maja&m

| 

Zakaj je Bog ustvaril mame?    ☼Ona je edina, ki ve, kje je selotejp.    ☼To je bil najboljši način, da lahko dobimo več ljudi.    ☼V glavnem za čiščenje doma.    ☼Da bi nam pomagale na svet, ko se rodimo.        Zakaj je Bog dal tvojo mamo in ne kakšne druge mame?    ☼Ker smo v sorodstvu.    ☼Bog je vedel, da me ima veliko raje kot me imajo druge mame.        Kakšna je bila tvoja mama kot mala deklica?    ☼Moja mama je vedno bila moja mama in nihče drug.    ☼Ne vem, ker me takrat še ni bilo, toda verjetno je bila precej ukazovalna.        Kaj mora mama vedeti o očetu preden se poroči z njim?    ☼Njegov priimek.    ☼Poznati mora njegovo ozadje. Ali je slepar? Ali se napije piva? Ali reče "ne" drogam in "da" opravilom?        Zakaj se je tvoja mama poročila s tvojim očetom?    ☼Moj oče naredi najboljše špagete na svetu. In moja mama poje veliko.    ☼Je prestar, da bi lahko kar koli drugega počela z njim.    ☼Moja babica pravi, da mama ni nič razmišljala.        Kaj naredi pravo žensko?    ☼To pomeni, da mora biti oblastna, a ne sme izgledati oblastna.        Kdo je šef v vaši hiši?    ☼Mama ne želi biti šef, ampak mora biti, ker je oče tako neumen.    ☼Mama. To se vidi iz pregleda sobe. Ona vidi stvari tudi pod posteljo.    ☼Verjetno je mami, vendar samo zato, ker ima veliko več dela kot oče.        Kakšna je razlika med mamami in očeti?    ☼Mame delajo v službi in doma, očetje pa samo v službi.    ☼Mame vedo, kako se pogovoriti z učitelji, ne da bi jih prestrašile.    ☼Očeti so višji in močnejši, ampak mame imajo dejansko moč, saj so one tiste, ki jih moraš vprašati za dovoljenje, če lahko prespiš pri prijatelju.        Kaj tvoja mama počne v prostem času?    ☼Mame nimajo prostega časa.    ☼Ona pravi, da cel dan plačuje račune.        Kakšna je razlika med mamami in babicami?    ☼Približno 30 let.    ☼Pri babicah lahko vedno računaš na sladkarije.        Opiši najboljšo mamo na svetu!    ☼Ona bi pripravila brokoli tako, da bi imel okus po sladoledu!    ☼Najboljša mama ne bi zahtevala, da moram poljubiti svojo debelo teto.    ☼Ona je vedno nasmejana in svoje mnenje obdrži zase.        Je kaj na tvoji mami popolnega?    ☼Njeni zobje so popolni, vendar jih je kupila pri zobozdravniku.    ☼Njen recept za neko jed, ki pa jo vsi sovražimo.    ☼Samo njeni otroci.        Kako bi lahko tvoja mama postala popolna?    ☼V notranjosti je že popolna. Zunanjost pa bi lahko popravila z neke vrste plastično operacijo.    ☼Njene lase bi pobarval modro.        Če bi lahko spremenil eno stvar na mami, kaj bi to bilo?    ☼Ona ima neko čudno prepričanje, da mora biti moja soba čista. Želel bi, da se tega reši.    ☼Želel bi, da bi bila pametnejša. Potem bi vedela, da je to storila moja sestra in ne jaz. 

|