Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
, nikol nisi dovolj pripravljen. Zvečer sicer res radi napadejo krčki, ni pa vsak jok zaradi krča. jaz sem mojega zvečer fuuuuul podojila, ampak res, da je bil kot žoga, ponavadi je zadnje dve ure pred spanjem preživel na joški in noro jedel, po 1 mesecu pa je pred spanjem spil 3x20min, torej 1 uro, ampak je pa spal praktično celo noč. a če ga daš na joško se tudi joka, ga pa pač nonstop pristavljaj, pri meni se je to ful obneslo.
. Če se je nosil je itak takoj zaprl oči in jaz sem ga striktno odlagala v zibko ali počivalčka, nisem ga nosila naokrog, tudi če je bil buden ne, razen če je jokal, kar sem ga pa najhitreje potolažila s podojem. Pa mislim, da je blo 2 meseca kr samo tako.
.Sedaj pa se čez dan doji na 2-3 ure,malo počuje in ko začenja bit sitna jo malo pogugam v ležalniku ali na roki in zaspi.Bolj ko se približuje popoldne,več čuje in bolj je razdražljiva,tudi malo krčkov je bilo,vendar ne pretirano.Ko je ura 21 pa gleda kot čukec
. Tako da nam jo pred deseto ne uspe dat spat.Pa smo tudi poskusili s flaško,pa ni šans. Zaspi pa kakor kdaj,včasih kar sama v pojstlci,včasih v ležalničku ob guganju,ali na rokah ,zelo redko na prsih.Medtem ko nam je sin sedaj star 2,5let zaspal striktno na prsih in nikakor drugače.