|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponedeljek
18.7.2005 6:16:04   
DaisyE
Dobro jutro, kako ste?

Jaz sem na zasluženem dopustu, ampak mi nic ne pomaga, ker še vedno vstajam, pravi čas za službo (ob pol šestih). Potem pa seveda kasneje sredi dneva zaspim.

Na :duda: ta mesec ne delamo več, ker so tisti dnevi že mimo, postajam pa takšna prava (le kako bi se temu reklo) "wannabe" mama. Prejšnji mesec sem se hvalila, kako lahko jaz čisto izklopim misli na nosečnost in sem popolnoma neobremenjena... No, pa saj bi morala vedet: what goes around comes around, vse se vrača vse se plača...

Ta mesec sem zato v nasprotju s prejsnjim v popolnoma drugi skrajnosti. Razvila sem nosečniške znake. Seveda ne tistih tipičnih, ampak takšne, ki bi lahko bili. In to vse pred teoretično vgnezditvijo. Spodaj me nonstop boli (me drugače neha po O in pred M spet začne). Zgaga me daje, pomalem mi je slabo (tega sem šele včeraj dodala) aja pa kovinski okus imam v ustih (za tega pa sploh nisem vedela, da je znak, dokler nisem par postov nižje prebrala).

V glavnem, ni mi dolgčas. :hudicek: ne čakam še en teden, testa ne mislim delat, ker ne bom podpirala svojih fantazij, me pa zanima, kakšne znaki se kaj pri vas kažejo, da si naredim zalogo za naslednji mesec. :)-:)-:)- zdi se mi namreč, da potem, ko bom tele porabila, ne bodo več verodostojni zame in bom vsakič rabila nove. No ja sicer mam pa še boleče joške in vgnezditveno krvavitev v rezervi (ampak to šparam za pol, ko bom res že obupana). :)-:)-:)-

Držte se, punce
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ponedeljek
18.7.2005 6:43:40   
VITA74
Živijo,

danes je tisti moj dan ko lahko rečem da jo kar čutim ko se bo vsak čas ulila, po drugi strani pa se mi ta mesec zdi vse drugače.... joške bolj napete, namesto bolečin me spodaj špika, utrujena, jokava, sanjam dojenčke (me prov zanima kaj naj bi take samnje pomenile :zmeden2: ponavadi pomenijo prav nasprotno :zmeden2: )ja in nenavdno mi ne paše jutranja kava :zmeden2: ...
Ja pa test sem že tud naredila 2 dni nazaj, čaprav sem dobro vedela da je prezgodaj ampak....
Joj men se pozna da se mi bo utrgal kmal...Anitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaz ne morem bit več na off :((
Veseli me edino da grem v petek na :morje: in upam da prinesemo nazaj :duda:... namreč avgusta imava z :love: 5-obletnico poroke in bi bila pikica kot darilo nekaj najlepšega 9nebesa
Punce prijeten začetek tedna vam želim :rozica: :rozica:

aja btw; ne prekinit nadaljvanj "za nas" se mi bi zdelo kot da smo izgubile upanje..........

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ponedeljek
18.7.2005 6:59:41   
Sandra*
Oj!

No jaz sem se spet vrnila z morja. Moram vam povedat, da sem včeraj že dobila rjav izcedek in je :hudicek: na veliko žalost spet na poti. Ne vem kdaj nama bo uspelo, ta mesec si še merim bt potem pa k ginekologiniji, ker se mi zdi da je nekaj hudo narobe. Še vedno me kar naprej špika na desni strani, ko sva bila na morju me je tako močno da sem komaj prišla do hotela - nekaj dni po tistem ko bi mogla met ovulacijo. Ful sem žalostna in razočarana da še vedno ni nič, sem mislila, da bom po dopustu :nosecka: pa spet nič!
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
Tut pomislt ne upam na to kaj če nikoli ne bova mogla imet otrok, mater delam u vrcu, tok mulcev bom dala skos sam svojih ne bom mogla imet:((:((:((!!!!

Žalosten dan!
Tistim, ki pa ste in boste imele ta mesec kaj več sreče kot jaz pa iz srce čestitam!

Lep pozdravček, na tale zoprn, žalosten dan!:angel:

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ponedeljek
18.7.2005 7:23:40   
emaa
Punce prosim ne tako žalostno, dajte malo več dobre volje za nas fosilke, da se bomo lažje gor držale. Saj bomo vse :nosecka:, tako je treba mislit, ker če nam bo prehudo.

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ponedeljek
18.7.2005 7:32:46   
A_A
Tud jaz morem dat malo ven iz sebe negativne misli (sorry emamair!):
en teden od O naprej sem imela vse tipične znake za :nosecka: , bila sem 100%, da zdaj pa bo, že celo tko sem si rekla, da testa tud delala ne bom, ker to je pa 100% :nosecka:
imela sem tudi svežo krvavitev 10 dan po O, sem mislila, da je vgnezditvena K, čez dva dni pa se mi je usulo :hudicek:
čist sem bla fertik! :( :grrr: :grrr:

še dobro, da imam mojega možeka, ki me je tolažil :bravo:

tko, sedaj sem dala to iz sebe ven, sedaj pa v nove boje!! v soboto grem na dopust in bom dala možgane na off - pa kar bo pa bo!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ponedeljek
18.7.2005 7:35:51   
DaisyE
Ja se strinjam z Emo. Če bi vedela, da boste tako žalostno to vzele, potem sploh ne bi teme načela. Je bla mišljena bolj na hec, da se malo same sebi nasmejimo. Dajmo vse skupaj: tri, štiri :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Kaj nam pa drugega ostane. Vsega skupaj mamo več nosečniških znakov, kot taprave :nosecka:. Pa naj še kdo reče, da nismo carice.

Itak, da bomo vse noseče, če ne tako pa drugače. Evo jaz sem že. Sicer bo samo do ponedeljka trajalo, ampak bo pa do takrat sladko. mogoče se mi bo pa spet ciklus zmešu, pa bom še malo potegnila, pa teste delala ko zmešana, ipd.

Nič slabe volje, saj se na en lep dan obeta. Otrok bo pa tolk, da jih bomo mele že vrh glave dovolj in bomo samo sanjale, kaj se to pravi kavico v miru spit. Uživajmo zato zdaj vsaj tisto malo prednosti življenja brez otrok, kolikor jih pač je (kakšna se ziher najde). Bolj slaba tolažba, saj vem, ali ipak.

Par rožic za vse ta pridne.
Nimam rožice... Aja tule so (sem že hotla zajca dat).
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ponedeljek
18.7.2005 7:40:49   
anajmad
Ah babe,imamo vsaj izgovor,da lahko:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.Drgač se nam tko ne da:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.
jst sem že vpisala Antiko in mene pod april 2006 in mislim,da bo to tud držal:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Eh,enkrat bo že,če smo vojno skoz dal,bomo še to:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.
en lp:morje:D.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ponedeljek
18.7.2005 7:41:09   
VITA74
Kot sem že pri temi (ne)čakajoče napisala se bom danes vseeno mal bolj kislo držala
kljub vsemu evo tako kot ukažeste DaisyE :)- :)- :)-:)-:)-:)- :bravo: :bravo:
Je dost :zmeden2: sem lahko še mal blue dons? Obljubim da se zberem do jutri :)-
Lp :zajcek: pa še zajček za DaisyE in :muca: za ostale

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ponedeljek
18.7.2005 7:50:19   
DaisyE
No evo, zdaj ste me pa tako nasmejale, da se kar na glas pred kompjuterjem režim. Še sreča, da sem sama doma, da ne bi kdo mislu, da sem zmešana.

:)-:)-:)-:)-:)-

Hvala za zajca. Vedno bo mel posebno mesto.

:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ponedeljek
18.7.2005 7:56:29   
emaa
punce jaz (ne)čakam mojo klomifensko M (me po moje ne bo pozabila obiskat), bi bil pa pozitiven test dobrodošel naslednji mesec, kak aprilček, kot sem jaz, to bi mela
Ta mesec za moje pojme ni namišljenih znakov, razen lakote seveda, nekaj pa morem met

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ponedeljek
18.7.2005 8:08:27   
čveka
Dobre ste punce....rs moram priznat, da se vam z veseljem nasmejem, in res smo hecne...čakamo na znake, če jih ni si jih naredimo....
Da ne bom izjema....jst ma tako povečane prsi, da jih komaj nosim.....:). Pa trebuh mi nekam čudno raste....;).
Skratka....vse je v naših glavah..če je pa kje drgje...uf..veselje bo popolno:bravo:.

LPČ

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ponedeljek
18.7.2005 8:08:27   
čveka
Dobre ste punce....rs moram priznat, da se vam z veseljem nasmejem, in res smo hecne...čakamo na znake, če jih ni si jih naredimo....
Da ne bom izjema....jst ma tako povečane prsi, da jih komaj nosim.....:). Pa trebuh mi nekam čudno raste....;).
Skratka....vse je v naših glavah..če je pa kje drgje...uf..veselje bo popolno:bravo:.

LPČ

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ponedeljek
18.7.2005 8:22:00   
DrejcDrejc
Ha ha, punce, vredi ste, iz depresije v smeh in obratno. Sam pomislite, kolk je še takih, ki se ne izpovedujejo na forumih, pa jim je tudi težko.

Midva sva zdaj tretjič nesrečna, pa se mi zdi, da je že cela večnost, odkar delava na otročku. Je bila pa :hudicek: vsaj fer in je prišla dva dni prezgodaj, namesto, da bi me morila s kakšnimi zamudami in napačnimi upi.

Se pa zdaj prepričujem, da prav NIČ, kar občutim, ni nosečniški znak in mislim maksimalno uživat v stvareh, kjer se potem ne bo dalo, ko bom :nosecka: . Ni ravno enostavno, ampak kaj pa drugega preostane ...

Sva pa res bila naivna na začetku - sva rekla, no pa dajva še en mesec počakat z delanjem otrok, da ne bo revež mel na december rojstni dan, pa bo dobival od dedka mraza kr darilo za rojstni dan. In kje sva zdej??? zdaj bo pa že pravi poletni metuljček, če bo ratalo! :metulj:

Kak nas narava zlahka okoli obrne in jezik pokaže!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ponedeljek
18.7.2005 8:32:27   
DaisyE
Pa ja de. Po eni strani je fajn verjet, da si noseč (tudi paziš se bolj, kar je zdaj ko je poletje in so možgančki na off, še tolk bolj pomembno... da iz enga piva ne nastanejo tri), po drugi strani je pa tolk večji štrbunk potem ko pride :hudicek: ali ti pa test negativno pokaže. Kar ne moreš verjet... bi pa ja mogla bit še ena črtica...mogoče se pa le vidi, pa jaz nimam dovolj svetlobe pri bajti...čaki grem na balkon...pa kako hudiča je ni... a je testu rok trajanja poteku... ni, vse štima... ja pol sem pa ziher jaz kaj narobe naredila... še eno minuto počakam... MA HUDIČA, SAJ SEM VEDELA, DA NE SMEM TE SORTE TESTA KUPIT!!! ZAKAJ JIH SPLOH DELAJO, ČE PA POJMA NIMAJO!!! Potem pride pa :hudicek: in mi gremo jovo na novo. Ampak mate prav, vsaj z užitkom :sloncek::sloncek::sloncek:.

Kako bodo naši :love: ubogi, ko bomo enkrat noseče, pa se nam ne bo dalo več vsak dan ali pa vsak drugi dan. Se mi že zdaj smilijo. Meni že takrat ko je konec pomembnih dni, vse dol pade. Oralni sex mi je pa itak popolnoma odveč, ker gre tolk dobre robe v nič. Bogi moj.

Madona sem se spot razpisala, se vidi, da mi je dolgcajt...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ponedeljek
18.7.2005 8:44:14   
emaa
sem se tko nasmejala Daisy
:)-

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ponedeljek
18.7.2005 8:57:14   
VITA74
DaisyE :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
mater do solz sem se nasmejala :bravo: očitno bom danes svojo žalost utapljala v slozah smeha :)-
Glede testa za nosečnost pa kot bi gledala sebe, še popoldne sem skočila pogledat če se je naredil plusek :(
Lp :rozica:

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ponedeljek
18.7.2005 9:47:39   
DaisyE
No evo, vse smo iste...

Jaz bom pa zdaj mojim nosečniškim znakom dodala še apetit, tako da lahko en teden brez slabe vesti vse pojem, pol bom pa videla, verjetno pa bom čez kak dan zraven pridala še bolečine v križu, da bo bolj verjetno vse skupaj.

Pridne bodite.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ponedeljek
18.7.2005 10:14:14   
Anitka
HEJ, HEJ, HEJ BEJBE:rozica::rozica::rozica::rozica:

A je danes kaj dišalo po pesimističnem razpoloženju?8):zmeden:8)8):zmeden:Ne, a ne? Saj se mi je zdelo, da sem verjetno le malce narobe prebrala.
A je težko biti na OFF? ;) Ja vem, da je. Nekaj časa gre, potem se moraš dat pa spet na IN. In s tem sploh ni nič narobe.Prav je tako.

Punce dajte se danes smejte, pa magari kar tako brezveze. Bomo imele danes en svoj dan, ki bo zaznamovan s smehom. A prav? Pa naredimo danes še kaj lepega zase.

Držte se in ne obupujte. Skupaj nam bo vsem uspelo priti do cilja :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?