Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Hmmmm, ampak učitno noben ne najde prave smeri
Skratka za
se trudiva že dobre tri leta. V prvem letu nama je uspelo, vendat sem imela SS. Sedaj po operaciji sem pa bila seveda polna upanja in polna optimizma, vendar sta za mano že dva oz.trije ciklusi in še vedno nič. Noče in noče se prikazat ta
. Danes sem pa malo brskala po netu in najdla en gel, ki se imenuje pre-seed gel. Naj bi pa pomagal parom, ki se trudijo pri zanositvi. A ga mogoče katera pozna? Hvala vam za odgovore in želim vam da čimptej postanete
na dva dni, pa upam, da bova en dan pa res midva zagledala
, potem pa spet hitro v akcijo
Potem so začeli ciklusi spet postajati neredni, ampak nisem hotela več kemije, ker sem tablete zelo slabo prenašala. Zato sem šla na posvet v Center za tradicionalno kitajsko medicino v LJ, zdravnica mi je dala neka naravna zdravila in imela sem šest seans akupunkture. V drugem ciklusu po akupunkturi (9 mesecev po laparo in 5 mesecev po SS) sem znova zanosila! Vem, da je marsikdo skeptičen do alternativnih metod (tudi sama sem bila, pravzaprav sem šla na terapijo kar malo ''iz obupa''), ampak očitno je nekaj na tem. Predvsem mi je akupunktura uredila cikluse, edina M pred zanositvijo je bila po dolgem času redna in popolnoma neboleča (!), stranskih učinkov ni bilo. Priporočam, da poskusite še s tem, morda bo pomagalo še kateri. Vsem želim veliko sreče!
, santana tebi srecnici pa zelim veliko srece in zadovoljstva pri novem clanu. Meni zal se tudi v teh treh ciklusih ni uspelo da bi mi test pokazal
, ne vem vec kako in kaj ampak mislim da je pri nas ze sedaj zelo veliko na nasi psihi ker veliko studiramo o tem in samo cakamo. Bo treba se razbemenit in pozabit ceprav verjamem da je tezko ampak se bo treba potrudit. Monstera a tebi v tem casu tudi ni se uspelo, kako dolgo pa ze ti delas na
npr. na 30, 28 dni al imata pomesano vse skupaj. A vama je G predpisal v tem času še kakšne druge tablete razen klomifen?