|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvič z letalo
18.9.2005 16:03:14   
petra + zoja
Z mojo malo pikico letimo čez dobrih 14 dni prvič z letalom?
Kakšne so vaše izkušnje in kako so se kaj počutili, Zoja je stara 20 mesecev.
In mogoče kakšni dobri nasveti!!!!1
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prvič z letalo
18.9.2005 17:22:15   
lan
Mi smo redni potniki z letalom in moram reci,da je slo vedno brez problemov.Ponavadi sem Lana ze zmatrala na letaliscu,tako da je na letalu malce dremal.Naj pije kaksno tekocino ob vzletu in pristanku zaradi pritiska.To je to.Nic se bati,ponavadi otroci super prenasajo letalo.

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prvič z letalo
18.9.2005 19:00:04   
Primoza
petra + zoja je napisal/a:

Z mojo malo pikico letimo čez dobrih 14 dni prvič z letalom?
Kakšne so vaše izkušnje


Brez problemov, paziti je potrebno na letališčih, posebno velikih, da se ne izgubi. Obstajajo zapestni trakci s podatki o otroku, jaz bi jih na kakem velikem letališču kar uporabil, nikoli se ne ve.

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prvič z letalo
18.9.2005 21:10:05   
Teja N
Mi smo šli prvič letos avgusta, star pa je tudi 20 mesecev. Potovali smo z Adrio.
Tja grede je bila kar gužva in ker otroku do dveh let starosti ponavadi ne pripada sedež na letalu - sploh, če sicer letuje zastonj - mora sedet pri enem od staršev v naročju. Za otroka dobiš poseben varnostni pas, ki ga najprej zapneš na svojega, nato pa pripneš otročku okoli pasu. je bilo kar naporno, naš falot namreč zdrži približno minuto pri miru, potem se mu pa mora nujno kaj dogajat. Med drugim je uspel vse tri polit s pomarančnim sokom, da smo na dopust prispeli vsi rumeni. Za take primere priporočam, da poleg hrane, pijače, plenic in podobnega daš še rezervne obleke v osebno prtljago, ki jo imaš s sabo na letalu.
Nazaj grede pa je bilo par sedežev prostih, pa še bili smo v vprvi vrsti in smo imeli ful prostora. V naročju je moral bit le za vzlet in pristanek, sicer pa je sedel na svojem sedežu ali pa lutal okoli in nasvdušeno opazoval oblake skozi okno. Adria mu je celo podarila pobarvanko in dve barvici, da je imel kaj počet.
Skratka na poletu nazaj smo se imeli ful boljše.

Voziček pa lahko na letališču oddaš posebej, šele tik pred vstopom na letalo. Samo pri kontroli ga moraš zložit in dat skozi tisti njihov rentgen.
Ob pristanku pa naj bi ga dobil tudi takoj ob sestopu z letala nazaj, samo to je očitno odvisno od države, v Tuniziji smo ga dobili šele skupaj z ostalo prtljago na tekočem traku.

Lp,
Teja

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Seznam zabaviščnih parkov v Evropi:
Anglija, Avstrija, Danska, Francija, Italija ter Nemčija.
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?