|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neodločena
9.7.2012 14:32:01   
Anonimen
na forumu se oglašam, ker enostavno več ne vem kaj storiti. Zelo dolgo vsa skupaj, imava tri otroke, dva šoloobvezna, pa dojenček. Ne vem ali naj vztrajam, ali prekinem. Trudim se večina samo zaradi otrok, ker drugače bi se počutila kriva.
Ljubim ga, vendar sem zraven njega tako sama, osamljena. Ni komplimentov, so samo prijateljski pogovori, sva kot cimra. Je zvest, nikamor ne gre, za družino bi storil vse. Moj izgled je super, marsikateri pogleda za menoj. Na mojem obrazu je prisiljen nasmeh, ko sem sama jočem iz dneva v dan, ker ne dobim od njega tiste prave ljubezni, pozornosti, ki jo ženske želimo. Vem, da me ima rad ampak po vseh teh leti enostavno to ni dovolj. V meni vre od tega, kar bi mu lahko dala, vre od ljubezni, čustev, ki pa jih moram zatirati. On je hladna oseba, težko pokaže čustva.
Pogovorov je bilo milijon, pa nič boljše, morda kak teden, potem spet isto. Mi da lubčka vedno k o gre, pride, se kličeva nonstop, ampak kaj pa komplimenti, ki jih tako rabim od njega in kakšne lepe besede, katere bi meni dale vedet, da sem zanj najlepša, edinstvena, ne pa da se počutim, kot najgrša ženska, ko sem zraven njega.

Otroci so neverjetno navezani na njega, on tud na njih, srce me boli, ko pomislim, da se ne bi videli. vendar jaz več ne vidim rešitve. Sprašujem se ali je to normalno po tolikoh letih zveze, sem čudna, je on čuden., pretiravam, ne vem.Samo to vem, da sem "mrtva" zraven njega.

vesela bi bila vaših nasvetov..
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neodločena
9.7.2012 15:14:08   
Anonimen
Hmm, kako poznana štorija. Glej, takole ti povem; če si ga še vedno želiš, potem ga en večer, ko bodo šli otroci spat posedi za mizo, odpri flašo vina in daj karte na mizo!!!
Če se ga ne bo prijelo potem vama ni več pomoči.

Pri meni je bilo podobno, pa še en kup drugih stvari + na koncu je že skoraj spal pri sexu; sem se počutila kot ta največja trapa. Pa sem spakirala in šla.

Sedaj sem ugotovila, kaj sploh je dober sex user posted image (pa sem mislila, da to že vem!!), kaj je strast.........ostalo bomo pa še vidli, upam, da bo trajalo. Zelo si želim.

S temi zadevami je hudič; če ne štimajo je kar težko user posted image

Ženske rabimo nekaj več, večina moških žal to ne dojame. Jaz te razumem, pomagam ti težko, želim pa ti veliko sreče!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: neodločena
9.7.2012 15:43:13   
ronja
Da bi se ločila zato, ker ga imaš preveč rada, pa on ne dela grdo s teboj, nima smisla. Rajši se bori! Imaš veliko za dobit, pa malo za izgubit, ker če ne boš naredila nič, on itak ne bo vedel, da je kaj narobe in boš samo na slabšem kot zdaj - torej pogumno:).

Veš, da te ima rad (to je ogromno!), nista še čisto odtujena (da ti lupčka, predno gre, slišita se non stop), vse bi naredil za vas... Ni to glih takoj za puško vršt;). Če so problem samo komplimenti, je to res škoda traumirat zaradi tega in potem se mi zdi, da pretiravaš. On enostavno misli, da itak veš, kaj si misli o tebi in da ne rabiš non stop neke potrditve, ker tudi sama dobro misliš o sebi (saj sama praviš, da dobro zgledaš).

Mislim, da imata malo krizo, malo pa pretiravaš. Če ti daje precej pozornosti (lupčki, klici...), ne moreš rečt, da je ne dobiš. MOgoče je bolj fora, da si želiš DRUGAČNE pozornosti. Povej mu čim bolj konkretno, kaj si želiš. Česa ti manjka? Seksa, besed, da si lepa, pogledov, česa. Ker tudi meni trenutno ni jasno, kaj je tisto, kar te muči... Bodi čim bolj odkrita - do sebe in do njega in bo boljše. IN se zavedaj, da pridejo obodbja, ko iz teh ali onih razlogov nismo non stop en na drugem, pa to ne pomeni, da si nismo več privlačni. Zato je fajn imet tisto zaupanje, ker tole non stop potrjevanje partnerju, da je še vedno najnaj, zna bit hudo naporno ob kakšnih napornih časih. Ne rečem, da mora to zdaj izginit, sploh ne. Samo da pridejo taka in drugačna obdobja in da se zato še ni treba ločit.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: neodločena
9.7.2012 16:42:06   
mateyka
jaz mislim da bi rabila eno kvalitetno partnersko terapijo (skupaj, v paru). da se naučita pogovarjat in slišat eden drugega, da bodo rezultati trajni.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: neodločena
11.7.2012 19:45:29   
hubi
Koliko časa pa že imaš te občutke? Če je morda povezano s prihodom 3. člana, je možna tudi poporodna depresija. V tem primeru ti lahko pomaga pogovor z osebnim zdravnikom.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: neodločena
11.7.2012 23:01:41   
Anonimen
ko sem prebrala tale tvoj post morem rečt da sem kr ostala trda , ker se mi zdi da sem ga čisto jaz pisala, resnično. Popolnoma ista in ista situacija , tudi otoci tudi od mene tak močen interes, sicer tudi od njega je, morem rečt da moj mož je tak ker je imel težko življnje in pač tole njegovo obnašanje je sam maska pred ostalimi ampak kljub temu da sem mu že najmanj 100000x rekla, se mu zjokala in prejokala, napisala, narisala vse je vedno isto. Vse skrbi za nas, za mene za otroke da vsak eur ki ga ima , čist nič si ne privošči ampak do mene pa hladen oz, kako bi rekla ne hladen ampak mi ne daja to kar si JAZ želim. Kaka bi bila na mojem mestu presrečna, tudi moj me vsak dan iz službe najmanj 10x pokliče, gre z mano v shopping torej se mi posveča ampak ne tako kot bi jaz želela. Pač jaz sem zelo romantična oseba, pred možem sem imela romantičnega fanta, kateri je v 1 tednu naredu par takih ki jih moj mož nebo v življneju, sedaj ko so pa otroci pa sploh vidim da nimava oz. si na vzameva čas za nobenega... Midva se hecava: ooo kjee si cimer,, kje si bratranec:)) se pa mava noro rada, brez njega si ne predstavljam čeprav pride dan ko bi ga rada videla 1000km stran...

Kako zelo te razumem, kako zelo čutim to tvojo osamljenost, to trpljenje.. Zelo rada bi ti svetovala, pa sem v istem d* kot ti in nevem kaj naredit, kako si pomagat. Pride dan ko si rečem kaj mi je tega treba, tako mlada pa ne čutim več metuljčkov, nečutim se ljubljena,pomembna postala sem sam mati kar je sicer ab prelelepo ampak pogrešam žensko v sebi, pogrešam objeme, poljube, stranse noči pogrešam LJUBEZEN v polnem pomenu.. tako kot sedaj mam ljubezenski zakon si ga ne predstavljam in tako tak tip kot sem nebom več dolgo zdržala. Zame je ljubezen cel point življenja, brez nje sem zamorjena, nezdrava depresivna.
Kr sram me je priznat, da kljub temu da mam zelo rada mojega moža si na trenutke želim, da spoznam moškega ki me bo prevzel, moškega z katerim bom zaživela pravljico.

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: neodločena
12.7.2012 11:16:49   
ronja
Punci, ali vama je tako hudo oz. sta tako prepričani, da se tu ne da več nič, da bi bili pripravljeni za to, da bosta iskali ljubezen drugje, pol tedna ne videt svojih otrok? Ker če sta očeta super, potem je nekak fer deljeno skrbništvo... Včasih namreč ženske kar računajo, da se bojo ločile, dobile otroke in svobodo... Očetje pa ostanejo brez otrok (oz. jih dobijo vsak 2 vikend in 1x na teden, če majo srečo...) Se mi zdi, da bi se včasih oboji bolj potrudili, če bi si res predočili, kaj pomeni se ločit: da to pomeni, da 3-4 dni na teden ne moreš dat otroku lupčka za lahko noč... Potem namreč kakšni manjši problemi (ala da ti ne reče prav pogosto, da si lepa) ne zgledajo takoooo zelo veliki... Če je zadaj večji problem, potem seveda ne bo odšel in ti bo ob takem razmišljanju samo hudo - ampak boš vsaj vedela, da je zadaj nekaj večjega in se lahko tistega lotila reševat, če se pač da... Se mi zdi, da ko daš na tehtnico, se dostikrat stvari malo izkristalizirajo, hočem rečt.

ampak ne tako kot bi jaz želela

Kaj konkretno je to? Ali on VE, kaj točno bi si ti želela? Fantje so navadno strašno slabi v branju misli;). Čim bolj konkretni napotki, tem bolj ziher boš to dobila:). Punce so včasih jezne, ker fantje niso romantični, potem rečejo, da bi rade dobile rože, on prinese rože, ona ni zadovoljna, ker to mu je ona rekla, da naj, ona bi rada, da se sam spomni... Meni se zdi, da je škoda življenja za to;). Pomembno je to, da veš, da te ima rad, da sta si privlačna seveda tudi, vendar pa se splača videt tudi njegov način, kako to pokaže, če je pač zelo različen in seveda povedat, na kak način si ti želiš videt to ljubezen. Vsekakor se mi zdi škoda it stran, kadar je obojestranska ljubezen in so tu še otroci.

Romantični filmi NISO realnost. So balzam za romantične punce, ki to iščejo v življenju, pa ne dobijo, ker tega na dolgi rok ni;). Obstajajo romantični fantje - seveda - samo živet z njimi vseeno ni vedno tako zelo romantično;). Pa dejansko romantika ni preveč praktična, vrtnice ipak bodejo;).

Metuljčkov ne čutimo ves čas in to ni nobena tragedija. Še vedno nam kdaj zaplešejo, predvsem pa je v nas nekaj močnejšega - ljubezen - in takrat ti tista opojna zaljubljenost niti ne diši preveč, ker je preveč vrtoglava za eno realno življenje. Saj je fajn bit zaljubljen, ampak s tremi otroki je tudi fajn vedet, kaj delaš, ne plavat nad oblaki;).

Glede na to, da obe pišeta, da sta izgubili žensko v sebi, bi jo na vajinem mestu poizkušala najprej sama najt. In mogoče jo bo potem videl tudi mož;). Kako? S kakšno zelo žensko dejavnostjo, recimo orientalski (trebušni) plesi so zelo ženski, samo za ženske in fajn za dobit stik s svojo nežnejšo stranjo. Lahko gresta tudi plesat ob drogu (ne v klub, v tečaj mislim), samo so zelo dragi (nisem še probala) ali pa magari slikat ali kaj takega, kjer se počutita res ženstveno. Ples je fajn, ker je gibanje in ti da en fajn stik s telesom:) Izgubit nima kaj dosti, glede na to, da financ ne omenjata kot strašanskega problema, bi si en tečaj verjetno lahko privoščili...

Drugo, kar je, bi povedala možu: da mi je všeč, da sva prijatelja, da mu lahko zaupam in da vem, da me ima rad, ampak da si želim, da bi me videl ne samo kot mamo svojih otrok, ampak kot žensko/ljubico/punco/ženo/pač karkoli hočeta:). Potem bi pa skup naredila načrt, kako si bova vzela kdaj čas zase, vsak bi dal svoje predloge, kar bi počela skup in potem bi to začela izpolnjevat. Lahko je to samo 1x na teden in lahko je zelo izi, samo da je - magari pogledata en film skup doma - glavno je, da ga skup izbereta, ne da je to nekaj, kar je pač slučajno na tv, ko sta se slučajno oba počila na kavč (tudi to je lahko super, samo fajn je, da vesta, da je to VAJIN ČAS). Fajn je, da je to nekaj, česar se bosta skup veselila. lahko si film izposodita v knjižnici ali videoteki, če imata vcr, lahko ga pogledata na računalniku, nima veze, glavno, da je to VAJIN čas.
če lahko dobita varuško/babico... potem pojdita v kino ali na kak šport skupaj. Saj se dostikrat še 1x zaljubimo. Če kdaj odplavamo proč, pa se spet potegnemo skup, ni to nič hudega:).Lahko gresta na badminton, v fitnes, v savno, rolat, kolesarit, slikat v naravo, z ladjico po LJubljanici, karkoli.

Ne kar obupat pa jokat. Imata nekoga, ki vaju ima zelo rad, škoda je to izgubit...

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: neodločena
12.7.2012 12:34:13   
Anonimen
Tukaj prva anonimnauser posted image
Ronja, lepo si napisala, vse drži. Težko je to razložiti nekomu, ki mu morda taka stvar kaj dosti ne pomeni, oziroma mu ni ključnega pomena. Pri nama je lepo, štima vse, prelepa družina. Pozoren, nežen, ljubeč. Ampak kot sem že napisala, že od nekdaj sem bila navajena, da so moški "noreli" za mano, mi dajali komplimente, take in drugačne. še sedaj je tako , če me npr kak prijatelj sreča, znanec, me pohvali, da super zgledam, da imam postavo, skratka, kaj želim povedati, ob vsakem drugem se počutim boljšo, lepšo, ženstveno, samo zraven mojega ne. Čeprav vem, da sem za njega lepa, me ljubi, vendar se venomer sprašujem, zakaj tega ne pokaže, kaj ga ustavlja.Že res, da je tak karakter, vendar če nekoga ljubimo, se morda vsaj pikico spremenimo in ugodimo partnerju. Vsaj moje je tako mnenje.
On meni vedno reče, da ne rabi dajat komplimentov, ker tako ali tako vem da sem vredu, zase in za njega in zaključima. Vedno mu je vseeno kaj imam oblečeno, če bom v trenerki ali v minici, ne bo odziva. zanj sem jaz taka ali drugačna. Jaz pa rabim tisti pogled, ko vem, da se uredim, da mu bo vzelo dihuser posted image , upam, da me vsaj približno skušate razumeti, kaj želimuser posted image

Osebno ne bi rada ločitve, se trudim, jasno mu povem, kaj želim, da se spremeni. Ampak težko je njemu realizirat dejanja. ne vem zakaj, opažam, da so nekateri res tako "zaprti" kar se čustev tiče.

Sva pa z drugo anonimno na popolnoma enakem razmišljanju. kot bi jaz to pisalauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: neodločena
12.7.2012 13:24:22   
Anonimen
Anonimna 2 tuki:)

Anonimna 1 pa sej to ni res no.. pa kaj imava istega moža:))) hehehe

ROnja vse je tko kot si ti napisala ampak točno tako kot je rekla Anonimna 1.., vsiii ostali pa ne sam moški me opazijo, pohvalijo sam on ne.. pa vse kar pišem tukaj sem mu že najmanj 100x povedala, tko da on tole vse ve.Uf koliko krat sem se zjokala pred njim pa vem da v tistem trrnutku me je začutil, ampak sam tisi trenutek. Recimo sama sem zeloo iznajdljiva, meni za nekoga presenetit mu izkazat ljubezni ne rabi niti 1 eur, pri nama so problem finance od vedno nažalost veliko žalost, no pa je prišla najina obletnica poroke in nič.. vem da nima denarja tko da sem vedla da mi nebo nič kupil, kat tudi nisem pričakovala..ampak gospod v tem dnevu je reku oo danes pa obletnica.. into je bilo to...NOBENEGAAAAAAAAAAAAA poljuba, objema, božanja ničesarrrr kar ve da bi mi OGROMNOO pomenilo ker ve kako zelo rada se stiskam, pa dejte no.. vzuni cveti in cv eti rož do onemoglosti pa da bi eno pobral??.. lani za 1.oblet. je bilo isto! pa za roj.dan isto, pa za novo leto isto vedno sito.. pa sem zvečer v sobi tulila ko norec, nisem mogla več. !00x sem mu rekla, da nerabiš človeka razveselit sam z kupljenim, znajdi se človk božji... jaz tud nimam denar pa sem mu na ogledalo čez celo napisala z rdečo šminko en velik verz...sem mu pizz naredila v obliki srca prekrito z ketchupom, za valentinovo mu bombone po celi mizi razporedila v obliki srca pa tko nevem se znajdem.. in on to ve.. on o meni ve čisto vse,to pa čloeka se tolko boljj prizadane ker vem da ve pa nič ne naredi.
Vem poročila sem ga takega kot je, že prej je bil tak in kot vidim bo vedno tak, pač nikoli ni bil deležen ljubezni, nikoli ni imel družine take kot bi mogu imet, vedno sam , sedaj ima zeelo veliko problemov v službi čist je dol padu ga razumem, ampak takole to negre.

O ločitvi niti tolko ne razmišljam, vem da pa si ljubezni resnično neskočno želim.Sicer kot je bila "prva" nora ljubezen..uhhhh marijaa takrat mi je telo kr kipelo nebom več čutila pomoje, no sicer nebi bilo tko slabo ampak nevem .. žalostna sem , tako zelo mlada sem pred sabo imam se celoo živlnjeje pa da pri teh letih se ne poljubljam več, objemam da sem tako sama... moški ko grejo mimo se obračajo moj pa me niti ne vidi...čisto vseeno mu je al sem rjava, al blond, al črna al debela al suha ... nevem moja mami mi pa je vedno govorila, on ni zate, on ni zatee!!! je super fant, priden, delaven, drzžinski ampak on te nebo nosu tko kot ti si zaslužiš oz. kot hočeš..moja mama je točno vedla.četudi ni videla nam v spalnico..kako mame vse vejo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: neodločena
12.7.2012 13:53:43   
mateyka
jaz mislim, da je v takih "težkih" primerih odpiranja partnerju, skupna terapija skoraj mus. ker če bi to lahko sama rešila - da bi se npr. mož sam probal/želel odpret partnerki, bi to ve opazile že pred leti. vsaj kako dejanje (ki ste omenila da bi vam bilo všeč da bi ga apliciral v vajino življenje) bi bilo opaženo. in bi tudi ostalo. če pa ni, pa mislim, da vam terapija ne uide iz plana..
želja da ostaneta skupaj MORA bit pri obeh in če sta ve neizpolnjene in če vaju imata tako rada, bi morala bit pripravljena svoj del dajanja izboljšat. in če po letih to še vedno ni ok, da sta pripravljena tudi na skupno terapijo, da ohranita srečen zakon. če iskreno ljubiš človeka mislim, da ti tudi to ne bi smelo predstavljat problem. če pa ni variante, da bi na to pristal, pa pomeni da je vzorec iz preteklosti tako močan (zakoreninjen), da ga tudi ljubezen to vaju ne bo premaknila (odprla), da bi bil zmožen dajat to (sam od sebe), kar te bi polno izpolnilo. terapija punci; imho anyway..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 12.7.2012 13:57:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: neodločena
16.7.2012 14:11:47   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

... nevem moja mami mi pa je vedno govorila, on ni zate, on ni zatee!!! je super fant, priden, delaven, drzžinski ampak on te nebo nosu tko kot ti si zaslužiš oz. kot hočeš..moja mama je točno vedla.četudi ni videla nam v spalnico..kako mame vse vejo...


Jaz pa mislim, da imaš ti veliko večji problem kot tvoj partner.....zate pač nobeden ni dober.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: neodločena
16.7.2012 14:43:27   
manna
Draga anonimna, zbudi se! Življenje ni ameriški romantični film. Princev ni. Res ne. Metuljčki nikoli ne trajajo, zaljubljenost vedno zbledi. Ostane samo razum in ogromno, ogromno truda. Ljubezen je delo. Noben moški te ne bo nosil po rokah večno.
Problem imaš ti. Nič, kar bo naredil tvoj mož, ne bo dovolj dobro. Pogrešaš strast, ja, to lahko najdeš morda v kakšni avanturici z drugim, ampak cena je previsoka. In tudi potem ne boš nič bolj srečna. Si res želiš biti z nekom drugim? Ali pa pogrešaš samo to, da bi si nekdo drug noro želel biti s tabo, da bi spet imela tisto pozornost in poglede, in vse možnosti izbire, ki si jih imela ko si bila še samska?

Mislim da je dr.Zoran Milivojevič enkrat napisal, da se zaljubljajo samo čusvteno nezreli ljudje. Težek stavek, ampak po mojem je res.
Strast je del življenja in potrebo po njej ima vsak (eni manjšo, drugi večjo), kot imamo potrebo po ugledu, materialnih dobrinah,.. Samo nauči se jo zadovoljiti tako, da vam bo vsem prav.
Je pa zanimiva debata; ali smo ljudje sploh zmožni imet samo enega partnerja vse življenje in biti z njim resnično srečni - in strastni?

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: neodločena
16.7.2012 16:36:26   
blaža
uau!

Zgleda, da sem pol jaz ful čudna! user posted image

Dragi anonimna 1 in 2. Po mojem imata probleme dojemanja zaljubljenosti in ljubezni. Hb za ronjo,ki vse tako lepo razloži.user posted image

bi blo fajn, če bi si nekatere malo razširile obzorje, če ne drugače z kako dobro knjigo.

Res ne štekam vsega kar sta napisali. Če pišete, da je mož pozoren, ljubeč, zaščitniški do družine, ne lufta naokoli, špara keš za družino, vam da ljubčka preden gre, ko pride, vas pokliče iz službe,.. res ne štekam kaj bi rade mele. da se slabo počutite samo z sabo je bolj vajin problem, ne pa možev. stavim, da ne boste nikoli , pa prav nikoli srečale moškega, ki bi bil tak, kot bi si ga želele oz kot si ga predstavljate kot idealnega partnerja, moža, očeta,..Lahko, da bo nov partner tak na začetku, vsekakor pa to ni narava moškega, v daljšem odnosu, da bi bil skozi tak, vsaj jaz tako mislim.

Pri zaljubljenosti gre to tako kot si vedve želita, dvorjenje vsak dan, pa besedice oh in sploh, kako ste čudovite, kako ste postavne, bla, bla,..

Pri ljubezni gre pa ja za nekaj globljega, kjer tega zgoraj ni potrebno.

Ne vem no. Očitno imata probleme sami z saboj oz z svojo samozavestjo, ker jaz ne vidim probleme v tem, če mi moj mož vsak dan ne pove kako sem mu lepa, kako sem čudovita mati, kako sem dobra v ,..jaz to vem, ni treba, da mi to pove vsak dan.

No čeprav zgleda, da sva jaz in moj mož res čudna. če nisva čez dan skupaj, se slišiva po telefonu le 1x, lih toliko, da se slišiva, pa da si poveva kako sva, če je vse ok. Drugače mi nikoli ne pošilja sms-jev, razne, če je treba kaj kupit v trgovini,al kaka bolj pomembna zadeva.
Ko sva z družbo se nikoli niti še kot fant in punca nisva tiščala pretirano skupaj, ampak sva bila družabna s preostalo družbo.

Se pa večkrat na dan peštava en po drugem, to je pa res. Če je en na kavču, se drugi takoj zbaše zraven, da se stiskava. Ljubčki so tudi večkrat na dan.user posted image

ah ne vem, ne znam oz se mi ne da preveč razlagat, ker to na tem forumu obvlada ronja.user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: neodločena
16.7.2012 21:21:35   
ronja
anonimna 1:
Ampak kot sem že napisala, že od nekdaj sem bila navajena, da so moški "noreli" za mano, mi dajali komplimente, take in drugačne. še sedaj je tako , če me npr kak prijatelj sreča, znanec, me pohvali, da super zgledam, da imam postavo...

Glej, kakor ti tole ne bo všeč, je vseeno res: to bi se in se bo spremenilo ne glede na tvojega moža: ti boš vedno manj privlačna, vedno bolj zgubana, vedno bolj siva (ok, se boš barvala, ampak potem boš mela pa bolj spufane lase), tvoja postava ne bo večno taka kot je zdaj... Lepota ni večna, to verjetno veš;). Je pa marsikaj drugega veliko bolj trajno;) (recimo ljubezen). Ne glede na to, kako romantičen bi bil tvoj mož, ti nekoč ne boš več lepotica, ker so zelooo redke lepotice pri 80ih. In če boš takrat še vedno imela to strašansko potrebo po komplimentih in laskanju, potem ti bo zelo zelo hudo. Ampak ni treba, da je tako. Ni treba, da ti to toooooliko pomeni. Kaj nam koliko pomeni, se sami odločamo:). To je čar odraslosti, da imamo vse niti sebe v rokah, lahko se oblikujemo, tako, da nam je najlažje živet s samim sabo:).

Čeprav vem, da sem za njega lepa, me ljubi, vendar se venomer sprašujem, zakaj tega ne pokaže, kaj ga ustavlja.

Lej, obstajajo zelo praktični ljudje - on ve, da ti veš, da si zanj lepa. Zakaj bi ti torej moral to ves čas razlagat? Saj veš, on ve, zanj je debata zaključena. Zato, ker je tak karakter...

Že res, da je tak karakter, vendar če nekoga ljubimo, se morda vsaj pikico spremenimo in ugodimo partnerju. Vsaj moje je tako mnenje.

Zdaj pa obrni: če nekoga ljubimo, potem se vsaj pikico spremenimo in ugodimo partnerju: da recimo ne pričakujemo non stop komplimentov, če itak vemo, da se mu zdimo krasne;). Če ga ljubimo, ga pustimo, da j etak kot je in ga imamo takega rade, ne? Vse se da ful hitro obrnit;)... Lažje je zahtevat, da naj se drugi spremeni kot da bi se sami... Pa ni vedno bolj prav;).

Vedno mu je vseeno kaj imam oblečeno, če bom v trenerki ali v minici, ne bo odziva. zanj sem jaz taka ali drugačna. Jaz pa rabim tisti pogled, ko vem, da se uredim, da mu bo vzelo dih

Sem dala lubiju tole za prebrat (vse skup, onje tudi tak tip, da mu je vseeno, a sem v minici al trenirki oz. so mu celo trenirke všeč - go figure;) - meni ful praktično sicer:D) in je komentiral: "ja, seveda, če pa ni zaradi tega z njo! Potem bo pa dobila enega plehkega, ki ji bo skoz na dušo pihal, pa bo zanosla in se zredila za 2 kili in ji bo težil zato, pa spet ne bo prav."user posted image Torej: tvoj mož ni s tabo zaradi tvoje superduperohinsploh postavce. On je s tabo zaradi tebe - tebe vidi tudi v trenirki, zato mu to ni tako zelo pomembno. Lubi je isti in to mi je ful všeč pri njem. Saj pogleda ali kdaj komentira kako oblekco, ampak vem, da mu to ni preveč pomembno in me najrašji vidi itak brez vseh oblek, tak da se mi ni treba kaj rihtat:D. Vem, ti sti drugačna, rada se rihtaš, rada bi tudi, da to on opazi in da se rihtaš lahko zanj, ne samo zase... Ampak njemu to pač ne pomeni. Ti se še vedno lahko rihtaš zase, ne moreš pa zahtevat po 10ih letih, da naj mu to nekaj začne pomenit in naj to opaža in hvali... Ni čisto fer, ker je tak vedno bil... Tebi zdaj ni več s tem za živet...

Razumela bi, če bi bil problem v bližini, intimi, seksu,... ampak samo zaradi komplimentov in ničesar drugega tako dramo delat se mi zdi pa pretirano... Dvomim, da obstaja prav dosti mož, ki delajo vse to, kar je pri vajinih zgledno in še ves čas na dušo pihajo svoji ženi... Imaš take, ki delajo bedarije in se potem morajo z nečim odkupit in potem lepo besedičijo ali pa take, ki so bolj ljudje dejanj, če malo karikiram. Ne rečem, da ne dobiš dobrega fanta z namazanim jezikom, ampak kaj pa vem koliko je to na dolgi rok še vedno tako...

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: neodločena
16.7.2012 21:57:50   
ronja
nevem moja mami mi pa je vedno govorila, on ni zate, on ni zatee!!! je super fant, priden, delaven, drzžinski ampak on te nebo nosu tko kot ti si zaslužiš oz. kot hočeš..moja mama je točno vedla.četudi ni videla nam v spalnico..kako mame vse vejo...

Glede tega bi se kar strinjala z liljano - tudi tole:
vsiii ostali pa ne sam moški me opazijo, pohvalijo sam on ne.

mi deluje tako, kot da bi morala bit vajina moška super srečna in zadovoljna, da jima je čisto po naključju ratalo bit taka srečkota, da sta dobila najboljši bejbiki na svetu;). Kot da sta zadela na lotu in da si v bistvu ne zaslužita tega, kar imata, zato bi morala ves čas dajat vedet, da se zavedata tega dobitka... Saj verjamem, da ni tako mišljeno, ampak je problem, da se lahko onadva tako počutita ob očitkih, da vaju vsi drugi vidijo, samo moža ne.

no pa je prišla najina obletnica poroke in nič.. vem da nima denarja tko da sem vedla da mi nebo nič kupil, kat tudi nisem pričakovala..ampak gospod v tem dnevu je reku oo danes pa obletnica.. into je bilo to...NOBENEGAAAAAAAAAAAAA poljuba, objema, božanja ničesarrrr kar ve da bi mi OGROMNOO pomenilo ker ve kako zelo rada se stiskam, pa dejte no.. vzuni cveti in cv eti rož do onemoglosti pa da bi eno pobral??.. lani za 1.oblet. je bilo isto! pa za roj.dan isto, pa za novo leto isto vedno sito.. pa sem zvečer v sobi tulila ko norec, nisem mogla več. !00x sem mu rekla, da nerabiš človeka razveselit sam z kupljenim, znajdi se človk božji...

lej, sama sem tudi iznajdljivo bitje, ampak nismo vsi enaki. Mogoče se enostavn ne zna. MOgoče se mu zdi neumno ti dajat rože, ki jih gledaš vsak dan skozi okno... Mogoče bi bil to zanj poraz, da ti jih ne more kupit in to nekatere moške lahko zelo boli...

jaz tud nimam denar pa sem mu na ogledalo čez celo napisala z rdečo šminko en velik verz...sem mu pizz naredila v obliki srca prekrito z ketchupom, za valentinovo mu bombone po celi mizi razporedila v obliki srca pa tko nevem se znajdem.

Ja, in to je TEBI všeč. NI nujno, da to toliko pomeni NJEMU. Lahko da mu je tudi zelo všeč, verjetno pa mu ne pomeni toliko kot tebi. Meni se zdi, da je fajn dajat tako, da ne pričakuješ nič nazaj. Ne razmišljaj, kaj vse bi on lahko naredil zate, pa ne naredi. Rajši poizkusi videt to, kar naredi.

Vem poročila sem ga takega kot je, že prej je bil tak in kot vidim bo vedno tak, pač nikoli ni bil deležen ljubezni, nikoli ni imel družine take kot bi mogu imet, vedno sam , sedaj ima zeelo veliko problemov v službi čist je dol padu ga razumem, ampak takole to negre.

Lej, še nam ni čisto jasno, kaj bi rada od njega - kako naj bo njemu? Ali gre za intimo na splošno (kar pri 1. anonimni ne gre, saj ona pravi, da je ljubeč in pozoren) ali samo za tele romantične izraze ljubezni? To sta namreč dve zelo različni stvari - mislim, lahko ti manjka obojega, ampak brez 2. se da srečno živet (sem prepričana, da 99% srečnih parov živi brez filmske romantike, vsaj na dolgi rok in v vsakdanjem življenju), brez 1. pa je življenje res pusto...

Sem se že na 2. temi razpisala o idealiziranju bivših ljubezni (mi nikoli ni šlo v glavo), ampak daj razmisli: bi ti živela s tisto svojo uh in ahh ljubeznijo? Ene lastnosti grejo z roko v roki oz. so ista lastnost v različnih okoliščinah. Lahko so super fajn, dokelr si samski, pa ubitačne, ko imaš otroke in obratno.

anonimna 2, pri tebi imam drugačen občutek kot pri anonimni 1: kolikor razberem med tvojimi vrsticami, je pri vama problem intima - oz. pomanjkanje le-te.

Mislim, da bi si obe morali dvignit samozavest, da ne bi non stop rabili potrditve od zunaj. Mislim, da bi vama dobro del kak ples, da prideta v stik s svojim telesom in ga nehata gledat kot "dobro robo". Smo več kot to, ne glede na maščobne blazinice in centimetre;).

Potem bi bilo pa še fajn, da bi pogledali okoli brez očal: fantje, ki vama laskajo na vsakem koraku, delajo to zato, ker hočejo nekaj zelo konkretnega ali pa vsaj flirtanje, ker to oni rabijo in ker čutijo, da si pri vas to lahko dovolijo oz. se bosta stopili kot med... Če bi zlezli skup med rjuhe, pa bi se tole pecanje hitro nehalo;).

PS. blaža, kaj ti mene zezaš?user posted image Eni mamo pač dolg jezik pa hitre prste, kaj naj - tako so me nardili:D.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: neodločena
17.7.2012 14:13:44   
Anonimen
ronja... anonimna st.2 tuki.. morem rečt da pišeš zelo lepo in smiselno, ampak nevem no sej mogoče sem pa jaz čudna al prezahtevna ampak kaj pa vem no. Vem da realno življenje ni tko kot se nam zazdi v telenovelah, ampak je pa tko lepo videt, a ne:)

drugače pa ja glede veliko stvari si imela prav tudi kar se tiče, daril, verjetno bi bilo to za njega poraz, sej vidim da je žalosten ker mi ne more nudit ko kar si jaz kdaj pa kdaj zaželim materialno ampak, v tem trenutnu mi je on dosti bolj pomeben.
Nevem enostavno mi je ljubezen, nežnost, pozornost tako pomembna v najini zvezi pa tga več ne vidim. Najina zveza oz.zakon se mi zazdi da je tak kot pri 90 letih, kot da sva stara dedka..Od kar vem zase sem bila taka da sem se pustila nosit na pladju, pa do sedaj sem pred njim imela fanta nekaj let ker je bil točno tak, za njega sem bila dobesedno Kraljica, ni pozabil 1 dan da mi ni lep sms napisal, 1 roj.dan, ma ni da ni to je bilo zelo pogosto res da mi je pokazal in jaz sem bila res presrečna, pa to ni bila zveza 2 mesca ampak 4 leta, ampak on je bil pač tak tip človeka in tak do do konca življenja, mogoče sem se ga preveč navadila, sem prešla iz extrema v extrem..

Mojemu možu pa se zelo pozna, da sem bila jaz njegova prva punca nasploh, torej se je vse čisto vse kar se tiče ljubezni učil na meni. Doma ni videl ljubezeni, bil je med prijateji ki niso imeli punc bil je bolj tak street boy, tko da ni imel vzornika, vzorca ne kot fant ne kot mož ne nič. Ampak jaz se trudim in trudim tole sprejet, spejet tole da četudi me ne prime za roko,poljubi,objame, pohvali al karrr kolii me ima rad ampak nemorem.

Morem pa rečt, da mogočepa je zato, ker zna bit pa tudi zelo neprijazen, recimo zelo me droca s tem ko gremo kdaj po mestu, vedno reče: ooo poglej uno bejboo, madona ke postavaa to je prava misicaa aaa... pa nevem zelo mi gre na živce , že več dni srečujmo njegovo bivso " 2 dnevno" avanturco ki jo je imel pred leti in je mamica pa tole srečo ima da je res kak mesec po porodu v nulo s postavco, vsa izklesana in oh in sploh pa jo vedno al nalašč al nevem gledaaa in reče: ma vi vidla to, čisttt se je posušila, kako postavo ima..==.. menii pa lasjeee do stropaa, ker vee vee kako se jaz za telo trudim, da mam pač probleme z kg, da se sama sebe nemorem niti pogledat v ogledalo in mi tko začnee noo..tam kjer ve da me bolim, kljub temu da drugim se zdim ok jaz pa sama sebi ne.. in ja me boli.

Nevem enostavno se ne počutim "srečna". Verjamem , da kake imajo može ki jih 1000 na uro hvalijo pa jih za vogalom varajo ali pa nosijo rože pa jih po cele dneve ni, moj pa ne nosi in ne hvali pa je 100% doma ob meni z mano. No sej nikoli ni prav

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: neodločena
17.7.2012 14:57:21   
ronja
Vem da realno življenje ni tko kot se nam zazdi v telenovelah, ampak je pa tko lepo videt, a ne:)

Ma, čisto iskreno: jaz ne bi menjalauser posted image . Mam drame čisto dovolj že v reali, tako da več res ne rabim;). Sva se zadnjič z lubijem pogovarjala o tem, pa je rekel, da je bila njegova bivša tudi nora na te romantične reči in seveda to ni glih najboljše klapalo... in ji je probal razložit, da un je moral pet pred celim štadionom, ker jo je pa prej prevaral... on je pa ni, pa mu ni treba - nekaj v tem smisluuser posted image .
Meni recimo lubi direkt reče, da bi mi kdaj prinesel rože, če bi mi to kaj pomenilo, da mu je pa trapasto, ker mava tako skupen denar, pa ne ve, če bi si točno to želela. Na srečo si ne in nimava problemov:D. Zdaj jih tako niti gledat ne bi mogla, ker jih nimam kam dat:D. je pa res, da je to izi, če si tega ne želiš...

, sej vidim da je žalosten ker mi ne more nudit ko kar si jaz kdaj pa kdaj zaželim materialno ampak, v tem trenutnu mi je on dosti bolj pomeben.

Njemu je to težko - on vidi tebe, svojo najljubšo žensko na svetu, nesrečno, zato, ker ji on ne more nudit tega, kar si ona želi, ne more poskrbet zanjo tako kot se spodobi... to je zelo težko za fanta in s svojimi idejami mu ravno po tej rani praskaš - razumeš zdaj, zakaj se on umika pred temi rečmi? Ker bi rad poskrbel zate, ti dal vse, kar si želiš, pa ti ne more. To je težko...

Vidim, da tudi on dela isto tebi, ko hvali druge ženske, kakšne imajo postave, ko se ti za svojo tako matraš... To ni lepo in vprašanje, če se tega sploh zaveda, tako kot se ti ne, da ga spravljaš v stisko, če mu rečeš, da ni treba, da ti kaj kupi, če pač nima(ta) denarja... To se zmenita - tako iskreno - pa bo boljše:). Nehajta si metat pod nos to, kar vaju boli. Vsak ima svoje šibke točke in tam pač pazimo, da drugega ne prizadanemo.

Kar se tvojega bivšega tiče - obstaja nek razlog, da sta se razšla, ne? Ti bi rada imela dobro od moža in dobro od bivšega skup v eni osebi... Ampak ljudje nismo popolni: en ima ene napake, drugi ima druge. Sama pišem dolge poste, kompliciram, lubi je gojil žuže v omariuser posted image . pač zbereš takega, da ti njegove napake niso preveč moteče. je pa fajn bit iskren do sebe in se čim boljše poznat, kaj lahko toleriraš na dolgi rok in česa absolutno ne. Ker kar je meni ok, tebi ni in obratno.

Vseeno pa naredi nekaj na sebi (psihično, ne fizično), zase, da se boš lahko poglelada v ogledalo. Kakor se trudiš sama sebe prepričat (v prvih postih), da si si zelo všeč, ker si všeč toliko drugim ljudem, je zadnji post čisto drugačen... Malo sem to čutila že prej (kadar nekaj poudarjamo, takrat tam navadno ni vse še čisto razščeno...), ampak tole je res žalostno prebrat...

Verjamem, da ej težko živet brez nečesa, kar nujno rabiš, v tem primeru pohvale. Zdaj lahko imaš srečo, pa to dobiš od zunaj, pa mogoče spregledaš kake druge napake (recimo da te vara;). Druga možnost pa je, da pogledaš, zakaj to tako zelo rabiš in če bi se dalo to spremenit. To ne pomeni, da ti ni več všeč, če te kdo pohvali - vsem nam je všeč, razlika je samo, koliko nas bremeni, kadar nas ne. Serjemo ga itak vsi in takrat nas ljudje glih ne hvalijo na veliko;). Zato je fajn si prit na čisto s tem. Se pa strinjam, da ni isto, ali je pač človek tak, da ne hvali ali pa hvali vse druge, samo tebe ne...

Si ok. Nič ni narobe s tabo: si iznajdljiva, znaš imet rada, se trudiš, si vztrajna, imaš lepo postavico,... Ko on omeni druge punce, ne misli, da ti pa nisi taka. Je pa to gotovo težko slišat, če se sama ne počutiš dobro v svoji koži. Lubi komot omeni, kako je katera luštna ali suha, pa me to nič ne gane, moji lasje ostajajo dol;) Ker se ne sekiram za svojo postavo in ker se mi to ne zdi tako pomembno - če bi bil zaradi lepote z mano, bi tako že zdavnaj spokal, saj je vsako leto več lepših od mene. Nobena pa nima tega, kar mam jaz in nobena mu ne more dat tega, kar mu lahko jaz. Nobena ne bo videla, da je sesut, po tem, kako odpira vrata, ker ga pač nobena toliko ne pozna. To so moji plusi. Tudi ti imaš svoje. Najdi jih, vidi jih! NIsi samo telo, ni on s tabo zaradi telesa!
Tudi tvoj mož je ok. Je dober, rad te ima, vse bi dal za vas... Samo najt se morata spet. Pa sprejet drug drugega in predvsem sebe tudi s kako napakico vred;). To pomeni, da drugemu ne nosiš na nos tega, kar ga boli in da se sam sprijazniš, da nekje pa nisi baš naj. To ni nič hudega, vsi smo taki;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: neodločena
19.7.2012 20:20:50   
picola1
Na hitr sem preletela in moram rečt, da podpišem ronjo pod vsako besedo...Dodala bi sam še to (če ni mogoče že kdo drug omenu), da se mogoče tvoj mož počuti prisiljeno v to, da ti daje pozornost..in potem se mu avtomatsko upira. Ker če nam nekdo non stop utruja ali kako drugače daje vedet, da nekaj mora delat, potem se nekaterim ljudem začne točno tista zadeva tolk upirat, da enostavno nočejo naredit še tisto malo, kar so pripravljeni.
Moj nasvet bi torej bil, da začni resno delat na svoji samozavesti, ugotovi, kaj je vzrok, da rabiš tolk zunanje potrditve...nauči se sama sebi dat konplimente, pozornost. ker ko boš sama v sebi mirna, ko boš VEDELA, da si lepa, pametna, seksi in kar je še teh komplimentov, ki jih hočeš slišat, potem zunanje potrditve ne boš več rabila, ker boš enostavno vedela to tudi brez tega.

Priporočam ti kako dobro knjigo na temo samozavesti pa poskusi nehat 'težit' možu, mogoče se res počuti preveč prisiljenega...

_____________________________

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: neodločena
20.7.2012 8:04:09   
browneyes
Jaz bi se pridružil tema prejšnjega posta in stavku v prvem postu, da mož nikamor ne gre - sprožilo se mi je par vprašanj. Pa kaj samo doma visi, kje so prijatelji, ima kaj hobijev, kaj je njegov "ventil"? Greš vsaj ti na kak ženski večer/žur/kofe ali kaj takega? Si vzameta čas vsak zase? Ga je kaj ljubosumje kdaj metalo če si kam šla?

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: neodločena
20.7.2012 12:42:21   
Anonimen
browneyes

(odgovor članu browneyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: neodločena
20.7.2012 12:44:45   
Anonimen
browneyes


anonimna 2 ; o ja moj mož še kako gre in ima hobije, 2x na teden ziher.Jaz pa ne, bolj poredko kam grem, mogoče 1x na mesec gremo z prijateljicami na kak "babji" čvek.Zame ima on se preveč free lifa ampak če mu tko paše, kaj pa čmo. Sicer pa si ga bom tudi jaz vzela ker opažam, da rabim malo zraka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: neodločena
22.7.2012 19:59:15   
tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...V meni vre od tega, kar bi mu lahko dala, vre od ljubezni, čustev, ki pa jih moram zatirati. On je hladna oseba, težko pokaže čustva..

Če je res tako, zakaj že moraš zatirati čustva???

Če imaš do njega res toliko čustev potem jih izrazi. Govori mu tisto, kar želiš da bi on rekel tebi. Če on težko pokaže čustva, ga uči z vzgledom. Čez čas se bo omehčal in bo tudi kakšna beseda prilezla iz njega. Ne zadržuj se, ampak ga vspodbujaj. Namesto da čakaš in obupuješ si NAREDI življenje, kakršno si želiš.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: neodločena
22.7.2012 21:08:50   
Lana in Lučka
Anonimna brez zamire, ampak mislim, da moraš najprej razčistiti stvari pri sebi. Mogoče ti manjka tista samopodoba, ki jo želiš dobiti potrjeno od fanta.
In ob druguh se počutiš mnogo bolje, haloooo, zakaj le, ti oni dajejo komplimente. Izvoli, pojdi z njimi, samo ne potem spet jokat in klicati zdajšnjega partnerja za odpuščanje.
Oprosti, ampak te ne razumem !

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: neodločena
24.7.2012 16:05:51   
Anonimen
nekoč ne boš več lepotica, ker so zelooo redke lepotice pri 80ih. In če boš takrat še vedno imela to strašansko potrebo po komplimentih in laskanju, potem ti bo zelo zelo hudo.
IZVIRNO SPOROČILO: Lana in Lučka

Anonimna brez zamire, ampak mislim, da moraš najprej razčistiti stvari pri sebi. Mogoče ti manjka tista samopodoba, ki jo želiš dobiti potrjeno od fanta.
In ob druguh se počutiš mnogo bolje, haloooo, zakaj le, ti oni dajejo komplimente. Izvoli, pojdi z njimi, samo ne potem spet jokat in klicati zdajšnjega partnerja za odpuščanje.
Oprosti, ampak te ne razumem !


podpis

Pa tudi Ronja je lepo napisala - tisto o privlačnosti. He'bat ga, tudi sama opažam, da se leta poznajo, čeprav se počutim nespremenjeno, ampak prav noben tip, mlajši od 45 let, ne pogleda več za mano, 30+letnico, je malo za žalostit se, ampak še huje bo z leti, tako da mislim, da si moraš samozavest začeti graditi na čem drugem, ne pa izključno na pohvalah o tvojem videzu - ali pa si ego nahrani s koplimenti prijateljev in znancev, ker če sama priznavaš, kakage amoža imaš, mislim, da si oziroma sta obe anonimni lahko več kot srečni!!!!!

(odgovor članu Lana in Lučka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: neodločena
25.7.2012 10:27:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nekoč ne boš več lepotica, ker so zelooo redke lepotice pri 80ih. In če boš takrat še vedno imela to strašansko potrebo po komplimentih in laskanju, potem ti bo zelo zelo hudo.
IZVIRNO SPOROČILO: Lana in Lučka

Anonimna brez zamire, ampak mislim, da moraš najprej razčistiti stvari pri sebi. Mogoče ti manjka tista samopodoba, ki jo želiš dobiti potrjeno od fanta.
In ob druguh se počutiš mnogo bolje, haloooo, zakaj le, ti oni dajejo komplimente. Izvoli, pojdi z njimi, samo ne potem spet jokat in klicati zdajšnjega partnerja za odpuščanje.
Oprosti, ampak te ne razumem !


podpis

hja, odvisno od osebe.

Pri meni pa je problem, ker mladi zelo za mano gledajo, leta se mi ne poznajouser posted image

Pa tudi Ronja je lepo napisala - tisto o privlačnosti. He'bat ga, tudi sama opažam, da se leta poznajo, čeprav se počutim nespremenjeno, ampak prav noben tip, mlajši od 45 let, ne pogleda več za mano, 30+letnico, je malo za žalostit se, ampak še huje bo z leti, tako da mislim, da si moraš samozavest začeti graditi na čem drugem, ne pa izključno na pohvalah o tvojem videzu - ali pa si ego nahrani s koplimenti prijateljev in znancev, ker če sama priznavaš, kakage amoža imaš, mislim, da si oziroma sta obe anonimni lahko več kot srečni!!!!!


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?