|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočno spanje - dodajanje hrane
17.10.2004 18:36:30   
mnjam
Imam 4. mesečnega pobalina. Do 4. meseca je spal celo noč, mogoče sem ga enkrat/noč podojila. Sem si rekla: "Kolk mam jaz pridnega fantka."
Sedaj pa vsako noč UZBUNA!! 5x/noč se hoče dojiti:hudicek:. Ko ga podojim, zaspi kot klada - seveda za 2 uri, potem pa spet...... Jaz sem že čist trapasta od neprespanosti:zaspan:. Gosto hrano sem začela uvajati pred 3. tedni (riževa kašica, jabolko, hruška, korenček, brokoli) in sicer v času kosila.
PROSIIIIIIIIIM povejte mi, kaj naj naredim, da bi spal celo noč? Naj mu dam zvečer jesti? Slišala sem, da naj mu dam umetno mleko preden gre spat, samo me je strah, da potem ne bo hotel več mojega mleka.:grrr: Aja, mleka imam za izvažat, samo očitno mu je preveč lahko in ga hitro prebavi. Torej HELP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nočno spanje - dodajanje hrane
17.10.2004 22:36:53   
M&P
Tudi pri nas se je to dogajalo. Jaz sicer ne dojim več. Mala se je zbujala po trikrat na noč, prej pa spala celo noč. Zdaj smo zamenjali mleko, ima že Conformil 2, ki je bolj kalorično, zvečer pa ji vmes dam še mal rižolinota. Pa spi od 8h do 5-6h zjutraj. :zaspan:
Vem, da je moj primer malo drugačen, ker jaz ne dojim, ampak upam, da ti bo kaj pomagalo. Veliko sreče!:sloncek:

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nočno spanje - dodajanje hrane
18.10.2004 15:12:53   
Anonimen
Mateja, ne morem ti nč svetovat, ker je pri nas podobno. Filip je star 4 mesece in pol, od vsega začetka ga dojim in je že lepo spal po 6 ur na noč. Ko je dopolnil 3 mesece, pa kriza. Zbujal se je po 5-6x na noč...vsako uro in hotel jest. Sem tudi jaz hodila že kot cunja neprespana:zaspan:
Pa je blo čez 14 dni toliko boljše, da je začel jest po 2-3x na noč. In tako je še sedaj. Pa ravno tako že 3 tedne jeva ob 12h razne kašice. Sedaj pa 4 dni večerni obrok zamenjam z riževim gresom od Nestle, ki se meša z vodo. mali je nad njim navdušen, kar cmoka, vse poje...ampak...se ravno tako zbudi čez 3 ure. Gres ga čisto nič bolj ne nasiti:zmeden2:
Tko da...jaz enostavno čakam čudež, da bo začel spati celo noč. Oz. za začetek bi rada, da vsaj tisti obrok ob polnoči prespi. Pa sem res vztrajna, mu tlačim dudo, pojem.....svašta...pa ne pomaga. Hoče jest in pika:zmeden:

(odgovor članu mnjam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   nočno spanje - dodajanje hrane
20.10.2004 19:36:49   
MATEJA.*
Tud jaz vama svetujem, da začneta zvečer kakšne pol ure pred spanjem mlečno kašico dajat, ali pa prilagojeno mleko v katerega vmešata malo mlečne kaše, da bo bolj gosto. Pri mojem je bilo podobno. Bila sva sicer na prilagojenem mleku. Pri 405 mesecih se je začel ponoči spet zbujat. Pa mu dam zdaj zvečer kašo na žlico eno uro pred spanjem, potem pa tik preden gre v posteljico še flaško mleka. Zdaj pa spet spimo.

LP

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nočno spanje - dodajanje hrane
21.10.2004 22:28:09   
Jančika_
Mogoče bom udarila čisto mimo, ampak ko sem tole brala, sem prišla na misel, da malčki mogoče pogrešajo ziziko, zdaj, ko so na drugi hrani? Pa probajo nadoknadit ponoči?

Seveda še nimam lastnih izkušenj, ker je Vasja star šele 2,5 meseca. Ampak pri moji prijateljici je bilo tako, da se je mali, ko je začel jest ostalo hrano, začel ponoči bolj pogosto zbujati in zahtevati dojko. Problem je precej omilila s tem, da mu zdaj podnevi ponudi dojko vsakič, ko opazi, da je utrujen ali vznemirjen. Mali zdaj skoraj vsako noč prespi.

Mogoče je za probat?

LP, J.:racka:

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nočno spanje - dodajanje hrane
5.11.2004 11:51:33   
Jančika_
Analiza:bravo:!

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?