Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... Zanima me kako ste/boste ve oziroma kako bodo vaši malčki praznovali prvi/drugi RD??? Z možekom kolebava med praznovanjem za familijo in praznovanjem za "prijatelje" oz. za kolege z otročki, ki so cca. toliko stari kot naš Maj... Jaz se bolj nagibam k slednji možnosti, s tem, da seveda stare starše povabimo na en "kratek" klepet, prigrizek, ... Itak bodo pa sami tudi prišli čestitat... Se mi zdi, da če pride "žlj" ljudi ( pol familije ), da potem otroček nima nič od tega, "stari" ga pa žurajo. Malček mora itak kmalu spat...
Kakšno "prakso" imate vi?? LP, Saša

Povabili bomo tako stare starše kot tudi nekaj prijateljev z otroki, ampak ločeno. Mislim, da mora biti vsakega malo...malo družinskega vzdušja in malo norenja s prijatelji.
Lepo praznujte! T.
Če so prišli samo zraven, ko se je rodil in pol niti ne vprašajo kako je z njim.
Torto bom pa jaz pekla... (meni najboljše grata
če ne drugega se dobimo 1 sončen dan v parku, pa deke po tleh in fotoaparati, pa kakšna torta ala bobek