|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za vaše mnenje
1.6.2005 13:49:36   
nežka71
prosila bi vas za mnenje in nasvet.
Imam sina ki obiskuje 2/9. Problem nastane, ker v šoli je počasen in nemiren oz. se ne more skoncentrirat.
Ima pa teden ko je dokaj ok. Zadnjih 14 dni je pa groza. Ne uspe prepisat,izračuna na pol ali pa še to ne. Če pa je učiteljica zrave naredi. Doma mu dam podobne stvari kot v šoli naredi sam hitro in prav. Resnično ne znam si več pomagat. Učiteljica nam tudi nezna svetovati. Psihologinja pa je svetovala učenje z podaljševanjem na daljši čas. Doma uspeva v šoli nič. Z možem neveva več ali nas okrog prenaša. Ko se pogovarjamo o vzrokih ne sodelovanja ima vedno pripravljen odgovor. Ali je živčen,se mu noče ali pa ima slab dan.Pa saj niti ne ve kaj ti izrazi pomenijo.
Resnično nevem več kaj počet, da bi mu pomagala.
lep dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prosim za vaše mnenje
1.6.2005 14:00:08   
Gina
Ali ima tvoj otrok poleg teh znakov kakšne vrste disleksijo? Taki znaki, kot jih opisuješ so pogosto pri tej motnji prisotni zraven. Se pravi, ali se je slučajno precej težko naučil brati, ali je imel težave pri zapisovanju, ali celo izgovarjanju kakšnih besed, ali spušča pogosto črke v besedi, ali ima slučajno težave pri zapisovanju še zdaj, kadar mora mislit in pisat hkrati, se pravi mora biti usmerjen samo na pisanje, ali ima zelo nečitljivo pisavo ali karkoli podobnega? Ali ima hkrati tudi težave pri organizaciji svojih reči, se pravi ali ima mizo v neredu, pa ga sploh ne moti, ali pozablja stvari, ki jih mora narediti, ali se sploh ne zna organizirati, kadar mora nekaj pospraviti, če mu ne poveš po delih, kaj naj najprej naredi in vsako stvar posebej? Vse to so znaki za določene motnje in ponavadi sovpadajo. Vendar se otroku lažje pomaga, če veš, za katero stvar gre. Zato je fino, če ga opazuješ pri teh rečeh, ker mu tako lažje pomagaš. Samo dokler ne veš, ne moreš delovat v pravi smeri. Ker motnje koncentracije so lahko različnega izvora. So pa precej pogoste. Ponavadi pride vsaj en otrok na razred, po mojih izkušnjah, včasih celo več. Lahko mi pišeš na privat, če ti bom znala kaj pomagat, ti z veseljem.

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prosim za vaše mnenje
8.6.2005 6:45:37   
Bina01
Naš je tudi zelo,zelo počasen. Tako v šoli kot tudi doma. :zmeden2: Šele ko se čisto razkurim, pa naredi dobro in hitro.
Stalne jeze, sem bila počasi že sita, pa smo uvedli peščeno uro :). Če mu je uspelo, je dobil nagrado. Hitro je bilo bolje. Nisem mogla verjet kaj lahko vse naredi v 3 minutah če hoče. Prej pa je imel cel kup izgovorov.
Tako da smo to metodo tudi prenesli v šolo. Ker imamo dobro učiteljico, je bila pripravljena in stvar se je tudi v šoli obrnila na bolje.:bravo:
No, počasen je še pri drugih stvareh, ampak vsaj naloge naredi hitreje in celo bolje.
Hodi pa tudi v 2/9

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?