|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   peg perego book+ nezadovoljstvo
28.4.2014 0:08:12   
razočarana19
Pozdravljeni
Zaradi slabe izkušnje pri Peg Peregotu (Mami d.o.o.) v Trzinu sem se odločila zadevo napisati in deliti z vsemi, ki se odločate za nakup vozička.
Pri njih smo kupili otroški voziček Book+ Mokka za katerega smo odšteli malo manj kot 800€ (s popustom), ker naj bi šlo za res kvaliteten voziček.
Po samo 10 mesecih uporabe pa je voziček pokazal svojo ''kvaliteto''. Blago se je začelo v predelu glave in nog muckati, ogrodje vozička je ukrivljeno, kolesa vozička so obrabljena kot da se voziček uporablja že kar nekaj let, voziček neprestano škripa, napis v predelu rok je izbrisan,... Nič zato, če bi bili vsaj prodajalci kjer smo voziček kupili korektni tako kot pri nakupu. Odločili smo se oglasiti pri njih in uveljavljali garancijo, vendar so nas želeli prepričati, da je voziček tak kot razstavni v njihovem salonu. Odgovor je bil, da smo vse povzročili sami oz. da je vse v mejah toleranc proizvajalca (ki seveda nobenemu niso znane). Smešno in žalostno hkrati kaj ne? Ker smo videli, da garancijsko ne bomo rešili nič, smo omenili stvarno napako (nasvet TIRS-a ter ZPS), ki pa je pri njih povzročila še dodatni odpor do primera in zanikanje vsega navedenega – voziček naj bi bil »brezhiben« (po tem, ko so slišali za stvarno napako). Vseeno smo vložili zahtevek za uveljavljanje stvarne napake in po 8 dneh so nam ga zavrnili, češ da o stvarni napaki ne morejo govoriti. Čeprav so bile priložene slike vozička in so ga tudi fizično pregledali so trdili, da v predelu glave muckanja niso zaznali, da ne govorimo o muckanju v predelu nog za katerega je bil odgovor, da so krivi čeveljčki, ki jih nosi šele 1 mesec. Kaj bi bilo če bi jih nosila šest mesecev ali več? Kolesa so normalno obrabljena v mejah toleranc proizvajalca... Za ukrivljenost vozička v prvem odstavku trdijo, da je naša napaka (nepravilno ravnanje) v naslednjem odstavku (v istem odgovoru) pa trdijo, da so vozički v njihovih prodajnih salonih enako ukrivljeni (čudno, ker sami verjetno ravnajo pravilno).
Prijateljica je kupila v enem izmed trgovskih centrov otroški voziček za cca. 300€ pa je njihov voziček po 2 letih uporabe v veliko boljšem stanju kot naš, ki smo ga kupili za 800€ pred desetimi meseci. Le toliko v premislek saj bi vsakemu odsvetovala nakup pri Peg Peregotu. Nam pa ker smo naleteli na gluha ušesa ne preostane nič drugega kot da uveljavljamo vsa pravna sredstva za razrešitev nastale situacije.
Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
28.4.2014 8:37:15   
Paštetka
Jaz sem imela PP in sem bila z njim zunaj po 10 ur na dan. In to 4 leta (2 otroka). Prali v pralnem stoju ... Pa je bil tudi fajn obdelan. Ampak ok. Odvisno kje ga voziš, kako ga pucaš, vzdržuješ. Sem pa bila zelo zadovoljna z njim in bi ga še enkrat kupila. Lahko pa prilepiš kakśno sliko, da vidimo kaj je to ta obdelanost po tvoje.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 28.4.2014 8:38:11 >


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu razočarana19)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
28.4.2014 8:43:55   
Paštetka
Glede pravnih sredstev, mislim sodišča ... Predlagam, ti, da si kupiš za tisti denar in čas dva nova vozička.user posted image

Otrok bo 5x prerasel v tem času voziček. Od teh 800€ odštej "uporabnino". Odkrito povedano, ne vem kateri odvetnik to bo vzel zadevo za 200€ vredne pravde.


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu razočarana19)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
28.4.2014 8:51:52   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Jaz sem imela PP in sem bila z njim zunaj po 10 ur na dan. In to 4 leta (2 otroka). Prali v pralnem stoju ... Pa je bil tudi fajn obdelan. Ampak ok. Odvisno kje ga voziš, kako ga pucaš, vzdržuješ.


podpis. mi smo ga trajbali čez drn in strn 3 leta cele dneve in je bil zdelan, samo je vse delalo. je bil zdelan to je res, samo je svašta zdržal. kasneje smo ga zamenjali za nekaj cenejšega in ne morem rečt kako mi je žal, da smo kupil en mušter.

Sem pa bila zelo zadovoljna z njim in bi ga še enkrat kupila.


jaz tudi. meni je res zakon.

Lahko pa prilepiš kakśno sliko, da vidimo kaj je to ta obdelanost po tvoje.


tudi mene zanima.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
28.4.2014 8:59:46   
aprilčica07
Tudi mi spadamo med zadovoljne uporabnike PP vozička. Skozi je dal dva otroka, živimo na podeželju, drsali smo ga dobesedno čez drn in strm. Star je sedem let, pa bo v jeseni vozil že tretjega otročiča (ne našegauser posted image
Če bi še enkrat izbirala, bi se zagotovo odločila za PP. )

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
28.4.2014 10:12:47   
abc123
Tudi mi smo zelo zadovoljni PP uporabniki. Naši vozički so vozili že 4 otroke, stari so preko 10 let in še vedno zelo uporabni (no, po 10 letih je tudi del naše prevleke že malo namuckan user posted image )

Če bi spet kupovali, kupimo gotovo PP in tudi moje izkušnje s servisom v Trzinu so zelo korektne.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
28.4.2014 10:23:36   
zaspancek1
Podobne izkušnje imam tudi jaz s PP vozičkom (sicer s Pliko Switch) oz. še najbolj moji kolegi - voziček je bil po 8 mesecih res v slabem stanju - zvito ogrodje (no, to je sicer pogost pojav tudi pri drugih vozičkih, ki se zlagajo kot marela - tudi pri naši ABC Design mareli je bilo tako že od začetka - ampak ok, ker smo kupili razstavni model, ki je bil zato tudi močno znižan, naučili pa smo se tudi prirejenega načina zlaganja in potem odpiranja), kolesa pa obrabljena kot bi vsak dan vozili po nekem hudem makadamu. Tako je bilo res težko voziti voziček po kakšni bolj gladki površini, ker so kolesa kar plesala, voziček pa je šel postrani. Blago je bilo kasneje ravno tako zmuckano pri nožnem delu (pri glavi ne, ker so imeli vedno podloženo pleničko. Cel voziček pa je tudi precej škripal - malo je pomagal silikonski sprej, kaj veliko pa žal ne. Podvozje so tudi dvakrat ravnali, pa je potem nekako šlo, ampak pri drugem otroku pa je bil voziček samo še za v smeti. Glede na to, da je PP vseeno neka znamka, si res nisem mislila, da je lahko en voziček tako zdelan po 8 mesecih (pa ga v bistvu sploh niso uporabljali vsak dan).
Glede tega Book - pravzaprav mi je bil voziček všeč - dovolj majhen in lahek, enostavno zlaganje - očitno samo v primeru, da voziček ni zvituser posted image . No ja, mogoče pa ni nič kaj drugačen od tistega Plika, ki so ga imeli kolegi user posted image
Kaj pa vem - mogoče so ti novejši (tisti Pliko bi danes bil star slabe 3 leta) res toliko slabši ali pa so pričakovanja drugačna?user posted image Naša Mura tudi še vedno vozi po svetu, pa je bila po mojih dveh še vedno v brezhibnem stanju - čisto nič se ni strgalo, kolesa so bila še vedno vodljiva, čeprav smo ga uporabljali večinoma po makadamu....user posted image

< Sporočilo je popravil zaspancek1 -- 28.4.2014 10:29:28 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
28.4.2014 12:03:48   
emajulija
Tudi mi imamo PP Book, uporabljamo ga dobro leto in ga ne morem prehvaliti :-) po res redni uporabi, vsaki dan, če je le bilo vreme ok, dolgi sprehodi po asfaltu, nekaj malega tudi po makedamu, po ravnem in po klancih, še vedno izgleda kot nov :-) imamo le športni del, ga uporabljamo od rojstva naprej...sicer sem kupila tudi tisto zaščitno prevleko, ampak bolj za to, če bi mala kej pobruhala, da ne bi direktno po vozičku.... sicer naša pupa spada bolj pod lahkokategornike (1leto-8kg ), ampak to ne bi smelo vplivati na kvaliteto vozička...

Mogoče si ti res žal naletela na slab primerek vozička in verjamem, da te jezi, ker ni ravno poceni.... in, da so tako arogantno reagirali, ko si želela uveljavljati garancijo :-\ prav je, da poznaš svoje pravice in jih tudi uveljavljaš...tudi jaz bi se najprej sklicevala na garancijo, nato na stvarno napako...čeprav bo le-to precej težko dokazati, dokazno breme pa bo na tvoji strani...ker gre za spor manjse vrednosti, se bo zadeva odvijala pred okrajnim sodiščem, verjetno kar preko pisnih dejanj... odvetnika ne potrebuješ, lahko se zastopaš sama .... probaj, vse kar imaš za izgubiti so sodni stroški in čas :-)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
28.4.2014 13:10:51   
jaz_sem_jaz
Pa ravno sedaj naletim na to temo, ko se odločam za nakup PP marele, da bi le bila malo bolj kvalitetna, da bi jo lahko uporabljala vsaj pri dveh otrocih... Hmmm, to bom pošteno razmislila!

Trenutno imamo MC Muro- nam vredu služi, ni pa ful za hvalit- po letu dni uporabe se poznajo znaki obrabe, ampak se zato ne sekiramo in niti pod točko razno za to ne bom uveljavljala garancije.

Tudi mene zanimajo slikice, ker je bil PP Book moj favorit za voziček pri naslednjem otroku.:)

(odgovor članu razočarana19)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
28.4.2014 13:24:59   
cacaca
oj...
mi smo imeli peg perego gt3 in daleč najboljsi vozicek, sicer kupljen v akciji (eksponat)...mi smo bili zelo zadovoljni, res je da sem pazila da mi barva ni zbledela...ampak sem ga pa gonila povsod in mi ni nikoli skripal, super je bil za veter, dez...res super obrabljen vozicek...tud ko smo ga prodajali je bil kupec zelo zadovoljen z nami....

ima pa soseda peg perego pliko sicer rabljenega,ji pa groozno skripa, ni stabilen, v obrabi tudi naslon (včasih ga niti nastavit ne more)...samo ona je kupila rabljenega za male pare in se ne sekira....

zdaj je čist odvisen...lahko si naletela glih na ta vozicek...


(odgovor članu razočarana19)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
28.4.2014 15:50:56   
radoved
Tudi mi uporabljamo BOOK+ (sedaj malo več kot eno leto) in smo tudi zelo nezadovoljni. Tudi pri nas je voziček ukrivljen, material scufan, s tem da mi uporabljamo pretežno samo po asfaltu in npr. PST, Tivoli,... Nikoli več se ne bi odločila za nakup tako dragega vozička, saj sem nekako pričakovala, da bom voziček imela še za drugega, tretjega otroka (oz. kolikor jih bo) ampak sedaj po prvem otroku že razmišljam o tem kateri voziček bom kupila za drugega otroka, katerega pričakujemo konec leta.
Nisem pa razmišljala o reklamaciji oz. stvarni napaki user posted image .. vsekakor pa sem mnenja da lahko za isti denar ali celo manj denarja dobiš bistveno bolj kvaliteten voziček kot je pompozni BOOK+.
Ravno danes sem brskala malo po forumih, da malo preberem mnenja o drugih vozičkih in naletim na tole debato.. Škoda, da to ni bilo objavljeno takrat ko sem ga jaz kupovala.. sigurno bi 5x premislila predno bi se odločila. user posted image

< Sporočilo je popravil radoved -- 28.4.2014 15:55:48 >

(odgovor članu cacaca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
28.4.2014 16:03:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu radoved)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
28.4.2014 17:20:02   
Flavia_

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Jaz sem imela PP in sem bila z njim zunaj po 10 ur na dan. In to 4 leta (2 otroka). Prali v pralnem stoju ... Pa je bil tudi fajn obdelan. Ampak ok. Odvisno kje ga voziš, kako ga pucaš, vzdržuješ. Sem pa bila zelo zadovoljna z njim in bi ga še enkrat kupila. Lahko pa prilepiš kakśno sliko, da vidimo kaj je to ta obdelanost po tvoje.


Podpis. Naš PP je preživel 2 otroka plus sosedovega; z nami je bil povsod: na morju, v gozdu, na snegu.... Mi smo bili zelo zelo zadovoljni.

lp, flavia


_____________________________

Be the change you want to see in the World ...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
28.4.2014 18:01:07   
emajulija
Žal je pri vsaki stvari tako, da ne bomo nikoli ali vsi zadovoljni ali vsi nezadovoljni z njo....ampak nekaj vmes :-) ko sem jaz kupovala voziček, sem skoraj diplomirala zraven...prebrala vse teme na netu, šla okoli po trgovinah... (med nosečnostjo sem bila doma in imela ogroooomno časa :-) ) na koncu sta bila moja favorita PP Book ali Gt3, kupila sem Book-a, ker imamo pri nas asfaltirane poti, ker je lahek in se res enostavno zloži... do sedaj sem z njim super zadovoljna :-) sem pa tudi jaz kupila drag voziček, ravno zato, ker ga nameravam imeti tudi pri drugem otroku...

(odgovor članu Flavia_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
29.4.2014 21:42:13   
mayci
Tudi moja prijateljica je kupila pred enim letom nov Book + in ga po dveh mesecih prodala, ker je ogrodje prav tako začelo nemarno škripat in to kljub vožnji po asfaltu in malo po utrjenem makadamu.

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu emajulija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
29.4.2014 21:52:01   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Jaz sem imela PP in sem bila z njim zunaj po 10 ur na dan. In to 4 leta (2 otroka). Prali v pralnem stoju ... Pa je bil tudi fajn obdelan. Ampak ok. Odvisno kje ga voziš, kako ga pucaš, vzdržuješ.


podpis. mi smo ga trajbali čez drn in strn 3 leta cele dneve in je bil zdelan, samo je vse delalo. je bil zdelan to je res, samo je svašta zdržal. kasneje smo ga zamenjali za nekaj cenejšega in ne morem rečt kako mi je žal, da smo kupil en mušter.

Sem pa bila zelo zadovoljna z njim in bi ga še enkrat kupila.


jaz tudi. meni je res zakon.

Lahko pa prilepiš kakśno sliko, da vidimo kaj je to ta obdelanost po tvoje.


tudi mene zanima.


Se pridružujem mnenjem, sto razliko, da bi kupila rabljenega user posted image .

Naš je bil za moj okus nekje srednje ohranjen, ampak, ko sem ga posodila naprej in ko ga je v roke dobila vešča roka, ki je spolirala kolesa, namazala ročaje (opran je pa bil), je voziček izgledal kot nov. Mogoče je treba za kakšno stvar tudi poskrbet, da ostane lepa (ne nova, ker nova pri normalni uporabi ne more biti) in funkcionalna.

Btw, mi smo v študentu vrata podmazali kar obično margarino, da niso škripala.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
29.4.2014 22:24:52   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_
Btw, mi smo v študentu vrata podmazali kar obično margarino, da niso škripala.


ok, to ni glih dobro, ker se organska mast razgrajuje. obstaja pa strojno olje za šivalni stroj recimo, ki je idealno za take male kovinske prčkarije. še uno fino pipetko ma, da ja zadaneš točko, ki jo želiš podmazat.

user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
30.4.2014 7:44:02   
zaspancek1
Hm, samo pri PP škripa pravzaprav še najbolj plastika, zato pri tem malenkostno pomaga samo silikonski sprej. Z oljem ne narediš nič, razen packarije. No, pa saj že nov voziček malo škripa, sčasoma pa postane res zoprno in glasno. Sem pa zadnjič brala na tujih forumih, da so težave kot npr. zvito podvozje in obraba blaga kar pogoste, predvsem pri modelih Pliko, medtem ko pri Arii pa ne? Mogoče je res to težava novejših vozičkov?user posted image So tudi tu začeli varčevati, zato je kvaliteta slabša?user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
30.4.2014 8:51:33   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1
Sem pa zadnjič brala na tujih forumih, da so težave kot npr. zvito podvozje in obraba blaga kar pogoste, predvsem pri modelih Pliko, medtem ko pri Arii pa ne? Mogoče je res to težava novejših vozičkov?user posted image So tudi tu začeli varčevati, zato je kvaliteta slabša?user posted image


to ne bi vedela. mi smo sicer imeli Ario in ta je bila bp, toliko je res..
se pa zna zgodit, če menjajo izdelovalca ali določen material, da se potem to pozna..

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
30.4.2014 9:01:36   
Paštetka
Mi smo imeli Pliko. user posted image . Glej, če to drajsaš vsak dan 10 ur, in ga otrok žuli non stop ... Ne vem, jaz sploh nisem razmišljala, da ne bi bil obrabljen kolikor je pač bil, poleg vsakotedenskih pranj v pralnem stroju. Saj so tudi šuhi podrajsani. Žal včasih že po 2 dneh nošnje. Eni otroci pač so bolj mirni, drugi, ki nimamo te sreče pa dobesedno naspidirani. user posted image

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
30.4.2014 9:32:30   
zaspancek1

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Mi smo imeli Pliko. user posted image . Glej, če to drajsaš vsak dan 10 ur, in ga otrok žuli non stop ... Ne vem, jaz sploh nisem razmišljala, da ne bi bil obrabljen kolikor je pač bil, poleg vsakotedenskih pranj v pralnem stroju. Saj so tudi šuhi podrajsani. Žal včasih že po 2 dneh nošnje. Eni otroci pač so bolj mirni, drugi, ki nimamo te sreče pa dobesedno naspidirani. user posted image

Jah no, potem pa ne vem - imamo razlicna merila, kaj bi naj en vozicek zdrzaluser posted image Tudi nas vozicek je bil vsakodnevno v uporabi, vsak dan smo najmanj trikrat nadan snemali kolo( ker so bila vrata preozka), kasneje pa ga dvigovali oz. Zapeljali v hiso, ki je imela slabih 40 cm visje vrata, pa niti slucajno ni bil tako zanic, kot tisti PP, ki ga res niso vsak dan uporabljali, njihov otrok pa je se precej mirne sorte. Ce se nekako toleriras tisto skripanje( ki je res samo nadlezno, ker te vsi najprej slisijo, potem sele vidijo), je to, da je vozicek slabo vodljiv, ko je voznja naravnost napornejsa, kot ce bi vozil po res slabem terenu, celotno blago pa izgleda, kot bi dalo skozi vsaj ene 5 otrok ( seveda tisti del, ki ni bil zasciten) - vse skupaj po se ne enem letu res nesprejemljivo . user posted image - to pac zame ni vozicek, pac pa jajc. Ne vem, mogoce so res imeli smolo in kupili skart robo, ali pa kvaliteta PP ni vec tisto, kar je bila? Glede na prebrano p vseeno to ni tako redek pojav...
Se to - a vi ste res prali blago vsak teden?user posted image Jaz sem jo po dveh otrocih samo ocistila s cistilnim robckom, pa je bilo cisto. Ravno tako sem vse madeze od cevljev in hrane ocistila samo tako. Se najvec umazanije je bilo od praha in kaksnega blata, ker smo vozili pac vecinoma po makadamu. Pravzaprav sem samo sedanje avtosedeze prala - pa se to zato, ker je mali bruhal in je nekaj steklo po sedezu.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
30.4.2014 10:05:12   
Paštetka
Jap, tedensko. Ker sem bila z otrokoma praktično cel dan zunaj. Tudi malicala sta v vozičku.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
30.4.2014 10:41:02   
Hope2
Glede na svoje izkusnje z nasim vozickom, bi za tako ceno pricakovala kvaliteto in nobenga opravicila, da se pac znuca v dolocenem casu po dolocenem stevilu otrok.
Kupila sem rabljen bugaboo, bil v uporabi 1 leto, 1 otrok, v odlicnem stanju, nic abslesan, zdrajsan.... Kot nov. Mi smo ga rabili nadaljne 3 leta, vsak dan, tudi v blatu, makedamu, gozdne poti.... Je aktiven otrok, jedel in pil vsak dan not, tudi lulanje in driska sta zleteli iz plenice veckrat, bruhanje....blato, pesek itak.... prodala sem ga v stanju kot nov. Le 1 mini praska na ogrodju in znucane prednje gume od mini kamenckov, ki pa smo jih zalili z neko maso. Tkanina oz blago je ostalo v 4 letih in 2 otrocih nespremenjeno.
prala sem ga z vapotom ali z vlazilnimi robcki, le strehico v stroju.

Moja pricakovanja za visjo ceno so velika, brez pardona

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
30.4.2014 10:53:28   
ronja
Kupila sva znižan pp pramette pred skoraj 7mimi leti, "lansko barvo"user posted image (nisem vedela, da majo barve svoja leta:D), tako da je bil kar poceni - mislim da 260€ ali nekaj takega. Je pa tak model, kjer se da poležt v ala košarico ali v športni model, košare nisem nikol imela, da se ga tudi zložit za v avto. Taprva je bila poletna in je bilo to super, pri drugi sem naredila torbo za not, da je bilo topleje (ista doma narejena troba je služila še za 3., ki je tudi zimski).
Uporabljala sem ga praktično vsak dan, pazila ga nisva, dela še vedno, uporabljam ga še vedno. Ne rečem, da je to najvoziček, ker bi se zdaj odločila za nekaj z večjimi kolesi, da bi se dalo vozit čez drn in strn, ne da ga moram čez tako nest:D in za takega, ki se ga da šofirat z eno roko (torej da ma štil, ne pa dve ročki), ampak kar se kvalitete tiče, se ne morem pritoževat.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
30.4.2014 13:25:25   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: jaz_sem_jaz

Pa ravno sedaj naletim na to temo, ko se odločam za nakup PP marele, da bi le bila malo bolj kvalitetna, da bi jo lahko uporabljala vsaj pri dveh otrocih... Hmmm, to bom pošteno razmislila!



Jaz jo imam (PP Si), zdaj že pri ta drugem otroku oz. se je njena kariera že končala, je skoraj ne uporabljamo več saj ima tamali že 2 leti, samo še na morje jo bomo vzeli, da bo lahko v njej zvečer zaspal, ko bomo šli ven. Skratka, dala je čez 2 otroka, prenesla je pa še pa još, spodaj košarica nabito polna + vrečke iz trgovine obešene na obeh ročajih, da ne govorim na morju, vso "prtljago" za na plažo smo tovorili z njo in je "rila" po manjših kamenčkih brez problema + 2-letnik v njej. user posted image Samo oprati jo moram, pa bo kot nova, nič ne škripa, nič ni polomljeno, obdrajsano, obšlesano... user posted image

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 30.4.2014 13:26:47 >

(odgovor članu jaz_sem_jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?