|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: previjalnice - Primorska 20.2.2009 8:27:28
|
|
|
|
higuys
|
v kopru je v nakupovalnem centru supernova, zgoraj pri wc- jih.
|
|
|
|
|
RE: previjalnice - Primorska 20.2.2009 8:55:45
|
|
|
|
thaiss
|
in v Mercatorjevem hiperju
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
|
RE: previjalnice - Primorska 20.2.2009 13:43:03
|
|
|
|
mulan
|
Drugje pa itak ni nič. Revščina. Mi smo kar previjali kjer smo pač bili - v gostilni, v restavraciji... - kar na klop pa na delo. Pa dosti krat v avtu, sploh pozimi.
|
|
|
|
|
RE: previjalnice - Primorska 20.2.2009 14:53:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mulan Drugje pa itak ni nič. Revščina. Mi smo kar previjali kjer smo pač bili - v gostilni, v restavraciji... - kar na klop pa na delo. Pa dosti krat v avtu, sploh pozimi. sej razen hiperja in Supernove drugje ni ničesar prava revščina; OMW-jeve črpalke so imele včasih previjalnico pa ne vem če jo imajo še sedaj; mi smo tudi to delali v avtu, na klopci; če je bla sila, pa tam kjer smo pač bili...
|
|
|
|
|
RE: previjalnice - Primorska 20.2.2009 19:47:34
|
|
|
|
pikapoka315
|
hvala punce, kljub temu da sem upala, da je vsaj kakšna tudi v portorožu ali piranu...sramota, da ene dile ne morejo postavt na toplo vse te restavracije ....no, se bomo že znajdli
|
|
|
|
|
RE: previjalnice - Primorska 20.2.2009 21:13:15
|
|
|
|
sams
|
nisem glih 100%, če je še vedno, ampak v Portorožu v slaščičarni Cacao je na Ž wc-ju ob umivalnikih na L strani bila tista previjalna blazina. Spomnim se jo kako leto nazaj, zdej pa ne vem več točno. Če ne, vprašaj natakarje, mogoče jo imajo pripravljeno za vsak slučaj pod pultom?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.