|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   premalo poje
24.1.2006 22:33:46   
nynna
Dober večer!
Mi imamo pa nelaj težav s hrano in hrajenjem. Naša 15 mesečnica ima bronhitis in sva od četrtka doma. Razen kašljanja je povsem uredu, dobre volje, živahna... Edino kar je narobe je da noče jesti. Prve tri dni ni jedla nič, zdaj pa zelo malo čudno je tudi zato ker je bila prej zelo ješča. Noče tudi večernega keksolina po flaši, ki ga je prej vedno pojedla. Vsaj to bi lahko pocuzala.Smo pa še v tisti fazi, ko hoče sama jesti in ji jaz ne smem NIČ pomagati, tako da poje kolikor poje sama. Pije zelo veliko, vsaj to. ali naj se obremenjujem ali naj jo pustim? Ali mislite da ni lačna? Hvaležna bom za kakšno idejo!
P.S.  ima 10 kg

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: premalo poje
25.1.2006 10:01:23   
Maxica
Hja, lačna verjetno je, vendar mogoče zaradi bolezni nima apetita. Probaj ji ponuditi nekaj takega, za kar veš, da ima zelo rada, mogoče kakšno govejo juhico, toliko da dobi res nekaj toplega. Pije naj veliko, počasi bo pa gotovo spet začela normalno jesti. Srečno!

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?