Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: odsotnost otroka v vrtcu 21.1.2008 13:29:48
|
|
|
|
lex
|
če je odsoten pol dni v mesecu naši obračunajo samo polovično ceno oz. sorazmerje, če je odsoten manj kot pol dni pa odštejejo samo hrano.
|
|
RE: odsotnost otroka v vrtcu 21.1.2008 13:30:52
|
|
|
|
lelaval
|
Glede na to, da je veliko odsoten, bi ga izpisala in imela doma (saj boš tudi sama kar nekaj časa doma), ali pa v privat varstvo - magari vsaj 2-3x na teden, da si sama malo spočiješ
|
|
RE: odsotnost otroka v vrtcu 21.1.2008 13:32:21
|
|
|
|
Dejča
|
Mislim, da si do tega upravičena, če je odsoten 30 dni ali več - nepretrgoma - pa še to mislim, da le enkrat letno , za manj pa dvomim, da ti bodo upoštevali, je pa mogoče odvisno od občine do občine. Tudi mi smo bili na tem lani in tudi letos v začetku je kazalo na to, vendar je za en odtenek boljše, saj je že mesec in pol zdrava . Upam, da bo čim hitreje boljše tudi pri vas.
|
|
|
|
RE: odsotnost otroka v vrtcu 21.1.2008 13:32:26
|
|
|
|
Petraa
|
pri nas je tako, da če je otrok odsoten en mesec da šele takrat prineseš zdr. potrdilo oziroma ti ga zdravnik da,drugače pa ne
|
|
|
|
RE: odsotnost otroka v vrtcu 21.1.2008 13:37:03
|
|
|
|
piščanc
|
v nekaterih občinah pa nič ne velja. vse je odvisno od občine. najbolje, da pokličeš v vrtec in vprašaš, ali pa na občino.
|
|
RE: odsotnost otroka v vrtcu 21.1.2008 14:01:11
|
|
|
|
frutka_
|
V MB je situacija sledeča. Kadar imaš zdravniško potrdilo (vsaj 4tedne strnjenega BS za otroka) , kjer piše bolniški status otroka potem izpolniš vlogo, jo oddaš v vrtec in vrtec dalje občini. Občina potrdi. Ali pa ne, če zdravstvena dokumentacija ni popolna. Tako kot pravi piščanc je nabolje da se pozanimaš v vrtcu. Brez zdravniške dokumentacije skoraj zagotovo ne boš mogla urediti ničesar.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?