|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poridnišnica Ptuj
22.3.2007 14:37:50   
barby113
Pozdravljene,

Slišala sem veliko slabega o Ptujski porodnišnici. No po pravici povedano sem slišala tako če je porod lahek in je vse ok potem so ženske hvalile tudi porodnišnico. Ko pa se je zapletlo pa je bila tudi porodnišnica popluvana. Moja zelo dobra prijateljica je na Ptuju skoraj umrla, zaradi težkega poroda zato me je strah če pride do komplikacij. Prosim za vaša mnenja. Aja pa še to prosim če ob mnenju napišete ali je šlo za normalen ali težek porod.

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poridnišnica Ptuj
22.3.2007 23:15:22   
vika1
Pol pa pridi k nam v MS!

Mamo novo porodnišnicooooo!!!!!!!user posted image user posted image

_____________________________

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!


(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: poridnišnica Ptuj
23.3.2007 11:48:29   
nestrpnica
Pozdravljena!

Jaz sem prvič rodila na Ptuju in bom sedaj tudi drugič.
Rodila sem julija 2003. Bi rekla, da je šlo za kar težek porod, saj je trajalo 9 ur. Imela sem samo svoje popadke, voda mi je sama odtekla. Babica Mira je bila strašno prijazna in v veliko pomoč (sedaj je žal že v penziji). Bila sem tudi šivana - šival dr. Mileta, ki je tudi prijazen in nežen. Čeprav šivanje boli in tudi kasneje, ko celi - vsaj pri meni je bilo tako.

Kaj pa si ti vse slišala za porodnišnico?

LP

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: poridnišnica Ptuj
26.3.2007 11:28:10   
barby113
Jaz pa sem slišala od večih žensk, da so strašno neprijazni. Ves čas se (sestre) nekaj repenčijo in nadirajo pacientke. Enkrat sem sicer ležala na ginekoliškem pa so bili zelo prijazni. Na porodnem pa so baje čisto drugačni. Kolegica pa je skoraj umrla, ker bi ji mogli naredit carski rez pa so vseeno pustili, da naravno rodi ne glede na to, da so ogrozili njeno in otrokovo življenje. Sicer pa je to mogoče bolj ginekologova  napaka saj se je zadnjih 14 dni vidlo na ultrazvoku marsikaj. Resnično si ne želim it rodit, da me bo tam neka coprnica grdo gledala in nadirala, ko bom jaz trpela. 

(odgovor članu nestrpnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: poridnišnica Ptuj
1.4.2007 23:52:48   
brinaa
Sem še sveža mamica, ki je rodila v Ptujski porodnišnici pred nekaj dnevi, natančneje 21.03. Tam sem rodila tudi septembra 2004. Tudi sama sem v drugo oklevala ravno zaradi takih govoric, češ da ne obvladajo situacije, ko gre kaj narobe. Pa sem se vseeno odločila za Ptuj. Moja oba poroda sta bila precej enostavna, kratka in brez komplikacij. Moraš pa se zavedati, da je na Ptuju malo porodov v enem dnevu in zato so ti babice skoraj ves čas poroda na voljo, ni nobenega strahu, če bodo se lahko raztrgale med vse pacientke, tako kot je to v tistih porodnišnicah, kjer je večja gneča.
Oba poroda sta mi ostala v lepem spominu, babice so sproščene, zdravnik pa te pride le zašit in med porodom nekajkrat preveri če je vse ok.
Na oddelku je res nekaj sester, ki ne izžarevajo 100% prijaznosti, vendar ti nobena ne zavrne pomoči. Meni je šla na živce samo ena sestra, ki se sploh ni brigala za pacientke, pri vizitah pa je zelo očitno lezla v rit zdravnikom. Večina sester na oddelku je zelo v redu, meni je ostala najbolj v spominu sestra Nada, ki mi je dala nekaj zelo učinkovitih nasvetov glede dojenja in čeprav sem v drugo mama, mi pridejo danes zelo prav.
Kar se tiče prepozne odločitve za carski rez sem za več primerov slišala za mariborsko porodnišnico. Verjamem pa, da imaš veliko pomislekov, saj je slaba izkušnja pripetila prav tvoji prijateljici.


(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: poridnišnica Ptuj
12.4.2007 12:22:05   
Marjana77
Jaz sem tudi rodila na Ptuju 5.4.2006Pa nisem imela slabih izkušenj.Nasprotno, bili so zelo prijazni.user posted image

(odgovor članu brinaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: poridnišnica Ptuj
24.4.2007 9:00:05   
Lana_s
Jaz sem junija 2005 rodila na Ptuju in sem bila z vsem zadovoljna. Še posebej z babico (ki ji žal ne vem imena), ki se mi je res posvetila in me bodrila. Porod je trajal 6 ur in je bilo kar naporno. Tina je imela mekonijsko plodovnico in 1x zavito popkovino okoli vratu pa so vse lepo rešili brez zapletov. Jaz sem bila zadovoljna, res pa da sestre niso rožice, so pa bile vredu in tudi pomagale, čeprav so kdaj malo z ostrejšim glasom odgovorile.
Decembra 2006 pa sem rodila v Mariboru in sem tudi bila zadovoljna. Tja sem šla predvsem zaradi Tine, ker mi je bližje, da se ati ne bi tako daleč vozil, pa malo me je bilo strah, ker je res, da imajo v MB boljšo opremo, več je zdravnikov, več izkušenj... Pa še prav sem se odločila, ker sma bila z Lukcem 11 dni tam, ker se je plodovnice napil, mu je prišla v pljučka in je nekaj dni potreboval kisik. Sestre so bile vredu, pediatri tudi, babica pa mi je bila na Ptuju boljša.
Tako, malo primerjave, če pa katero še kaj zanima pa naj kar vpraša.



_____________________________

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Marjana77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: poridnišnica Ptuj
29.4.2007 21:02:02   
mala pikica
Oh, sem kar malo pomirjena, ko vas je večina povedala pozitivne stvari. Sicer pasem tudi sama slišala več ali manj same dobre stvari. Pa januarja sem bila na ginekološkem oddelku pa so tudi bile vse sestre zelo prijazne.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: poridnišnica Ptuj
15.5.2007 1:08:03   
Anonimen
Zdaj če nočeš tja it rodit zaradi tega, ker naj bi bile ene sestre neprijazne pojdi v Maribor.. Jaz sem se sicer preselila na Ptuj, vendar bom šla rodit v Maribor ker imam eno bolezen in bodo tam več vedeli kako mi pomagat če bo kaj narobe... Drugače bi pa full šla na Ptuj, ker mi je bliže... Važno, da se otrok rodi, ne pa to kakšne so sestre, babice, ker jih boš poslušala 3-5 dni, potem pa ne več... user posted image

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?