|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod.Trbovlje še enkrat
10.3.2005 12:31:20   
SU
Lep pozdravček!
10.4. imam PDP in bom rodila v Trbovljah! Zanima me nekaj reči - kaj ste vzele s sabo v porodnišnico? Svojo spalno srajico? Haljo? Sp. hlačke? Kako je s tem pri nas?? Prebrala sem, da je v eni porodni sobi tudi radio...lahko poslušaš tudi CD?
Drugi teden gremo itak na ogled porodnišnice (v sklopu mater.šole), ampak me vseeno res zanimajo te reči. Kolikor sem uspela prebrati ste bile kar zadovoljne s tukajšnjo porodnišnico in osebjem...Nas že, vsake toliko, malce panika daje..:ups::). Hvala za informacije! LP, Saša (35,4/7)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   porod.Trbovlje še enkrat
10.3.2005 17:23:11   
atinav
Ojla SU!
Jaz sem rodila v Trbovljski porodnišnici 20.2.2005. V porodnišnici dobiš spalno srajco in jo lahko tudi menjaš vsaki dan, tako tudi spodnje hlačke, tako da tega ne rabiš nositi s sabo. Mogoče vzemi haljo, pa kakšne copate (ampak tudi te dobiš tam, če želiš).
Imajo porodno sobo, ki je res super...ja kar vzemi sabo kak CD,če misliš da ti bo pasala kakšna posebna glasba...imajo pa tudi TV.
Z samim osebjem sem jaz bila res navdušena...čisto vse babice in sestre so res super...v porodnišnici nisi številka in vzdušje je prav domače...verjemi počutila se boš fino...tako da brez panike;).

papa
:)

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   porod.Trbovlje še enkrat
11.3.2005 19:38:12   
SU
Je kar malce manj treme, če takole prebereš take spodbudne besede! :)Hvala. Saša

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   porod.Trbovlje še enkrat
12.3.2005 12:50:53   
Blanka77
SU

V tej porodnišnivi je super, ni ti treba nosit spalne srajce in spodnjih hlačk, vse dobiš tam. Vsi so izedno prijazni in ti pomagaj ne glede na čas (ponoči).
Tko da ni panike.
Želim ti čim hitrejši porod.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   porod.Trbovlje še enkrat
13.3.2005 22:12:40   
SU
Hvala za lepe želje. Potem bom malce "odpakirala" potovalko za v porodnišnico! :)- LP, Saša

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   porod.Trbovlje še enkrat
28.3.2005 21:33:37   
AVE
V naši porodnišnici je super kar se tiče spalnih srajc, brisač, higienskih vložkov, imajo tudi super spodnjice - boš videla kako prav pridejo. To vse lahko menjaš 1000/na dan. Vzameš si sam, nikogar ni treba prositi - super. Osebje je super. Res je v novi porodni sobi dnevni prostor s TV in CD-jem. Lahko si vzameš kakšno dobro glasbo - če bo pomagalo - super.Drugače pa držim pesti in ti želim lep, miren porod in veliko radosti. Pa se kaj vidimo novopečene mamice na sprehodu z našimi otročki in pasjimi zverinami.

Lp AVE:kuza::kuza:kuza:

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?