|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preizkusili čebriček
10.9.2004 22:01:22   
Jančika_
Zadnjič je potekala debata o kopanju in sem omenila, da imam probleme z banjico, ker je ne moram vlačit naokoli po stanovanju, tako da sem malega lahko kopala le, če je bil doma tudi ati.

Zdaj smo nabavili čebriček in po dveh kopanjih kaže, da se bo obnesel. Imamo takega nizozemske izdelave, mislim, da se mu reče Shantala, stal pa je 14€ (Tummy menda stane ok. 25€). Ni tako prozoren kot Tummy Tub, ima pa na eni strani znižan rob, tako da lažje primeš otroka.

Včeraj smo ga uporabili prvič in sva se oba z atijem še malo nerodno spravljala zraven, malemu pa je bilo očitno všeč. Sicer je v banjci vedno postal nemiren, tokrat pa je bilo očitno, da se dobro počuti. Danes ga je kopal ati sam in mu je šlo super od rok! Jaz pa sem ugotovila, da gre v čebriček tako malo vode, da ga brez problemov nesem iz kopalnice do sobe.

Res je, da je prvi trenutek malo nenavadno, ker moraš otroka prijeti čisto drugače kot v banjici, ampak se tudi tega hitro navadiš.

No, to je bil moj roman o čebričku. LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   preizkusili čebriček
10.9.2004 23:59:58   
jagoda
Tud naš Adam uživa v čebričku 100 na uro. Veliko bolj kot v banici.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   preizkusili čebriček
11.9.2004 7:07:59   
Lunca1
Kje pa si kupila ta čebriček?

Lp Lunca

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   preizkusili čebriček
11.9.2004 8:55:38   
ZARA
tudi nasa :roza: ...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   preizkusili čebriček
11.9.2004 10:34:59   
Tiki
Mi smo nabavili čebriček pri ta drugem otročku in se super obnese. Ko je Tinkara videla kako Manc uživa v njem, je tudi sama hotela vanj in še sedaj pri 19ih mesecih se rada zbaše vanj :)

Lp

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   preizkusili čebriček
11.9.2004 10:49:19   
Jančika_
Prijateljica mi ga je prinesla iz Gradca Hotela sem pravzaprav Tummy Tub, pa ga v Toysu niso imeli, zato je šla eno trgovino nekje ob cesti iz West Centra do centra mesta. Imena trgovine mi ni vedela povedati. Tam so ji ponudili to varianto.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   preizkusili čebriček
11.9.2004 16:48:11   
frutka_
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zdaj pa veselo čofotajta!

:morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   preizkusili čebriček
11.9.2004 21:11:10   
Sonka
Tudi mi smo zelo zadovoljni. Smo ga nesli tudi na morje in kopali našo Pio na plaži - prava atrakcija:bravo::bravo::bravo:. Poglej v album!
LP

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   preizkusili čebriček
13.9.2004 17:23:23   
Jančika_
Vasja bo v sredo star 6 tednov. Tak da bi moralo z vašim tudi it.

Preden sem čebriček nabavila, sem vrašala našo patronažno, kaj ona o tem misli. Pa je rekla, da je v 25-letni karieri pred kratkim prvič naletela na to in da je bila ful zmedena, ker ni vedela, kako naj malega prime. Potem si je pogledala navodila (pri Shantali jih sicer ni, si pa lahko pogledaš na www.domovital.com, kako delajo s Tummyjem) in je rekla, da je bilo ful vredu. Da se ji je zdelo, da mali uživa.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?