|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč
14.10.2004 12:24:48   
saba
pozdravljene

jaz bi pa punce ki so mele abrazijo vpraša kakšna je bila njihova prva M. po posegu.
Jaz imam zdaj prvo M. in to po 3 tednih od abrazije in mi teče kri kot nora že od nedelje, zdraven pa polno sluzi in raznih velikih kosov (kot jetrca), tako da menjavam uložek vsake 2 ure. Upam, da ta podrobna razlaga moje M. ni odvrnila katere od malice.

prosim povejte mi če je to po abraziji normalno ali kaj.
Dvakratni VU ki sem ju delala pred M. je pokazal, da sem lepo ščiščena.

zaradi te moje M. sem danes prišla točna v službo, a kaj ko med potjo v pisarno se je kr neki ulilo, tako da sem šibala na WC.....da vam ne povem vse je šlo čez.......kar sem vidla na vložku pa me je sililo bruhat, tako da sem mogla spet domov se preoblečt.
Zdaj sem v službi, natovorjena z uložki vseh dimenzij in tudi hlačke imam sabo.

prosim povejte mi če je to normalno, da bom brez skrbi....


p.s. ma sem zabluzila danes, jojjjj

hvala
saba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pomoč
14.10.2004 12:44:23   
saba
hvala sem že poklicala in grem jutri od 7ih zjutraj na pregled

saba

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pomoč
14.10.2004 12:53:53   
SIJA
Saba,
tečeeeeeeeeeeeee, kot noro, hodm sm menat, tud krilca vložka so čist preč.
Po prvih dveh dneh še vedno lije.
V upanju na bolje:nosecka:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pomoč
14.10.2004 12:54:15   
Anonimen
pridna:)

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   pomoč
14.10.2004 12:59:36   
saba
sam zdej me je pa ta G. prav ustrašil

rekel mi je da je še prezgodaj za M. (abrazijo sem imela 19.9.) in ko sem omenila kose ki padajo ven je ostal kar tiho, ter rekel, da če se bodo danes kosi še pojavljali da pridem jutri na pregled ob 7ih zjutraj. Če pa ne-bo več kosov in bom samo krvava pa da pridem v ponedeljek.

zdej me je čisto vrgu s tira in sem zelo zaskrbljena. Bojim se, da je kaj narobe, da se kaj zašuštra tam spodaj, da še otrok ne bom mogla imeti:((:((:((:((:((:((:((

joj kako bi jokala a ne morem ker sem v službi:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pomoč
14.10.2004 13:31:46   
saba
hvala jagi

za službo ni problem.......doma bom pa probala se umirit kolikor bom lahko

hvala

saba:rozica:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pomoč
14.10.2004 13:49:25   
bambi
Draga Saba, nič panike sedaj, jutri pojdi h G, in tudi če so te slabo sčistili, te bojo še enkrat, za zdaj ni prepozno in tudi posledic ne more bit, če greš jutri.... mogoče pa se tvoje telo še samo čisti.....

LP Bambi :rozica:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pomoč
15.10.2004 8:30:32   
Ada
Je že Bambi lepo povedala... sicer pa je bila moja prva menstruacija po abraziji zelo močna in intenzivna... tudi sicer imam krče, to je bilo pa res res še močneje.
Držim pesti, da bo čim prej vse v redu!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pomoč
15.10.2004 11:12:53   
NINA78
Pozdravljena. Ni mi jasno kako ti je rekel G, da je prezgodaj za prvo M, če si imela abrazijo 19. 9. Jaz sem jo imela 30. 9. in sem vprašala kdaj mora bit naslednja M, pa so rekli, da kot imam normalen ciklus - jaz torej računam cca 24 dni po abraziji. A mi lahko poveš, če je kaj drugače? Jaz tudi čakam M in ne vem kaj bo. Vem pa da te mora bit grozno strah. Jaz sem krvavela (po abraziji) praktično še 14 dni - do včeraj in me je bilo full strah in sem se skušala mirit in še vedno me je strah - dokler ne bom dobila M in naredila pregleda bo sigurno tako. AMPAK NE MOREŠ NIČ POMAGAT. LEPO SE POMIRI, MISLI DA BO VSE OK IN TI BO ŽE G POVEDAL KAKO NAPREJ. MA SAMA MISLIM, DA NI NIČ NAROBE IN DA SE TVOJE TELO ŠE VEDNO ČISTI. MENI SE SLUZ IZLOČA ŠE ZDAJ (ME JE KAR STRAH), MA VERJAMEM, DA JE TO ČIŠČENJE. Prosim javi kaj pravijo in kako si. Držim pesti, da bo vse OK. Drži se! LEP POZDRAV. Merry.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   pomoč
15.10.2004 14:48:56   
saba
pozdravljena Mery

ja zjutraj takoj ob 7ih sem bila tam. Me je pregledal in rekel da je to čisto taprava M. Da se mi izločajo razni koščki in sluz zato ker se maternica sama čisti. No pa mi je naredil še VU , kjer je bla maternica o.k., je pa našel (ker nič ne more it prav pri meni) na desnem jajčniku vodeno cisto veliko kot breskev. predstavljajsi moj strah. Nekaj ti potrdijo da je o.k., čez pol minute pa zveš za drugo stvar. Tako da tega ''sranja'' nikoli konca. No mi je dal KT katere moram zdaj pit 3 mesece, potem pa spet na pregled. če cista ne bo šla sama, pa na punktiranje in tako dalje........

po abraziji sem jaz imela krvavitve samo ene 4 dni, potem pa nič do te nedelje ki mi je prišla M.

me zanima če te kaj trebuh boli, ker toliko krvaviš. Meni je G. rekel, da glede na to da me nič ne boli je vse normalno. Da bi alarem sprožil če bi me bolelo. Mislim ne vem, upam da te ne boli in da se pač tvoja maternica čisti.

takoj po abraziji mi je G. rekel, da bom M. dobila v roku 5-6 tednov, zato sem ostala presenečena ker je prišla prej, ma je rekel, da je že vredu

no želim ti vse najboljše, pa da ti M. pride normalno , brez nobenih komplikacij....

jaz samo ne vem, zakaj me življenje tako tepe. Zgubila sem :angel::angel: in kot da to ni bilo dovolj, še ostali problemi. :(

lp saba

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   pomoč
15.10.2004 19:30:29   
Anonimen
Saba,
Si imela abrazijo na isti dan kot jest. Jest sem dobla M v torek, pa mi je G rekla da je to čist OK, ma sem bila mal prestrašena ker so v bolnici rekli da bo kasneje, pa še osebna zdravnica mi je tako rekla.
Možno pa je da se res čistiš pa tudi, da so te slabo ščistili - se dogaja.
Kar se pa cist tiče držim pesti, da se bo vse uredilo samo in ti ne bo treba punktirati. Včasih se tudi to zgodi:).
In konec koncev tudi nas bodo:angel: obdarili s toliko željenimi :duda:
Srečno in upam da bodo naslednjič kaj boljše novice.

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   pomoč
18.10.2004 18:48:56   
NINA78
OJLA SABA. Jaz sem že čisto panična od straha, kako in kaj bo - ali bo vse OK ipd. Sedaj pa še to kar mi pišeš. Pa zakaj pride ta cista? A to si komaj sedaj dobila? Ko si bila noseča tega ni bilo? Srčno upam, da se bo pri tebi vse uredilo in bo vse OK - čimprej. Ker to je res že TOO MUCH. Po izgubi otročka pa še to. Kolikokrat se človek vpraša: ZAKAJ? ZAKAJ? Ampak kaj ko odgovora se ne ve in moraš sprejeti vse kar pride k tebi, to preboleti in živeti dalje. Nikoli pa ne obupati. Vem, da to ni lahko, ampak ... upam, resnično, da bo kmalu vse OK pri tebi (in pri vseh nas, ki smo morale dati to bolečo izkušnjo skozi).
Glede mojih bolečin - ne veš kako me je zdaj strah. Ja mene je bolel trebuh in to precej, ampak sem si to razložila tako - ker sem šla prezgodaj delat, sem bila utrujena in me je bolelo. Saj pol (kasneje) sem bila cel teden na bolniški in je bilo postopno boljše. Nisem pa nič o tem govorila z mojo G. Pregled imam pa komaj konec tega meseca (če ne bom dobila M prej). Ah saj ne vem - zdi se mi, da si tako sam v teh stvareh. Strah me je stalno klicat G in potem raje ne kličem. Bog sveti, da ne bi bilo še kaj narobe. In kaj pomeni, če te boli? Kaj je rekel tvoj G? Hvala lepa za odgovor. V upanju, da bo kmalu vse OK te lepo pozdravljam. Merry.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   pomoč
26.10.2004 9:27:32   
saba
ojla Mery, veš sem bila bolna - še viroza me je pol napadla tako da vse skupaj ena velika kriza...tako da sem tvoj post komaj zdaj prebrala.

no upam da te zdaj več nič ne boli in da je vse o.k.

srečno

lp
saba

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?