Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: obesek za ključe ki piska 16.7.2010 0:28:58
|
|
|
|
bodoča
|
Včeraj sem videla te obeske v trgovini KIK, kao zavižgaš, pa se obesek oglasi, če je od tebe oddaljen od 0 do največ 50 m.
|
|
|
RE: obesek za ključe ki piska 16.7.2010 8:11:19
|
|
|
|
sončnica24
|
To pa bi še meni prav prišlo, tudi vedno ključe nekje pustim pa nimam pojma kje
|
|
|
|
|
RE: obesek za ključe ki piska 16.7.2010 8:18:55
|
|
|
|
maya2
|
Jaz tudi to rabim
|
|
|
RE: obesek za ključe ki piska 16.7.2010 8:36:23
|
|
|
|
Urša
|
Jaz bi rabila še žvižgajoč obesek za mobitel!
|
|
|
RE: obesek za ključe ki piska 16.7.2010 8:49:17
|
|
|
|
koala
|
Jaz bi tudi to potrebovala.
|
|
|
RE: obesek za ključe ki piska 16.7.2010 10:08:07
|
|
|
|
2violina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz bi rabila še žvižgajoč obesek za mobitel! Pri nas je zelo pogost stavek ..............Posodi mi telefona, da se pokličem.......
|
|
|
RE: obesek za ključe ki piska 16.7.2010 10:41:48
|
|
|
|
špelin@
|
Sem imela tisto veselje in sem lahko žvižgala kot nora pa se ni javil, čeprav je ležal meter stran, samo nekaj decimetrov je še "vlekel" Zdaj obstaja sodobnejša različica: http://www.keyringer.com/
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
spanje celo nočnataly33kdaj je vaš dojenček prespal celo noč?pri 2 mesecih (
44%)

pri 3 mesecih (
11%)

pri 4 mesecih (
6%)

pri 5 mesecih (
6%)

pri 6 mesecih (
8%)

pri 7 mesecih (
26%)
Število vseh glasov: 143Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!