Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Če mi lahko malo svetujete tiste z izkušnjami. Gledam malo za dopust na morju in me zanima, če mi lahko priporočite kakšen hotel, kjer je fajn poskrbeno tudi za otroke (takrat bo star skoraj 2 leti). Tako, da imajo kakšna igrala, pa da je plaža primerna, da je kakšna senca,...
Sem "odprta" za predloge, edina omejitev je, da ni letalski prevoz, torej Slovenija ali Hrvaška.
RE: poletni dopust z malim otrokom 19.1.2009 12:39:03
ThinkPink
Mi smo lani bili v Poreču, Lanterni, hotel Valamar Tamaris. Super je bilo, ker:
- je to hotel namenjen družinam (ni nekih tečnih penzionistov, skoraj izključno družine z malimi otroci, pa tudi otrok ali celo dva otroka do 6 leta imajo zastojn) - smo imeli poskbljeno za vse obroke - all inclusive (hrana primerna za otroke) - okoli hotela so igrala, sprehajalne poti, ... - pred hotelom super bazen za otroke - plaža je prodnata, ob borovem gozdičku - ogromno sence - otroško posteljico smo imeli zastojn - soba je bila velika - 200m stran je ambulanta
Ta hotel res toplo priporočam, je res kar zdražji, samo za svojo ceno dobiš vse in še več kot pričakuješ.
RE: poletni dopust z malim otrokom 19.1.2009 12:55:11
livia
Sej v Italijo tudi ne rabiš it z letalom. Priporočam Lignano v Italiji, čisto blizu, lepa peščena plaža, veliko zabaviščnih parkov za otročke. Mi kampiramo (oddajajo tudi prikolice), lahko greš pa tudi v apartma ali hotel.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?