Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Naša punčka je ogromno polivala, tudi takrat, ko smo začeli po 6 mesecih že z gosto hrano. Ampak se je tudi ogromno dojila....tudi na pol ure, na eno uro.... Sem jo dojila, dokler je vlekla, ko je nehala, sem vedela, da je sita.
Uvedli so nama ranital 15mg 2x na dan,ker je imela požiralnik močno vnet,zdej po skoraj dveh mesecih je veliko boljše,čeprav mi zdaj par dni poliva in spet bruha v loku ampak je to sam enkrat na dan pa se ne sekiram preveč,po moje ji mleko ne paše k sem ga zamenjala k mi je aptamila zmanjkal pa še prerastla ga je.Ji pa že dodajam riževo kašico v AM,sem svojega pumpala in dala zamrznt.Sva od začetka na flaški k nama dojenje pač ni steklo.Me pa niso v P nč peljal v mlečno kuhinjo pa ne vem zakaj,mogoče zato ker so mi rekli,da bom čez dober mesec že uvajala GH pa se jim ni zdelo potrebno
.
je šlo mleko verjetno v sapnik al kaj? a se ji zdej tud to še dogaja?