|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   račun za aptamil ar
7.4.2008 12:32:00   
želva
Mogoče bo hecno slišat..Ker mi je mala veliko polivala, sem zamenjala ogromno vrst AM in zdaj odkrila da ji najbolj odgovarja Milumil,doma imam pa še škatlo Aptamila AR zapakiranega kupljeno v Mullerju in ker sem jo zadnje čase že tok mešala s tem mlekom in se ji je zdaj končno umirila prebava, bi rada to mleko vrnila in zamenjala z Milumilom.težava je, da sem izgubila račun, tako da če ima katera doma spravljen račun od Aptamila Ar iz Mullerja se toplo priporočam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: račun za aptamil ar
7.4.2008 13:29:55   
benika
Če ne boš dobila računa, ga vseeno nesi nazaj, povej kaj se ti je zgodilo in mogoče ti bodo pa zamenjali. Itak takega Aptamila kot je v Müllerju, ga ni po drugih trgovinah. Pa še na listu, ki je prilepljen zraven je vidno, da je izdelek kupljen v Müllerju. Probat ni greh. Moji prijateljici so kljub temu, da ni imela računa, vseeno na ta način zamenjali plenice.

lp

< Sporočilo je popravil benika -- 7.4.2008 13:30:17 >

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?