Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Kaj pomeni, da smo padli v 6. plačilni razred (60% cene programa) za Celje? Koliko to približno pride? Iskala sem po netu in izračunala, da cca. 180 evrov? Možno?
Hudinjski vrtec ima ekonomsko ceno za program od 2-4leta nekje okol 320 Eur (ne vem čist do eura natančno). 5.plačilni razred me bo stal okol 170 Eur (upam, da sva z Ropotuljico takrat prav izračunale)
mi smo tudi danes dobili obvestilo, da smo v 6. plačilnem razredu v LJ. nimam pojma kaj to pomeni. niti ne vem al nam bodo računal za mlajše od 3 (decembra bo 3), čeprav ni v jaslični skupini
a se kateri sanja v kakšnem rangu se gibljejo cene vrtca v LJ?
ko prebiram cifre ala 300€, me kar zmrazi. potem je bila naša varuška super poceni.
Cena programa, ki ga obiskuje vaš otrok je 464,15 EUR. Na podlagi vaše vloge za znižano plačilo programov v vrtcih, vam je v skladu s pravilnikom tem in tem, obračunan 03. plačilni razred, kar predstavlja 30 % plačila cene programa. Znesek za plačilo vsebuje 22 % občinskega popusta.
To pomeni, da je cena našega vrtca 30% polne cene vrtca in še 22 % popusta na ta znesek.
Vuf, me že dva dni kar razganja od vrtoglavih cen. In to za 2%, mož ima namreč tečaj angleščine za upokojenke, s katerim zasloži 80 evrov na mesec in seveda smo ravno padli v 6. razred. A mogoče gospode tam gor zanima, koliko kredita imamo?! Pol pa pravjo, da mejmo otroke ...