|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   postopek pri dr. Rešu
28.3.2006 20:51:55   
Andy29
Punce pozdravljene,

z možem sva imela prvi razgovor v mb, kjer so naju dali na čakalno listo za ICSI (slabe, neprave in zlepljene semenčice), ampak čak.doba je sedaj v mb 8 mesecev, pa še to se zna zgodit, da bo začetek postopka naslednje leto,ker ponavadi na koncu leta zmanjka zdravil,...user posted image

No kakorkoli že, odločila sva se, da greva v samoplačniški postopek k dr. REŠU. Prvi razgovor imava 4.4. (4 je moja srečna številkauser posted image ) in nato najverjetneje pri naslednji M v postopek. Mam prav?
Mi katera ve kaj več povedat? Kdaj mislite, da bova na vrsti, kdaj se začnejo jemat zdravila, dobivat injekcije, kolikokrat se mora na UZ?

Sedaj res vidite, da sem neučakana, a ne? A do tega me je pripeljalo dvoletno poskušanje, da bi postala user posted image  . In mogoče ne bo več dolgo, da bom to tudi postala.

Pozdravček vsem, ki ste že user posted image  in vsem, ki na to čakate.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: postopek pri dr. Rešu
31.3.2006 8:21:21   
gojska
Čao,
vidim da ti ni še nobena odgovorila, zato ti bom jaz koliko pač v vem.
Pri Rešu, gre vse zelo hitro ( če si samoplačnica pa sploh ).
Mislim, da si se prav odločila, ker je res super strokovnjak. Čakala boš samo na svoj ciklus.user posted image
Jaz sem morala na UZ skoraj vsak drugi ali tretji dan , kako je če se moraš voziti tako daleč pa ne vem. Brez UZ sigurno ne gre,,ker se ne da brez spremljanja določit dan punkcije.
Inekcije si boš dajala sama oz. tvoj dragi. Ni nič hudega saj grejo v mišico. Tudi stop inekcijo sem dobila za domov. Punkcija in transfer se dela v Postojni, tako, da je še dlje za vozit.
Ampak vse se da, če se hoče. Ko sem bila jaz v postopku je bil tudi par iz Murske Sobote.user posted image    
Bodi mirna in sproščena. To kar je pred vama je zdaj NAJPOMEBNEJŠE. 
DRŽIM PESTI.
čE BI ME ŠE RADA KAJ VPRAŠALA SE MI JAVI NA ZASEBNA SPOROČILA, KER NISEM DOST NA FORUMU. 
GOJSKAuser posted image

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: postopek pri dr. Rešu
31.3.2006 8:48:02   
NMJ
Zdravo,

jaz pa vedno bolj razmišljam, da bi tudi midva šla k dr Rešu. Tu v Leonišču že dve leti samo pregledujejo - končno so zadnje preiskave tudi potrdile - HVALA BOGU, da sva oba zdrava in da je z obema  vse ok user posted image .
Vem da vas je kar nekaj pri Rešu pa vas prosim za telefonsko št. in kakšen nasvet - koliko časa čakaš z napotnico, koliko stane samoplačniško, ....

Bodite fajnuser posted image

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: postopek pri dr. Rešu
31.3.2006 10:40:34   
Ženkica
Gojska:

midva imava tudi v četrtek razgovor pri Rešu; ker bo ravno to četrti oz. peti dan v ciklusu me zanima, ali lahko kr takoj začnemo z ICSI postopkom, ali je treba čakat na naslednji ciklus na prvi dan M. Kakšen je sploh postopek; kdaj se začneš z injekcijami pikat?

hvala user posted image

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: postopek pri dr. Rešu
31.3.2006 11:20:09   
vampirka
Če sta že na čakalni listi v MB, ni nič narobe s tem, da gresta medtem poskusit samoplačniško. Tako bosta hitreje na vrsti, v primeru, da ne uspe. Neučakane pa smo tako vse, ki smo na tem forumu user posted image !

Seveda pa vama želim, da uspe že v prvo (potem pa samo javita v MB in naredita prostor drugemu paru - na ta način sva midva čakala samo 4 mesece na začetek ICSI v MB - nekomu je uspelo nekje drugje - HVALA!)...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: postopek pri dr. Rešu
31.3.2006 12:00:35   
Andy29
Punce hvala za vse odgovore, saj kot same veste, vse informacije prav pridejo.
V torek imava razgovor pri Rešu, potem pa bomo videli, kaj se bo odločil.

NMJ, pokliči na številko 01 510 68 00 za dr. Reša, v dobrem tednu bosta dobila termin, v Postojni opravlja postopke, ICSI stane menda 242.000 SIT + zdravila okoli 70.000, če jih kupiš v ITA. To sem zvedela iz forumov in mislim, da bo kar držalo. za razgovor potrebujeva napotnice.
V Mb pa bova ostala na čakalni lsiti, tako kot svetuješ vampirka, saj sem tudi predvidevala, da je to možno.
Gojska, a je pri vama uspelo?



(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?