|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obutev pediped
2.4.2013 22:26:32   
ajataja
V katerih trgovinah se da dobit te čevlje?Gledam jih na spletni strani in so mi všeč pa tudi same pohvale sem že slišala,pa me zanima če se jih da še kje prej v živo videt in sprobat...sicer sem slišala da imajo v Lj trgovino,ampak smo čist iz drugega konca in me zanima če jih imajo še v katerih drugih trgovinah,recimo kakšen Mass...Sicer so pa tudi vaše izkušnje zelo dobrodošle sploh glede sandalov,naš štiriletnik rabi nekaj zelo mehkega in udobnega pa da lahko nosi tudi na boso nogo,ker ga še croksi ožulijouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obutev pediped
3.4.2013 7:26:41   
potonika*
Jaz jih kupim v Baby centru. Sin ima njihove sandale in je več kot zadovoljen, jaz pa tudi. So zelo mehki in tudi po pranju v pralnem stroju ne izgubijo prožnosti.
Imamo pa tele
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=244461

_____________________________

Ni vsakdo umetnik, kdor dela s čopičem, ne vsakdo vrtnar, kdor se ukvarja z rožami.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: obutev pediped
3.4.2013 10:13:07   
nusi
mi smo v baby centru kupili tele http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=244557 , so prožni, super za hodit, ampak po cca 2 mesecih se je podplat začel lupit, eni deli so odstopali... ne kupujem več te znamke.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: obutev pediped
3.4.2013 12:51:13   
Katy78
Sandale, ki jih omenja potonika, smo kupili tudi našemu fantu, in sicer lansko in predlansko poletje. Res so mehki in super za na boso nogo in pranje v stroju ni problem. Je pa tudi res kar pravi nusi glede omenjenih supergic, moj jih je tudi imel in so hitro zacvetele.

Jaz bom zdaj prve čeveljčke za mlajšega sina kupila tudi od Pedipeda, ker so res mehki in idealni za prve korake, za starejšega sina pa, razen morda omenjenih sandalov, ne nameravam več kupovati obutve od Pedipeda ker očitno gre mehkoba in udobje na račun trpežnosti; otrok, ki komaj shodi jih valjda ne bo tako "zgonil" kot 4-letnik. user posted image

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 3.4.2013 12:52:21 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: obutev pediped
3.4.2013 20:45:01   
ajataja
Smo se odločili za te http://www.amazon.com/pediped-Flex-Delmar-Sandal-Toddler/dp/B008MJIY6I/ref=pd_sbs_shoe_13 ali jih je katera že imela mogoče...upam da bomo zadovoljni z njimi sploh s kvaliteto saj niso ravno v najcenejšem rangu user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: obutev pediped
3.4.2013 20:53:27   
ellie
Te so zdaj novi model letos.. Ampak meni v živo niso bili všeč. Do zdaj so bili najboljši nakup tile http://www.pediped.com/Products/Flex-br-Amazon---Navy--Black--Grey__RS1445.aspx

Superge mu pa tud po 2. letu kupujem druge. Zdaj imamo že druge superfitove goretex (pa ne tiste napol pohodne, ampak take bolj spomladanske/jesenske) in jih ne menjam za nič druga.

Za prve korake pa so pediped zakon...bi jih sigurno kupila še enkratuser posted image

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: obutev pediped
3.4.2013 21:05:46   
ajataja
Ellie ti nam pa sploh niso všeč user posted image smo vse pregledali pa so nam edino tile rdeči padli v oko user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: obutev pediped
3.4.2013 21:09:14   
ellie
Sej za nosit bodo definitivno ok user posted image

Jaz sem imela tiste modro rumene v rokah...in so res bili čudni. Mogoče samo zaradi barve user posted image  poglej malo edino cene...ker se kar razlikujejo.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: obutev pediped
2.5.2013 22:37:37   
Patricija32

IZVIRNO SPOROČILO: potonika*

Jaz jih kupim v Baby centru. Sin ima njihove sandale in je več kot zadovoljen, jaz pa tudi. So zelo mehki in tudi po pranju v pralnem stroju ne izgubijo prožnosti.
Imamo pa tele
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=244461


Te sandalčke smo v BC nabavili tudi pri nas in so res super fajn, kot pravi potonika res mehki, pralni, udobni, jih zelo radi nosimo. Pa še cena je bila ok, smo vzeli na klubsko ceno.

(odgovor članu potonika*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: obutev pediped
6.5.2013 9:00:02   
Mipka
Ja tele sandalčke lahko pohvalim tudi sama, mi smo jih tudi vzeli in smo z njimi zelo zadovoljni. Zelo dobro se obnesejo.

(odgovor članu Patricija32)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Ime
bušyka

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?

Sanja (11%)

Viktorija (13%)

Eva (52%)

Mila (24%)


Število vseh glasov: 324

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!