|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne vem več...
22.12.2005 13:47:26   
cofka
...kaj delam narobe in če smo še normalni. Imam tri obupne dni za sabo našemu malčku (6 mesecev) je zacel rasti zobek in ga je kar naporno cel dan zabavat, imam sreco, da spi ponoči.

Saj veste, da ko imate slabše dni niste več prepričane vase in tako je tudi pri meni.

Kakšen mesec nazaj smo imeli že kar poštimano 4-5 obrokov na dan. Sedaj pa smo začli uvajatio gosto hrano pa se nam je vse podrlo. Zjutraj je rižko (8h), dopoldne (9h) dobi še jabolčni sokec in jabolko+banana za enkrat se še navaja na okus. Vendar, ko gre ob 10h spati želi jesti in joka dokler ne dobi steklenice mleka. Potem(12h), zopet pije mleko in ko gre spat (13h) zobet jest. Tako da imamo tudi 7 obrokov in več. Res je, da količinsko ne poje veliko od 150-200ml, čeprav bi lahko tudi že več.

Ne vem pa, če je normalno, da se hrani tako pogosto in predvsem me zanima, ali ji bo to vedno ostalo, da se bo želela hraniti pred spanjem.
Še to:sem že poizkusila s čajem, vendar ne gre. Ga vstrajno pljuva ven.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne vem več...
22.12.2005 13:59:44   
urška
zakaj pa misliš da je narobe, če pred spanjem je?

jaz sem sicer imela "narihtano" tako da je bila pred spanjem flaša, obroki "ta prave" hrane pa vmes. je namreč lažje s flašo zaspal....

mogoče se malo preveč obremenjuješ s tem kaj koliko in kdaj bi moral otroček jesti....

jaz bi mu npr. ob 12 dala gosto hrano, potem ob 1 preden zaspi pa malo mleka.

če se otroček ne redi preveč, potem se ne sekiraj kolikokrat je.

jaz sem edino na to pazila, da so bili trije obroki glavni. zajtrk kosilo in večerja. takrat je dobil večjo porcijo. umes pa majhne priboljške in stvari, ki sem jih uvajala po malem. pa še to kasneje (ne že pri 6 mesecih) ko je že imel te tri obroke goste.

(odgovor članu cofka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ne vem več...
23.12.2005 6:34:35   
Anonimen
Ja, jaz sem isto delala kot Urška in tudi tebi svetujem tako. Hrani otroka po steklenički enako kot prej, vmes pa trenirajta hranjenje po žlički.

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?