Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in koliko potrebuje še dodatka. Jaz sem z dodatki prenehala ravno nekje pri enem mesecu
. Seveda pa sem se prej temeljito prepričala s tehtnico, koliko mleka sploh imam. Dnevne potrebe malčka pa verjetno veš so od 120-150 ml mleka/kg. Dobljeni rezultat deli s številom obrokov in vedela boš, koliko mora otroka dobiti mleka na posamezen obrok. To je edina metoda, da boš lahko 100% sigurna. Vse ostalo je le teorija... Čim bolj uspešno papanje vama želim.
in jemo točno na ure. Včasih pač ne gre drugače!
Jaz bi ga in sem ga tudi dojila kadar je hotel. To pa zato, ker se je dojil le 5 min. Sej ne vem, če sploh je bilo 5 min. Pa smo se kmalu dojili tam na 4 ure. Drugače ga pa samo hrani s svojim mlekom. Več kot je povpraševanja večja je ponudba. Če ga boš hranila tudi z dodatkom se bo tako navadil in bo konec dojenja. Mali bo kmalu pogruntal da je lažje piti iz flaše kot iz dojke.