|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehrana v šolah
9.11.2004 19:01:18   
india
Ne vem sicer,ali ste to temo že obdelovali, a me nekaj zanima. Moje hčere hodijo v 3., 5. in 7 razred OŠ. Tam jedo le malico in velikokrat se mi vrnejo iz šole sestradane. Kadar dobijo za malico pizzo, jim je slabo,kadar je hamburger, enako, saj je oboje hladno. Hrenovke v hotdogu so mrzle.Včeraj so prišle domov vse blede, saj ena sploh ni dobila malice, je zmanjkalo, drugima pa ni bilo dovolj. Za malico so imeli namreč belo kavo 1/2 kajzerice, ali kos črnega kruha ali tanek kos štrudla.
Ali se vam to zdi primerna malica za odraščajoče otroke?
Saj bom šla jutri v šolo povedat in vprašat kaj je zdaj to, a me vseeno zanimjo vaša mnenja?
lp, Miška:miska::miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prehrana v šolah
9.11.2004 22:46:40   
Anonimen
Jap, to je pa OŠ malica. Mi mso dobivali npr. kos belega kruha s pašteto/tamarjem/viki kremo itd. In kako bo to zadost enemu fantu??? Pa nikoli ni blo na izbiro 2 stvari npr. je bla že ena debata o tem, sem jaz jedilnik naše OŠ skopirala.
lp,:fis:

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   prehrana v šolah
9.11.2004 22:47:33   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=17083&idk=139

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   prehrana v šolah
10.11.2004 13:21:55   
ronja5
Miska01, mislim, da moji otroci hodijo na isto šolo kot tvoji. Sama upam, da bom uspela prit na decemberske pogovorne ure, v ponedeljek sem se namreč slabo počutila. Malica je res slaba. Mojadva večkrat rečeta, da jesta samo suh kruh,ker ali ni dobra, če pa že je, pa je ponavadi zmanjka.Jabolka, oz. drugo sadje,ki bi naj bilo na hodnikih, tudi navadno zmanjka, prav tako tudi lončki za vodo.Wc papirja običajno ni. Starejši je rekel, da ga imajo v razredu, samo je to za fante kar nerodna zadeva, saj potem vsi vidijo kdaj greš na veliko potrebo.
Sama sem že lani opozarjala na lončke za vodo, pa se očitno ni nič spremenilo.Bi raje dala še kakšen tolar več,samo da bi bile zadeve pošlihtane.
Bo trba stopit kar do ravnateljice, očitno ni druge!


LP!:rozica::rozica::rozica: Ronja

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prehrana v šolah
10.11.2004 19:46:53   
india
Ja, Ronja5, verjetno sva res skupaj "doma". Tukaj imam tri damice,ki kar prikimavajo, ponavadi pa nič ne rečejo. Ta zadeva s papirjem mi ni bila znana do sedaj, pa pravijo, da je res, o jabolkih nisem vedela, da tako hitro zmanjkajo, da pa plačujemo lončke,ki jih ni, pa vem in mi tudi ni prav. A kaj hočeš, ravnateljica vlaga v učilnice in stene, in igrišča in ne vem kam, otroci pa jedo za malico hamburger ( na primer danes), ki sploh ni bil dober.
A je to hrana za take otroke? Ne vem, kaj boš dosegla pri ravnateljici, saj nimam mnenja, da se kaj da. Kdo pa so razredniki tvojim fantom?
V katere razrede hodita?
LP, Miška

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prehrana v šolah
11.11.2004 19:33:18   
sonja-10
Pri nas doma rešujemo problem malice tako, da vsako jutro popije toplo skodelico kakava ali poje skodelico čokolina. Več sicer ob pol osmih ne spravim vanj, vsaj vem pa, da je zaužil nekaj toplega. In dogovorila sva se, da "je zmanjkalo" ne obstaja. Gre pač v kuhinjo in zahteva, kar mu pripada. Bolj zaskrbljujoče je, da je že dvakrat dobil pokvarjen jogurt.
LP, Varja

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prehrana v šolah
11.11.2004 19:58:55   
ronja5
Tudi pri nas je topel zajtrk obvezen.
Naši v kuhinji dobijo samo kruh. Kaj hočeš, v sili še hudič muhe žre! Ja tale z jogurti je pa malo huda!


LP! Ronja

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prehrana v šolah
7.1.2005 9:26:36   
kalbo
Punce, se vam ne zdi, da mičkeno pretiravate! Glavni obrok v dnevu je tako ali tako zajtrk. Navadite svoje otroke jesti obilen zjtrk, pa bo vse v redu, pa še to koristno navado bodo osvojili za zmeraj.
Glede cene malic se pa strinjam z vami, da so previsoke.
Spomnite se, kakšne malice smo mi dobivali, pa smo preživeli. Kosilo je pa smrdelo že na vhodu v šolo, tako da sem se moral pošteno kregati z mojo zaskrbljeno mami, da me je odjavila od kosila.

Aja, pa mene ni uspela navaditi na zajtrk, upam, da bova z Marty to nalogo pri najinih bolj uspešno opravila.

Lep pozdrav

Kalbo

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prehrana v šolah
7.1.2005 9:55:09   
sonja-10
Moj je navajen jest zajtrk, ampak ne ob pol osmih. Tudi sama bi težko ob tej uri obilno jedla, pa sem pravi fan zajtrkov. Tako, da sem vesela, če popije kakao in potem ob devetih v šoli poje pač tisto kar dobi in če mu je všeč. So pa pri nas na svetu staršev organizirali nadzorno skupino, ki spremlja jedilnik, pobira pritožbe in reagira naprej. Se že poznajo spremembe. Morda je pot takšen nadzor?
LP, Varja

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?