|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacijski test ???
6.9.2004 8:41:16   
anadejka
Punce lep pozdrav:rozica:
Že nekaj časa vas berem in prav mi pridejo čisto vse vaše izkušnje ki jih tukaj preberem,za to sem vam tudi hvaležna:).Tokrat pa imam vprašanje in vem da se bo našla kakšna ki mi bo znala odgovoriti.
Prvič sem si kupila ovulacijski test,ki je tko po mojem mnenju ful drag.Včeraj je bil 13 dan po začetku M,zato sem ga sprobala.Vendar v navodilih piše da če je testni trak temnejši je ali pa še bo ovulacija.Moti me ker so v navodilih zraven narisane še neke slikice,ki so čisto drugačne od mojega rezultata.Meni se je pokazala samo ena črtica na C(kontrola) in tam kjer je T(testni trak)je bilo obarvano roza,Na C pa belo(neobarvano).Aja M imam normalno na 28 dni.
Torej sem ali nisem imela ovulacijo????:zmeden:sploh ne vem:zmeden:...
Kako pa ve testirate ovulacijo?Namreč v navodilih piše da naj bi testirali vsak dan,oz.5 dni,samo to je too much drago.Hvala vam za odgovore že vnaprej...in lepo se imejte,pa vsem vam želim veliiiiiikooo:modri::roza::modri::roza:......pa pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ovulacijski test ???
6.9.2004 8:49:01   
belma
Jutro!!!!

Jaz kar zaupam temu ringarajinemu izračunu,ko vneseš datume.Testi so res predragi!!

Lep pozdrav!!!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ovulacijski test ???
6.9.2004 8:55:09   
koala
Pozdravljena!
Poskusi na testsforless.com, ti so iz Amerike, combo paket25+5 je najugodnejši, saj dobiš 25 ovulacijskih in 5 nosečniških testov, naročiš jih na zgornjem naslovu, plačaš z plačilno kartico pošlejo pa ti jih na dom v približno 8 dneh. Punce jih zelo hvaljo, stanejo pa okoli 5000 tolarjev!

Pa vso srečo!
Koala

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ovulacijski test ???
6.9.2004 9:12:50   
anadejka
Ja sej sem probala tudi s temi izračuni z ringa raja,ampak sej ne moreš vedeti če imaš vsak mesec O.:zmeden:Sedaj pa jem tudi klomifen tablete za vzpodbuditev O,pa me res zanima ali imam O.
Za te O teste iz amerike sem pa že slišala ja...pa ne vem 1.sploh nimam take kartice da bi jih lahko naročila,2.pa a je to sploh varno(mislim zaradi zlorabe kartic).
Sej kar se tiče O si zdaj tudi merim bazalno temperaturo,vsako jutro termometer v usta še preden se sploh pretegnem...pa jo imam vedno 36.2,sicer pa se temp.vedno dvigne šele po O.
Res upam da mi bo kakšna lahko povedala več o svojih izkušnjah z O testi.
Lepe pozdravčke:rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ovulacijski test ???
6.9.2004 15:44:57   
Sisy
jaz sem ta mesec poskusila prvič s temi testi iz amerike in punce mislim da se na izračune na RR in drugih spletnih straneh sploh ne zanesem več!!!!! saj sem šele zdaj ko sem se začela testirat ugotovila da sploh nimam ovulacije takrat kot sem si na RR izračunala pač pa mnogo kasneje! in tega se ne da ugotovit drugače kot z testiranjem (pa kljub temu da mam redne menstruacije na 30 dni)! aja-pa ne skrbite glede zlorabe kartic, meni so s kartice trgal točno 5200 tolarjev kot je cena za ta komplet testerjev....tko da ni panike! moram pa še enkrat povdarti da ni rečeno da O nastopi točno nekje na polovici ciklusa, preverjeno!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?