Res je, da je prehlajena, vmes je tudi en dan bruhala, potem je tudi kašljala, a se stanje umirja in je videti OK. Le jesti noče skoraj nič. Par žličk poje, nato pa borbe, da bi še malo pojedla. Zjutraj ne mara več kašic, sadje čisto zavrača, edino kosilo poje nekako zadovoljivo, a spet jo moram skoraj siliti. Mleko: doji se skoz ponoči, kadar se zbudi, to je pa od 3x do 10x. Pa pred spanjem in občasno čez dan (za uspavanje). Sicer dobi okoli 17.30 in 20.00 še flaško, a ne spije več kot 100 ali 150 ml. Zadnje dni sem ji dala tudi stvari, ki ji jih sicer še ne bi dala, samo da bi jedla (sadni jogurt, piškote, sladkor v čaj, ker tudi pije slabo). Ne vem, zakaj je toliko manj, samo zaradi prehlada se mi zdi čudno. Zobk še nima, ni videti kaj posebnega v ustih. Kakšna podobna izkušnja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne mara več goste hrane
28.11.2010 1:39:04   
ledenaa
Takšne stvari so čist normalne po preboleli bolezni in so tudi takšna obdobja

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ne mara več goste hrane
29.11.2010 0:22:12   
beba1912
Ja, pridejo taka obdobja. Zaradi zobkov, bolezni ali pa kar tako. Pri naši je zaradi izraščanja prvih dveh zobkov tako obdobje trajalo več kot en mesec. Sem bila že čisto obupana, ker ni pojedla praktično nič, samo flaško je hotela. Potem se je stanje normaliziralo, do naslednjih dveh zobkov, ko je zavračala žlico- jedla je samo tisto, kar sem ji dajala z roko v usta oziroma da je sama nosila v usta, včasih je kar zajokala, ko je zagledala žlico. Tudi to je minilo. Je pa naporno, vsaj meni je bilo, ker sem se ogromno  presekirala, ji pripravljala vse mogoče jedi, da bi kaj jedla pa ni bilo učinka.



(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ne mara več goste hrane
29.11.2010 13:24:01   
biga
beba1912, samo pri moji punčki ni še nič videti belega ali otečenega na dlesnih, torej zobk še ne bo takoj. A je možno, da jo že matra, čeprav še ni zobk na vidiku? Samo zaradi prehlada se mi zdi čudno, da ne bi hotela jesti.

(odgovor članu beba1912)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ne mara več goste hrane
29.11.2010 17:47:48   
divans1
Možno tudi da so zobki, pri mojem ni bilo nikoli videti kaj belega ali otečenega, sam rinejo ven...user posted image

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ne mara več goste hrane
29.11.2010 17:52:13   
ledenaa
A ni vseenouser posted image   dejstvo je da to ni nič takega in to je to

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ne mara več goste hrane
29.11.2010 23:14:28   
beba1912
joj ledenaa, ti si gotovo ena hudo sposobna in vsevedna mamauser posted image biga je pač vprašala za mnenje in izkušnje, čemur je - ne boš verjela- forum namenjen. ne vem zakaj sploh pišeš na forum, če itak nimaš nič pametnega za povedat, tvoji odgovori so pa vedno posmehljivi in vedno se norčuješ iz ljudi, ki kaj vprašajo, ker se ti očitno vsako vprašanje zdi brez veze ali pa si res tako pametna, da zmeraj veš, kaj je z otrokom narobe in kot da v življenju še nikogar nisi vprašala za nasvet.

BIGA, svetujem ti, da se ne sekiraš preveč. saj vem, da je težko, ker je potrebno ogromno potrpljenja, ampak slej ko prej bo minilo.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ne mara več goste hrane
30.11.2010 9:33:09   
divans1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba1912)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ne mara več goste hrane
30.11.2010 9:42:58   
ledenaa
je vprašala in sem ji tudi odgovorila-ne boš verjela za to je forum kajne

ja verjetno sem res hudo sposobna.

odg. so takšni kakršni jih ti sama hočeš prebrat.Ti si pa pač očitno vstala na levo nogo ali pa ti tvoj ni nič včeraj dal da si slabe voljeuser posted image   E zdaj pa sem posmehljiva-da veš

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ne mara več goste hrane
30.11.2010 10:14:11   
Bonnie_RR
Ne oddaljujte se od začetne teme in ne obračunavajte med seboj.

Hvala in lp,
Bonnie


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?