|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nemirne roke in noge, bolečine v hrbtu 20.8.2009 15:00:56
|
|
|
|
bellamia
|
prosim, če ima katera kakšno idejo za kakršnekoli vaje, telovadbo za nemirne roke in noge. G mi je rekla da je to zaradi zožanja živčnih kanalov, kar posledično vodi v nemirnost rok in nog. je pa ful grozno, ker zaradi tega ponoči ne morem spat - kot bi bila živčna v rokah in nogah!! ful zoprn občutek. G mi je rekla da je rešitev samo porod, jaz imampa do tja še 3m in že zdaj skoraj nič ne spim. druga stvar pa je bolečina v hrbtu, okrog leve lopatice me tako boli in žge, da se mi je za zrolat... (ponoči masiram, telovadim, hodim, ....) enake težave sem imela že v 1 , samo ne tako hude in samo zadnji mesec... prosim za nasvete, vaje, mnenja, izkušnje... hvala in lp vsem
|
|
|
|
|
RE: nemirne roke in noge, bolečine v hrbtu 20.8.2009 20:55:13
|
|
|
|
hubi
|
Pij magnezijeve tablete, sprošča zakrčenost mišic. Pa kakšna blaga masaža zna pomagati.
|
|
|
|
|
RE: nemirne roke in noge, bolečine v hrbtu 25.8.2009 13:15:48
|
|
|
|
dojencl
|
pomaga knajpanje in podlaganje blazin, tako da imaš noge višje od srca.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
Zadnje s foruma
otrociSianaKoliko otrok si želite1 (
7%)

2 (
40%)

3 (
37%)

več (
16%)
Število vseh glasov: 57Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!