|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok in psi
1.7.2011 0:37:56   
wintertime
Pozdravlene punce,
še jaz se moram malo spihati, nisem ravno vedela kje bi bilo najbolje odpreti temo, če sem kiksnila prosim moderatorje da prestavijo!

No gre se za tasta, taščo in cucke ki me spravljajo ob živce! Problem je BIL sledeč. Živimo skupaj sicer ločeni hiši vendar dovolj blizu da se lahko obiskujemo v copatih, možev brat živi v pritličju naše skupne hiše, vendar imamo ločene vhode. Vsaka družina ima svojega psa vendar mi smo edini ki za svojega dejansko skrbijo, imamo psičko manjše rasti, prijazno, dobro vzgojeni in nasploh brez problemov. Tašča in brat user posted image (veliki šnavcer in mešanec večje rasti), popolnoma nevzgojena, niti sedi ne razumeta, se potepata, renčita na obiske, skačeta v ljudi in jih podirata, se tepeta med seboj, zaletavata se v gume in avte,... Ker tudi nista vedno na ketni, vsaj šnavcer ni nikoli (za katerega skrbita, tast in tašča) je vse že tako daleč da se je oglasila občina, ker se ljudje bojijo hoditi mimo na sprehod,...

Problem se je pojavil, ko je šla hčerkica k njima v varstvo, trobili, tečnarili,... naj psa ne hodita okrog nje, nič, kot bi govorila steni user posted image , je bila zadnje čase več v varstvu ker smo dobili novega člana in je mami malo počivala (zato sem jima bila res hvaležna), vendar vse ima mejo, saj sta psa sta renčala tudi na njo! Sem rekla da če bodo psi okrog nje jima jo ne dam več!!! Je rekel tast, vredu, sta prišla smo se pogovorili, sem mislila bo ok! Optimistka! Naslednjič isto, sem jo vzela in sma šle. Zvečer (to je bilo danes) pride taščica, kako seveda pogreša vnučko, ni panike!
Pa se začne, najprej mož kaj je bilo danes, kaj so bili psi spet okrog male! Tašča začne jamrat, jokcat, da pa ne gre tako hitro, da bi naredili pesjak,... Sem popizdila še jaz, prvič sma se skregale, v vseh letih. Sem ji povedala, da me prav malo briga kje bosta psa, jih naj da pa na ketno tisti čas ko je mala v varstvu, saj ni cel dan, hallo!!! Pa spet, kaj naj jih postrelim, teb se tak ne gre za pse, bla, bla, bla,.. pol pa še vnes ko govori gre user posted image !

Saj vem, da mi ne morete ravno veliko pomagati, samo sem se mogla spihati! Ne razumem kako lahko reče, da ima psa rada pa ga ne pelje niti na sprehod, pes ne zna ničesar, nihče se dejansko z njim ne ukvarja, polovico dneva je na ketni (da ne spizdi), samo ko je mala v varstvu leta okrog MOJEGA OTROKA IN GA OGROŽA!

Resnično ne razumem! Glede na to, da njunega varstva ne rabim (je dovolj drugih ponudnikov user posted image pa tudi sam sem itak doma), sta tako samo onadva na slabšem, sedaj bomo pa videli kako bo!!!

Uf, sm se razpisala user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrok in psi
1.7.2011 8:28:56   
Čebel@
ja če te vse to tako zelo moti,jima pač ne dajej otroka v varstvo...sej si sama napisala,da je dovolj drugih ponudnikov....ali boš raje čakala,da se dejansko pes zapodi v otroka....rešitev je tudi,da tašča pazi na tvojo hči na vašem domu

ps:samo izražanje ti pa glih ne greuser posted image

(odgovor članu wintertime)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: otrok in psi
1.7.2011 10:45:34   
Medea10
še jaz,
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
ps:samo izražanje ti pa glih ne greuser posted image


user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: otrok in psi
1.7.2011 10:49:26   
madona77

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

še jaz,
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
ps:samo izražanje ti pa glih ne greuser posted image


user posted image


Če je lajanja navajena user posted image user posted image
Drugače se pa strinjam s čebelo.

_____________________________

Zmeraj znova opažam, da slabi ljudje na tem svetu držijo skupaj, celo če se še tako sovražijo. V tem je njihova moč.
Dobri ljudje so osamljeni in to je njihova slabost.
(Jevgenij Jevtušenko)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: otrok in psi
1.7.2011 20:21:47   
aknela123
3 pse imate pri hiši?
še dobro da ne hodim mimo vas na sprehod. glej, četudi je vaš pes vzgojen, druga dva nista in s tem pade slaba luč na celo hišo.
aja user posted image  nisi spraševala tega, samo sem mogla iz sebe dat, ker včasih sem že cela zelena, ko grem z otroki mimo kake hiše, kjer je lastnik "samo malo dal psa iz pesjaka" vmes pa še skočil na wc, pa po telefon,... ja, hudiča, mi pa ravno tisti čas mimo pridemo.

(odgovor članu madona77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?