|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče plesati
26.9.2011 21:10:39   
lotty4
Sem mama 3,5 letnice. Doma tako rad posluša glasbo in ob njej  pleše, da smo jo vpisali na plesne. In kaj se je zgodilo. Prvič je bilo vse lepo in super, tudi plesala je. Drugič je pol vaj hodila lulat in kakat. Tretjič je bila  pri meni v naročju in gledala, danes pa je sama sedela na klopci in gledala, mene ni bilo zraven ( dovolijo samo prve tri obiske zaradi koncentracije). Danes je učiteljici seveda obljubila da bo naslednjič plesala. Ampak ali je sploh smiselno da jo še vozim in vztrajam? Je še premajhna?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče plesati
26.9.2011 21:20:45   
kajajaka
Zakaj pa hčerke ne vprašaš? Saj pri tej starosti ti že lepo pove kaj ji odgovarja in kaj ne.

Naša (tudi dobra 3 leta) je prvič plesala, sedaj drugič pa pol ure, potem je prišla k meni (sem čakala pred vrati) in ni hotela več. Ko sva se doma pogovorili zakaj... je rekla, da bi rada plesala, če bi jaz bila poleg.
In pri nas ne komplicirajo - sem lahko poleg. Tudi učiteljica je rekla, da nekateri potrebujejo več časa - kot pri uvajanju v vrtec in ni nič narobe, če smo starši še z njimi. Sicer je pa vse zabava in ne neke resne plesne, saj so premajhni... zato res ne vem zakaj ne bi smeli biti poleg. Res, da so manj skoncentrirani, ampak so tudi še precej majhni... Pogovori se s tamalo in z učiteljico.

Ampak ali je sploh smiselno da jo še vozim in vztrajam? Je še premajhna?

hmmm... tukaj mi nekaj ni jasno... Je ples bolj všeč hčerki ali tebi? Ker naj bo vse le igra in ne prevelike ambicije...

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 26.9.2011 21:23:01 >

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče plesati
26.9.2011 21:28:09   
gita10
Tudi meni ni bilo jasno, ko moj ni hotel plesati v plesni šoli. Cele dneve je ob glasbi skakal in plesal , ko pa je prišel v plesno šolo pa ni hotel. In ko sva se peljala na morda tretji obisk plesne šole mi je začel v avtu jokati - takrat sva se seveda samo obrnila in si ponovno doma navila muziko in plesala sama v dnevni sobi. Je bil pa star nekje 4 leta takrat.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče plesati
27.9.2011 13:21:59   
MAŠKA
Moja izkušnja je takšna - vse kar smo poskušalai pred 4. letom starosti se ni obneslo. Otrok še v bistvu ne ve, zakaj mora nekaj počet in težje se loči od staršev kot po 4. letu. Seveda so tudi izjeme, načeloma so pa že nam tako v plesnih kot pri smučarskem tečaju povedali, da je zaželjeno, da je otrok star vsaj 4 leta.

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: noče plesati
28.9.2011 10:10:34   
Perunika
Enako izkušnjo imamo z našim fantom , ki je iste starosti. Sicer rad pleše, poje, zato sva z možem rekla, naj gre na plesne urice. Prvič je bilo v redu, čeprav mu je pozornost kmalu šla po svoje. Drugič pa je po 5 min šel kar ven za možem, ki ga je nameraval pustit tam za par min pa it vmes pogledat, da bi mu bilo lažje. Nikakor ni hotel it nazaj noter in ga nismo silili. Poskusili smo ga malce spodbudit, pa ni šlo. Poskusili bomo ponovno v petek in če ga ne bo potegnilo, bomo zadevo zaenkrat pustili pri miru. Je pa res, da si mora vsak starš razčistit pri sebi, kaj je otrokovo nagnenje in interes in kaj je interes staršev.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: noče plesati
19.3.2012 23:02:07   
Mimona29
Mogoce je se malo premajhna ...

(odgovor članu Perunika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: noče plesati
22.5.2012 15:24:03   
Aika77
Se strinjam, jaz tudi mislim, da bi morali še malce počakati :)

(odgovor članu Mimona29)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: noče plesati
2.8.2012 15:22:34   
Perunika
Zdajle, ko je minilo skoraj eno let, odkar sem pisala o podonih težavah, lahko napišem, da smo poskusili še tako, da smo ga premestili v skupino, kjer so bili že njegovi kolegi iz vrtca in od takrat naprej ni bilo nobenih težav it v plesni vrtec, zelo rad pleše. Izgleda, da mu je bilo na začetku vse preveč tuje okolje, obrazi in mu je družba prijateljev veliko pomenila.
Učiteljica ga pa sploh pohvali, da lepo sledi in sodeluje.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?