|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prenehanje uvajanja - za nekaj časa
22.1.2006 21:43:50   
miševi




Zdravo!

Gosto hrano uvajamo ene 14 dni. Zanima me, če bi bilo zelo narobe, da za ene 5 dni prekinem uvajanje, potem pa zopet začnem. Popolne zamenjave obroka itak še nimamo, smo bolj spoznavali okuse.
Razlog: na eni strani lička, pod ustnico ima rdeč, hrapav flekec. Mislila sem, da je nastal zaradi mraza+sline+zadrge - je ravno tam, kjer je zadrga od kombinezona (sta 2 zadrgi, zato prideta bolj postrani). Mali skoz tišči roke v usta, tako da je tam non stop mokro. Mazat tudi ne upam z bepantenom, ker je blizu ust in bi z rokami zanesel noter. Danes sem po kopanju namazala z olivnim oljem iz lekarne. V glavnem pa nisem več 100%, da je ta flek zaradi opisanega, ker se pa na drugi strani lička hoče isto naredit, samo da ni rdeče, je samo malo hrapavo. Po čelu nima nič, koža po telesu je zelo lepa, brez izpuščajev, pikic, ni suha.
Zato bi rada prekinila z gosto hrano in upala, da flekec izgine, potem pa spet postopoma začela dodajat, kot da bi ponovno začeli. Če ne bo izginil, potem hrana verjetno ni vzrokuser posted image . Časa imam itak še, ker je star šele 5 mesecev in 5 dni.

Za vsak odgovor najlepša hvala!!!


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prenehanje uvajanja - za nekaj časa
22.1.2006 21:53:58   
urška
moj je imel prvič take fleke predlani decembra, ko je bil star skoraj eno leto; flekci so se večali, bili hrapavi in rdeči in isto se mu je potem razširilo še na drugo stran; je bilo pa zanimivo, da ga ni nič srbelo; potem sem neki mazala pa ni blo nič boljše in smo šli k pediatrinji in nam je dala recept za neo kremo, ki so jo v lekarni zmešali. in je bilo to izginilo v petih do sedmih dneh.

no ravno v petek sva bila pa zaradi iste situacije spet pri njej in dobila isto kremo, pridno maževa in že gre na bolje.

je pa tko, da itak najbrž še ne je ne vem koliko različnih stvari, tako, da bi tudi lažje ugotovila na kaj je reakcija...

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prenehanje uvajanja - za nekaj časa
22.1.2006 22:01:11   
beba76
Naš je dobil tak flekec, kot ga opisuješ, na deni strani bradice, ko sem mu v kad dodala Niveino tekoče milo za dojenčke. Pa kolegici se je zgodilo čist isto.Pri nas je ziher to, ker ga zdaj več ne kopam v tem (sem ga samo enkrat, ker sem od nekod privlekla tisto malo testno flaško, ki smo jo dobili v porodnišnici) in gre na bolje. Hrane pa nisva nič spreminjala ali česa ukinjala na jedilniku.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prenehanje uvajanja - za nekaj časa
22.1.2006 22:39:59   
lelaval
Jaz sem moji mazala lička s tisto, ki jo imam za bradavice - lanolin (ta lahko pride tudi v usta). Po 2 dneh so bila lepa gladka. Poskusi z Bepantenom - pa ne namazat čisto do ust.
Poskusi dajat drugo hrano, ki je še ni jedel.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?