|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčke
4.6.2005 5:42:43   
Udb
Jutro!!

Uf, sm danes zgodnja!! ;)

Čakam, da me stric pride iskat, ker gremo na morje! Komaj čakam da vidim vso to vodo!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-

Kaj boste počele druge?

Počutim se fajn. In odštevam dneve do torka ko imam UZ! Drugače sem pa danes noseča točno 21 tednov, se pravi da sem vstopila v 22.teden! ;) Mam ful probleme s tem štetjem - ko me naprimer kdo vpraša koliko se noseča, nimam pojma, kaj bi mu rekla - če poveš tedne, te vsi čudno gledajo (razen kakšna izkušena mama ;) ), mesecev sploh ne razumem, in nikoli ne znam povedati. No, OK, zdaj sem v petem mesecu....še malo pa bo tu že šesti!! Le kam ta čas beži.

No, zdaj pa tečem že na WC, potem bo pa tukaj že moj striček!! Dijo! Pa lep dan!!

:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktobrčke
5.6.2005 9:33:03   
chips
Jutro!
Ja Udb tudi jaz imam take probleme s temi meseci in tedni.
Včeraj zvečer je v mojem buhiju nekaj brcnilo malce nižje od popka in sem hitro dala roko gor in čez kakšno minuto je spet.Sem prav občutila na roki ko je :duda: brcnil!!!
Je bil moj:love:pol kr užaljen je držal roko na bužiju skoraj pol ure pa ni bilo potem nič.Zdaj je pa čist nervozen kdaj bo spet.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
5.6.2005 11:39:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktobrčke
5.6.2005 14:20:21   
MojcaG
oj!

jaz spim prav fajn, na začetku nosečnosti sem imela nespečnost in po trikrat na wc ponoči (najmanj), zdaj pa samo enkrat in zaspim nazaj ko top.. hitro trkam na les, saj me res nič križ ne boli, oz. nič me ne boli. to kar opisuješ nalin, brcike, se je meni enkrat zgodilo. namreč mama je rekla da je čutila eno brco, ki je pa jaz nisem in ji seveda nisem verjela. :)-:)-:)- zdaj se pa ne bom več zgovarjala.8) drugače pa vse brcike - razen te ene - čutim tako v trebuhu kot na trebuhu. se moram obvezno prijet za trebuh ko brca. če pa je tako fajn...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktobrčke
7.6.2005 12:09:42   
ivana25
Živjo!

Mene pa med spanjem bolijo kolki. Tako, da bolj slabo spim. Poizkušam si pomagati z raznimi povštri, ki jih dam med kolena, pa tudi eno tanjšo odejo sem zvila v palačinko in oblekla v prevleko in se še kar obnese... jo imam lahko hkrati za povšter, za pod trebuh in za med kolena. :)

Mali pa kar veselo brca... me je kar strah, kako me bo metalo, ko bodo brcike postale prave brce!

Drugace pa se mi je nekaj neprijetnega zgodilo prejšnji teden. Noseča pa sem 20 t. Nekam smo šli na izlet z avtom, cesta pa ni bila najboljša in nas je malo rukalo (ampak čisto malo). Ne boste verjele, v 30 min sem imela kar 3 krat trd trebuh!!! ... potem smo pa bolj počasi peljali in je bilo ok.

Kasneje mi je ginekologinja rekla, da se ne smem preveč masirat po trebuhu, ker baje to lahko sproži krče- res je, da sem se jaz držala za trebuh in ga nežno masirala med krči. Pri meni je to verjetno stvar še poslabšalo...
Baje če si med porodom med pravimi popadki malo pomasiraš trebuh, si lahko takoj sprožiš še en nov popadek. Vsaj tako mi je rekla G.
V glavnem, s pretirano masažo trebuha se lahko sproži prezgoden porod... ali pa mogoče sproži porod, če si čez rok.

V glavnem, zdaj sem ok. Sem se pa zelo ustrašila in se mi zdi prav, da vam povem svojo izkušnjo!

Lepo se imejte!

Ivana


(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Strah pred porodom: Ne čakaj, da mine!
Če tvoje misli glede poroda spremlja strah, mu odprto prisluhni. Prinaša ti darilo. Sporoča ti, da je porodna izkušnja z...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?