|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prilagoditev
9.6.2005 9:42:55   
MIN
moja hči bo šla letos v prvi razred.kje tiči problem?namreč v vrtec je hodila v drugi kraj ker v našem nismo dobili prostega mesta.sedaj se pa sprašujem kako bo sprejela nove prijatelje,se bojim da se nebi vklopila v družbo,ker to je le otoček star komaj 6let in po vrhu še zelo,kar malo preveč navezana na mene.in še edinka je,ki misli da se svet vrti okoli nje.da bi pa jo vozili v šolo v drug kraj se mi ne zdi smiselno,saj mora v svojem nekako navezati stike.a je mogoče katera bila v taki situaciji?hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prilagoditev
9.6.2005 11:44:12   
kofetek2010
mami MIN, ne se preveč obremenjevat ;)
mi smo se preselili iz MB v LJ, ko je imel sin 5 let in je sredi leta šel v LJ v vrtec, otroci so ga lepo sprejeli in je bilo vse OK ;)
ko je šel jeseni v šolo je šlo z njim v šolo le nekaj otrok iz vrtca, ostali so prišli iz drugih vrtcev in bil je prav vesel, da je dobil še več novih prijateljev ;)
živimo na robu LJ, ampak v šolo ga vozim v LJ in prijatelje ima na obeh koncih, ja pa tudi edinec je (za enkrat še) 8) ja, pa naš je bil star 5 let in 9 mesecev, ko je šel v 1.razred (9.letke) 8) ampak je bil itak že velik fant!:)- potrebna po vzpodbuda in dvig otrokove samozavesti! ;)

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prilagoditev
9.6.2005 11:55:09   
india
Oh,otroci so dosti bolj prilagodljivi kot odrasli, ne se sekirat!
Moje vse tri hčere so hodile v vrtec na čisto drugem koncu mesta in so v šoli dobile priajteljice kar hitro. Sedaj se sploh več ne čuti razlika, sicer se pa sploh nikoli ni čutilo. Bolj je bilo strah mene kot njih.
Sin in hčera,ki pa sta sedaj doma,pa sploh ne bosta šla v v rtec pred vstopom v šolo,pa bosta prišla v tako veliko sredino otrok čisto na novo. Pa se tudi ne bojim več, ker se zanta zelo lepo vključiti, včasih še p reveč:)-:)-:)-.
Boš videla, da ne bo težav, sploh,če se pred tem malo o tem pogovorita.
Ja,je pa imela moja Gaja tudi 5 let in 11 mesecev, ko je šla v šolo, Karin pa 6 in pol, sta obe najmlajši v razredih, a nič ne zaostajata,Karin je celo največja med dekleti.

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prilagoditev
12.6.2005 13:39:41   
Gina
:)Nič skrbet, sigurno je tako zanjo boljše. Za otroka je fino, če hodi v šolo tam, kjer je doma. Tako pridobi prijatelje tudi za popoldanski čas, pozna okoliške otroke.:)

Moj je bil star 6 let in pol, ko sem se ločila, preselila in je prišel v čisto nov kraj, ki ga sploh poznal ni, pa je moral sam v šolo (jutranjega varstva niso imeli), kjer tudi ni nikogar poznal, ker sem jaz hodila v službo in nisem imela nikogar, ki bi mi vsaj malo pomagal.
Pa je preživel, čeprav mu je bilo zelo hudo. Mnogo hujše, kot bo tvoji pikici. Pa je preživel in danes je vesel, ker sem tako naredila. On je tukaj zdaj doma in res bi bilo neumno, da bi ga vozila vsak dan ne vem koliko km stran v šolo, tukaj pa bi bil tujec.

Pogumno, prvi teden bo mogoče težko, ampak ob spodbujanju bo kmalu super. :bravo:

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?