|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otok Elba
9.6.2009 21:11:35   
Mana
Kar precej sem že prebrala o tem otoku in veliko strani pregledala pa vendar me zanimajo še osebne izkušnje od koga , ki je tam bil. Radi bi letos menjali,ampak v Italiji, pa res še nismo bili. Mogoče še kakšno priporočilo za apartma v bližini morja.

Hvala za prijaznost in čim lepše izlete in dopuste vsem želim.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otok Elba
9.6.2009 21:21:43   
sanja nk.
ej elba ..krasna je ..polna zgodovine, raj za kolesarje, mi smo šli z trajektom iz Piombina
obvezno pojdite pogledati, napoleonov muzej..., potem obvezno poskusi lokalno vinouser posted image , ne bo ti žal..
pa krasno za sprehode je mesto portoferraio..predvsem zaradi trdnjave na hribuuser posted image
aja pa otok slavi po mineralih, zelo lepih, zato pojdite tudi pogledati rudnik.
lp


(odgovor članu Mana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: otok Elba
9.6.2009 21:31:57   
Mana
Sem vesela, da je že prvi odgovor tako pozitivno nabit.user posted image Hvala.user posted image

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: otok Elba
23.6.2009 17:25:37   
M2I
Trajekt na Elbo se da dobit ugodneje preko spleta, s tem, da je Moby ponavadi še malo dražji (sploh v pristanišču), seveda, le če boste prej dovolj dobro časovno splanirali pot.
Načeloma je na Elbi vedno gužva, sploh pa avgusta, ko se naj bi tja vrstilo vsaj 1 mio turistov. Mi smo bili v začetku junija in moram reč, da je bila kar gužva, sploh v kampih in apartmajih. Mi smo šli tja brez rezervacije in smo kar nekaj časa porabili, da smo našli apartma, tako da se splača naprej rezervirat. Kampi so ful dobro urejeni, nekateri celo z welnesom, večina apartmajev in hotelskih sob ima brezplačno uporabo interneta in koles. Plaže so čudovite, nekatere so malo težje dostopne, se pa splača malo pešačit, da prideš do njih. Poleg že napisanega priporočam tudi vzpon na Monte Capanne, ogled gorskih vasic in izlet z ladjo s steklenim dnom.
Pravzaprav je cela Elba lepa,  tako, da vzamite si čas in si poizkušajte čimveč ogledat in doživet.

(odgovor članu Mana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: otok Elba
25.6.2009 13:13:15   
livia
Tudi moji spomini na Elbo so lepi. Negativnega se pomnem samo, da sva v gostilni na plaži ful drago plačala pivo. Mogoče zdaj ko je evro niti ni take razlike.
Kot sta že predhodnici povedali se vama Elbo splača revozit po dolgem in počez, ker je majhna, pa vidite vse. Obvezno pojdite res na izlet z barčico s steklenim dnom, pa v žičnico na Monte Capanne, tudi napoleonov muzej je vreden ogleda.
Za apartmaje ti žal ne morem nič svetovat, ker smo mi šotorili v enem kampu. Kampi so ok, wcji čisti in urejeni.
Kar se trajekta tiče lahko res rezervirate na netu, vozi pa kar pogosto.

Osebno priporočam še Korziko, še lepša kot Elba, a to mogoče drugo leto. Tudi Elba je super izbor.

(odgovor članu M2I)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: otok Elba
25.6.2009 19:15:48   
TomTaylor
Še ena, ki ji je bila Elba ful všeč. Sicer sem bila na Elbi samo za 1 dan, tako da glede apartmajev in plaž nimam pojma. Je zelo prijeten otoček, ljudje so prijazni, ulice pa tako čiste, da bi iz tal lahko jedel. Znana je po Napoleonovi rezidenci, vinu in seveda rudniku. Otok sam je majhen in je super če greste vsak dan na kakšen izletek. S trajektom iz Piombina je cca. 45-50 minut vožnje do Elbe.
Aja, pa iz Elbe se ob določenih pogojih vidi celo do Korzike.


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: otok Elba
9.7.2009 9:56:11   
DC36
Za ELBO priporočam trajekt iz Piombina - TOREMAR - najcenejša in najkrajša varianta direktno v RIO MARINO. Obvezno bookiranje vozovnice preko spleta vključno z povratno vozovnico. če ni važna ura trajekta se da dobiti res ugodno varianto
Drugače je Elba krasna destinacija za dopust. Otok je nabit z zgodovino, predvsem Napoleonovo Plaže kakršne hočeš po celem otoku, na nekatere je potrebno malce pešačiti vendar je potem tam manj drenja, čeprav, ko smo bili tam v juliju lani le tega ni bilo prav veliko precej bolj je polno od začetka avgusta naprej. Po otoku se da lepo peljati z avtomobilom  praktično povsod in ga prevoziš naokrog v nekaj urah Apartmaje se da dobiti zelo ugodno, če se malce počaka na last minute ponudbe - najbolje kontaktirati eno izmed lokalnih agencij na Elbi. Povsod so bili zelo prijazni in ustrežljivi - res super.
Skratka na Elbo se zagotovo še vrnemo, je pustila na nas zelo lep pečat. če se letos odločite za tja jo pozdravite še v našem imenu.user posted image

< Sporočilo je popravil DC36 -- 9.7.2009 9:59:19 >

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
1. HIGHLANDER Pohodniški dan z gosti
HIGHLANDER je največja veriga večdnevnih pohodniških dogodkov na svetu. V nedeljo, 19. maja 2024 pa v Sloveniji organizi...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?