|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost po ss
25.9.2007 21:26:56   
Dantek
Zanima me, ali so vas v nosečnosti po ss, zdravniki ginekologi tretirali drugače?? In ali si zaradi previdnosti lahko na bolniški?? 

Sama sem namreč 3.9. imela ss v 9. tednu. Ni bilo srčka.  user posted image  Sicer si zelo želimo še enega user posted image  , vendar se bojim da se bo zgodba ponovila. Že to sem komaj preživela. user posted image  user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost po ss
25.9.2007 21:42:24   
natasarobi
Odvisno je od tega, kaj je bil razlog. Velikokrat v tako nizki nosečnosti nikoli ne vejo zakaj je do tega prišlo - lahko je bil zgolj slučaj, kar prvič to tako tudi vzamejo.

Sem dobila občutek, da nekako se bolj poglobijo po 3 ss - no, malo je odvisno tudi kakšnega ginekologa imaš in koliko se angažira.

Novo nosečnost bodo spremljali normalno in sproti ugotavljali kako in kaj. Če bodo izvidi in vse ok, verjetno ne bodo bolj pazljivi.

Žal je pa tako, da nikoli ne veš ali se bo zgodilo ponovno - lahko se, lahko ne. Poskusi ne razmišljati o tem v naprej - ni dobro ne za te, ne za nosečnost in otročka. Poskusi razmišljati pozitivno, upanje umira zadnje, čeprav je v tem trenutku težko, toda našla boš moč za naprej.

Na temi upajmo skupaj - upanje po ss (nisem čist prepričana da se natančno tako reče temi) nas je kar nekaj punc, ki smo to prestale in vemo kaj doživljaš, zato se nam pridruži. Je pa tam že kar nekaj punc, ki so v veselem pričakovanju, žal nekatere v skrbeh, nekatere so pa postale mamice.

(odgovor članu Dantek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosečnost po ss
26.9.2007 7:01:46   
Naja30
Sočustvujem s tabo, meni se je tudi to zgodilo v prvi user posted image  Potem me ni G tretirala nič drugače. Še dobro, da ne, ker bi se sama počutila slabše, kot da se je treba ves čas bat. Vsaj z njene strani sem dobila samo pozitivo.
Zdaj pa, ko sem 3.user posted image  pa me je na prvi pregled naročila šele v 11t user posted image  Tako da zgleda, da me tudi ne bo tretirala drugače user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nosečnost po ss
26.9.2007 8:54:03   
Dantek
Hvala punce za odgovor. Verjetno pa ne bom nikoli več tako sproščena kot sem bila v prvi nosečnosti. Takrat niti pomislila nisem, da na UZ nebi bilo srčka. Po mojem bom s strahom hodila na preglede.

(odgovor članu Dantek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nosečnost po ss
26.9.2007 10:48:48   
DANVARI
sigurno bo ta strah vedno prisoten vendar boš sčaoma bolj sproščena. Jaz sem imela prvo nosečnost ss in potem v drugo rodila zdravo punčko in vsakič šla na uz s kepo v želodcu. No pri sedanji nosečnosti je že malo bolje je pa še vedno prisoten tisti strah in 4t med pregledi se včasih reeeees vlečejo.


_____________________________

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke


(odgovor članu Dantek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nosečnost po ss
26.9.2007 17:48:07   
kodrana
meni je plodek tudi omrl v 9T. danes sem izvedela, da je šlo za delno molo. ki seveda ni nevarna. sedaj sem ponovno noseča. se veselim, hkrati zelo bojim. vseeno pa verjamem, da bo tokrat vse ok.

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?