Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: odštevamo dneve do jeseni /zime 4.5.2008 19:30:51
|
|
|
|
divans1
|
Kaj boš čakala do zime?? Kr zdj začni, sej veš, sploh ni nujno, da rata takoj, tko da kr veselo v akcijo!!!
|
|
|
|
|
RE: odštevamo dneve do jeseni /zime 4.5.2008 19:40:21
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
midva pa odštevam dneve do jeseni, ko se nama bo pridružil zakaj pa res nebi že zdaj začela delati na bebiki?
|
|
|
|
|
RE: odštevamo dneve do jeseni /zime 4.5.2008 20:30:56
|
|
|
|
Anonimen
|
No, sej, če si se tako odločila, ni panike...vendar čas najhitreje mineva, ko začneš nečakat na M...potem je hitro okrog pol leta, leto...
|
|
|
|
|
RE: odštevamo dneve do jeseni /zime 4.5.2008 22:13:48
|
|
|
|
RENY19
|
ojla... jaz na tvojme mestu nebi cakala zime ..zima zna vcasih bit predolga. jaz sem tudi cakala na zimo... novembra pa bom rodila :)pred veselim decembrom .... za bozic nas bo vec...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajpogostejši simptomi raka na dojkahČe boste pri samopregledu dojk zatipali zatrdlino, se nikar takoj ne ustrašite, saj je kar 80 % vseh tumorjev v dojkah b...
Kdaj je pravi čas za otroka?Sva res prava drug za drugega oziroma ali si zares želiva živeti skupaj do smrti? Kaj pa midva, bova potem, ko bova imel...
Zadnje s foruma
Nogomet.пеперутка16Kdo bo zmagal EURO 2024?Slovenija. (
0%)

Francija. (
0%)

Nizozemska. (
0%)

Anglija. (
0%)

Španija. (
100%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!