|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočno dojenje
29.4.2006 20:14:07   
lenč
imam 10 mesečnika, ki se ponoči kar pogosto prebuja in najlažji način ponovnega uspavanja je dojenje. en nočni obrok okrog 2 h zjutraj nam je uspelo s pomočjo vode (po magičnem lončku) ukiniti in to uro tudi prespi. zbudi se ob 3, 4, 5, ali 6h-in mu seveda ponudim joško. spat gre ogrog 19.30h. kaj menite-do kdaj bi otrok potreboval nočno dojenje ali bi lahko tudi , vsaj do 6h poskusila z vodo. je pa med bolj debelušnimi- pri 10 mescih ima 11 kg. čez dan imava cca. 5-6 obrokov, od teg azjtraj in zvečer še dojenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nočno dojenje
29.4.2006 21:20:18   
Maleal
Mogoče se čez dan ne naje dovolj zato še rabi nočni obrok,Kaj pa če bi mu dala za večerjo kako mlečno kašico-čokolino,bebi,hippovo,....Naš poje ob 20 ih čokolino in je mir do 8 zjutraj.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu lenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nočno dojenje
30.4.2006 16:19:19   
tina104
Naš je star 8m in se ponoči tudi večkrat zbudi, najmanj 1x konkretno je, drugače pa samo da zizo dobi v usta, pa spi dalje. Pri nas bi rekla, da je to zbujanje bolj navada, pa da ne zna drugače zaspat kot na zizi. Poskusi varianto z vodo, po mojem nimaš kaj zgubit.
Meni so v bolnici pri 5 mes rekli, da ne rabi več nočnega obroka.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu lenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?