|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poročna obleka - kje, koliko
4.9.2005 11:52:54   
*zvezdica*
Včeraj sva se z mojim dragim dokončno odločila, da se poročiva. Datum poroke bom že kar kmalu (15.10), tako da ne vem kolko časa ne bo. Ampak sva oba tako želela...moj trebušček bo še majhen....
Seveda vsa zadeva zahteva hito in učinkovito akcijo jaz pa totalno nevešča vsega kar se tiče poroke. Zataknilo se je tudi pri obleki...pa vas prosim če kaj veste kje je kakšna vredu sposojevalnica (sem iz gorenjske)pa kolk to kaj približno stane..kolk časa je treba čakat...
Vsi predlogi so dobrodošli...v zvezi z vsem...kako ste kaj napisali vabila...a ste imel naprsne šopke za vse svate...me je kat groza kolk stvari bo treba v 1 mescu organizirat Ampak, se splača

Hvala vsem za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   poročna obleka - kje, koliko
4.9.2005 12:52:22   
Jančika_
Sicer je tega že 6 let, pa verjetno kaj še vedno velja.

Vse sva zrihtala bolj ali manj zadnji mesec, sploh nisva pomislila, da bi se moralo muditi. Obleko sem našla pri oblikovalki Jolandi Thaler (Celje), unikat za 36.000. Že takrat je bilo to bistveno ceneje kot če bi si jo sposodila. Moževa obleka je tam stala 42.000.

Vabila sva naredila sama, naprsne šopke smo imeli.

Poročni šopek zna biti draga zadeva, pravzaprav pa je to navaden, malo lepši šopek. Najina prijatelja sta naredila tako, da je ženin šel zjutraj pred poroko v cvetličarno in dal narediti šopek, ne da bi omenjal, da je za poroko - bil je čudovit, pa napol zastonj.

Prijatelja, ki sta se poročila letos, sta prav tako sama naredila vabila in konfete.


(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   poročna obleka - kje, koliko
10.9.2005 22:18:08   
M i s h k a
Sem sicer s štajerskega konca: obleka izposojena 50.000 v poročnem salono Hollywood (MB) čakati nič, če je le na datum prosta. Moška obleka šivana cena 45.000. Naprsni šopki (za vse svate)lastna izdelava, vabila enako, aranžiranje restavracije, delno, prav tako (material nabavljen v LJ trgovina ProMak-najcenejša varianta), zahvale tudi lastna izdelava, konfeti po 1/družino - lastna izdelava. Pač rada delam take stvari Aja, poroka je bila lani avgusta.
Če potrebuješ idejo piši

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   poročna obleka - kje, koliko
11.9.2005 10:11:19   
Anonimen
Zvezdica, jaz ti priporočam kak drug forum, ki je namenjen izključno porokam, tam se najde toliko idej, da boš imela 123 vse zrihtano.

eden takih je npr. www.najporoka.com

(Pa upam, da to ni prepovedana reklama, saj ni neposredna konkurenca)

(odgovor članu *zvezdica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   poročna obleka - kje, koliko
11.9.2005 10:15:09   
Busybee
Obleka: pojdi v te salone, vedno zelo velika izbira; glede na to, da je sezona že proti koncu - znajo biti tudi cene ugodne.

Ne pozabi na Vabila, fotografa, gostilno, glasbo, konfeti za svate,...

LP, Busybee

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   poročna obleka - kje, koliko
14.9.2005 11:11:34   
SaaS
Midva nisva nič kaj komplicirala, saj tudi nisva imela namena zapraviti celega bogastva za poroko. Se mi zdi, da se da lep dan narediti tudi za malo manj denarja.
Obleko sem si na srečo lahko sposodila od sestrične (zastonj), le šivilja mi jo je malo predelala - zožala. Pa jaknico za čez mi je naredila, ki pa jo lahko nosim tudi drugače.
Šopek so nama naredili v lokalni cvetličarni, to pride čisto na koncu. Svatje niso imeli nobenih šopkov, samo priči. Pa na avtomobilih v katerih sva se peljala nekaj rožic. Prstane sva dala delati v lokalni zlatarni. Vabila sem naredila sama. Snemalca ni bilo, benda tudi ne, konfetov tudi ne.. Edino za kar sva odštela malo več, je bil fotograf.
Po poroki sva imela zakusko za vse prijatelje, na večerjo pa sva povabila najbližje sorodnike (30 in nič več). Čez en teden pa sva naredila žurko za prijatelje v eni koči..
In ni mi žal, da nisem zapravila bogastva..

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?