Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

: če ga ljubiš in je tako vredu in oh in sploh si drugače zadovoljna z njim...zakaj potem špijoniraš in koplješ po stvareh dokler ne najdeš česa? Saj veš tisto, kar ne veš ne boli? Ne, ne pravim da sama ne bi hotela vedeti, če ima moj dragi kakšne "mutne posle", ampak verjetno sama ne bi šla iskat in preiskovat stvari, če drugače "vse štima". Glede na to, da ti partner očitno nekatere stvari prikriva- iz kakšnega razloga in zakaj pa vesta samo vidva oz.on, zato je resen pogovor med vama definitivno na mestu. Vem, eno je govoriti, da se je treba vsesti in pomeniti, drugo pa to izvesti.
Trenutno se trudi zopet pridobiti mojo zaupanje,vendar je težko. Težko je ko ugotoviš da ti je oseba, ki si ji zaupal lagala, prikrivala stvari....jaz pa tega nisem prej opazila. Ne preverjam ga kot ti, in se prepuščam toku zveze. V kolikor pa po kakem naključju ugotovim da mi je spet lagal o istih zadevah oz. da nadaljuje z dejanji ki so me prizadela končam zvezo isti trenutek. To sem tudi njemu dala jasno vedeti.