Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Bolj intenzivne pogovore imajo, več pač spijejo, sploh, če je poredko...Ne vem pa, kako bi se naj konotroliral, koliko spije? To ne bi bilo "moško", da bi popite kozarce štel
In tu se pojavi potem vprašanje, kako torej drugi dan ne ve oz. se ne spominja in kako to, da ni prepoznal teh meja, ki bi jih v teoriji moral?
že od najstniških let nisva bila. ne vem, če tebe to ful moti je to problem. Jaz pač na to gledam tako, da ženske smo sposobne neomejen čas viset v kafiču ali pri kaki prijateljici in čvekat ali pa nakupovat dokler ni kartica prazna, moški pa pač isto počnejo pri šanku. Vsaj pri svojem vidim, da ko se prijatelji skupaj dobijo na vsake kvatre so hujše čveke ko me babnice. Potem pač zraven še kaj spijejo in pozabijo na čas. Ne vem no, meni se je tudi že par krat zgodilo, da smo s prijateljicami ven zajadrale in sem prvič pogledala na uro, ko so v lokalu luči prižgali, da zapirajo