Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

je bil 16.10.  zadnji dan 20.10.
   je bil 16.10.  zadnji dan 20.10.  nama ne bo ratal zato sem ga prav odmislna in mi res ne grejo v račun te bolečine v trebuhu ker tako se še nisem počutila!
   nama ne bo ratal zato sem ga prav odmislna in mi res ne grejo v račun te bolečine v trebuhu ker tako se še nisem počutila! 

prav gotovo ne more biti vzrok za vse tvoje "znake". Tudi če bi zanosila 23., kar je malo verjetno, ker je bil šele 8 dan ciklusa, je od takrat minilo šele 7 dni. Oplojejo jajčece potrebuje 6 do 10 dni, da se sploh vgnezdi v maternici in šele takrat se lahko začnejo procesi, ki sprožijo določene znake. Ko se začne maternica večati, začne pritiskati na mehur, kar povzroči, da moramo pogosteje na WC. To tega lahko pride šele 14 dni po oploditvi ali celo kasneje. Vzroki morajo biti drugje ali pa vse dela tvoja psiha.
  prav gotovo ne more biti vzrok za vse tvoje "znake". Tudi če bi zanosila 23., kar je malo verjetno, ker je bil šele 8 dan ciklusa, je od takrat minilo šele 7 dni. Oplojejo jajčece potrebuje 6 do 10 dni, da se sploh vgnezdi v maternici in šele takrat se lahko začnejo procesi, ki sprožijo določene znake. Ko se začne maternica večati, začne pritiskati na mehur, kar povzroči, da moramo pogosteje na WC. To tega lahko pride šele 14 dni po oploditvi ali celo kasneje. Vzroki morajo biti drugje ali pa vse dela tvoja psiha.  
   odmislila, pa sama sebi lažeš.
  odmislila, pa sama sebi lažeš.  Če bi odmislila, bi se za nekaj dni odklopila s tega foruma, bi se zamotila z drugimi stvarmi in če bi po šele kakšnem tednu ali dveh opazila, da ti
  Če bi odmislila, bi se za nekaj dni odklopila s tega foruma, bi se zamotila z drugimi stvarmi in če bi po šele kakšnem tednu ali dveh opazila, da ti  

v glavnem, izkazalo se je da sm
  v glavnem, izkazalo se je da sm