Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
! Se mi pa zdi neki čudno: naprej se vleče samo z desno rokico in pri tem pokrči samo desno nogo, leva pa ostaja iztegnjena
Drugače hodiva v RA zaradi hipertonije zgornjih okončin, ampak imava naslednji pregled v razvojni šele februarja. Če ima katera podoben primer, al pa če se kej bolj spoznate na plazenje, bi bila vesela vaših izkušenj.

! Sej to sem pomislna, da slučajno ne dela tko zaradi hipertonusa. Kolk časa si pa to delala da se je popravlo?
! Sam mal hecno se mi je zazdelo, ko sem ga gledala, pa sem pomislna da me nč ne stane če vprašam na forum. Tle ponavadi vedno dobim kake koristne informacije in nasvete