|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodne sobe mb( in drugje)
23.11.2005 13:38:34   
mojca*
...sem si pred kratkim ogledala. zdela se mi je grozno neprijazna, neprijetna, grda, postelje stare, oprema tudi, hladno vzdušje, saj vem da osebje je super a soba je poraz.
ali ima katera porodnišnica v bližini mb te sobe bolj prijazne? ( npr.ptuj ) kakšne pa so kaj v postojni? tudi na to opcijo sem pomislila...  
saj vem, da ne grem tja uživat v luksuzu ampak vseeno.
lp, user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porodne sobe mb( in drugje)
23.11.2005 13:44:11   
lex
Jaz sem bila v SG in 1 mesec prej sem morala v porodno na CTG. Takrat se mi je zdela grozna, zelena, ki itak ni moja barva. pritoževala sem se, da bo,m šla kam drugam, pač nosečniške muhe. Ko sem pa bila gor in sem preživela 4 ure v tej sobi, sploh nisem več vidla kakšna je, bilo je vseeno. vedela sem da bom rodila pikico, med popadki se itak mežala, pač nisem več vidla kje sem - ni bilo večpomembno. res je da sem se počutila prvi trenutek bolj neudobno, a ko je moj prišel not je vse izginilo in sva sema še trudila čimprej spravit malega na svet.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: porodne sobe mb( in drugje)
23.11.2005 15:56:01   
Anonimen
Če ti povem, da ko sem rojevala, se sploh nisem zavzela, kakšna je soba, v kateri sem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem si pa jaz izbrala alternativno sobo št. 6 v MB, ima radio in lahko med bolečinami glasbo poslušaš. Mi smo imeli radio Brezje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: porodne sobe mb( in drugje)
23.11.2005 16:03:07   
Marogica
Kakšno porodno sobo si pa si ti zamislila?
Meni osebno je bilo tudi vseeno, kakšna soba je, kakšne barve so stene in kakšen design ima postelja. Madona, če bi pa še na to morala misliti.........

p.s.
Kot je Blacky napisala imajo alternativno sobo, ki ima poleg postelje še žogo, pa lestev (za naslonit, ne za plezat), radio...ipd. Če je prosta, jo lahko izbereš, samo sestri moraš reči. Jaz sem jo hotela, pa ni šlo, zaradi "tehničnih" razlogov-sem krvavela in sem morala non-stop ležati.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
23.11.2005 16:08:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: porodne sobe mb( in drugje)
23.11.2005 16:47:22   
petraz
Jaz sem rodila v MB porodnišnici in ti lahko povem, da so res postelje stareuser posted image , ampak tudi drugod so takšne. Je, pa drugače zelo lepo v teh večjih sobah, kjer sem tudi jaz rojevala. Tam imaš na voljo veliko dodatne opreme...,ki ti je lahko v pomoč pri porodu. Poleg tega pa je osebje zelo PRIJAZNO in tudi po porodu so ti sestre v veliko pomoč.user posted image Jaz ne bi zamenjala porodnišnice, samo zaradi postelje..

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: porodne sobe mb( in drugje)
24.11.2005 10:41:29   
BlankaT
Jaz sem prvič rodila v sobi ki ima na steklu metuljčka, bi naj bila najboljša soba v MB porodnišnici. Se postelja potem spremeni v ginekološki stol in to je bilo nato res super. VEndar pa ti morem povedati, da razen tega se ne spomnim kakšna soba je bila. Moj je bil skozi zraven in edino kar je imel za pojamrati je bilo to, da stol ni bil najbolj udoben. Sem pa v sobi preživela skoraj 14 ur s popadki in nato še 4 ure s svojim sinekom.
Pri drugem pa sem bila v sobi kjer imajo ogromno pripomočkov, vendar pa jih nisem nič uporabljala. Se mi je pa res zdela bolj "hladna" od prve. Sicer pa je bil tudi porod in konec popolnoma drugačen.

Moj nasvet, ne se obremenjevati s sobo, ker od bolečin in sreče tako ne boš zazanala kakšna je soba user posted image .

Želim ti čim lažji in hiter porod user posted image user posted image .

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: porodne sobe mb( in drugje)
26.11.2005 22:29:51   
Anonimen
Jaz sem tudi rodila v neki stari porodni sobi (št. 3), ampak takrat to ni pomembno. Ker mi je voda odtekla, sem itak lahko samo še ležala, tako da mi žoge in podobne zadeve ne bi nič pomagale. Meni je bilo v MB porodnišnici vse ok, edino porodna postelja mi je bila pa resnično prekratka. Saj sem visoka, ampak tako zelo pa spet ne (175 cm). Sicer pa na nič drugega nimam prav nobene pripombe.

(odgovor članu BlankaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: porodne sobe mb( in drugje)
27.11.2005 20:08:14   
Grascakinja
kot je bilo že večkrat povedano - zdaj se ti morda zdi pomembna barva in oprema sobe, ko pa boš enkrat v akciji, bi lahko rodila tudi na leseni klopi sredi pikastega hodnika rumene in vijoličaste barve ali pa pred porodnišnico na travi...user posted image
Res, jaz od svoje porodne sobe vem samo to, da je bila modre barve. Drugo je ušlo mojim čutom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: porodne sobe mb( in drugje)
28.11.2005 20:21:19   
Anonimen
omg, pa ti nisi resna user posted image ! Koga briga kaka je soba, joj znate ene komplicirat ni kaj!

(odgovor članu mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: porodne sobe mb( in drugje)
17.12.2005 20:53:34   
Anonimen
user posted image  Matejka, ti se pa res lahk oglašaš, ni kaj! user posted image  Veliko damo na tvoje mnenje in kaj si ti mislš, ker si prava profesionalka u psihologiji. user posted image user posted image user posted image  Nehi že enkrat neumnosti govort pa začni razmišlat z glavo. Take pripombe so lahko zelo boleče, sploh za kakšno nosečnico, ki je prvič noseča in ne ve, kaj lahko pričakuje od poroda. Sicer pa, ti ki tko pametna prišla na svet, bi lahk to že vedela. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: porodne sobe mb( in drugje)
18.12.2005 10:52:51   
natalia
punce, pomirite se.

glej,
če si pripravljena, lahko rodiš kjerkoli, takrat ni važno, kakšne barve je soba v porodnišnici, pač razmišljaš v tej smeri, da sestre in zdravniki morajo imeti svoje inštrumente v sobi v primeru, če gre slučajno kaj narobe.
Tukaj žal ne gre za samo opremo in barve, ampak za sterilnost sobe in dosegljivost raznih zdravniških inštrumentov.

poskušaj se osredotočiti na druge stvari (dihanje, gibanje...), ki ti bodo bolj olajšale porod, kot pa ne vem, rumeno pobarvana porodna soba.

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?